2010 Temmuz Anneleri : )

tamam canım bende şimdi google dan araştırma yapıyorum hamilelikte karaciğer enzimlerinin yükselmesi diye baya birşeyler anlatmışlar

offff bugünlerde ben de bir durgunluk var nedense...

Korkudan mı acaba...

Yakamoz Canım öğle yemeğine gitmiştim şimdi okudum başına gelenleri.
Çok ters bi durum olmuş yaa tühh.
Ama üzülme bebek iyi bence kilo olarak,senin sağlığında önemli sonuçta.
Allah ikinizi de korusun.
Hayırlısı olsun canım dua et.Rabbim en doğrusu ne ise onu versin hepimize.

Yakamoz'cum canım çok geçmiş olsun ve en öenmlisi hakkınızda hayırlısı olsun.

Ne oluyor böyle bizlere yaa temmuz gelmeden herkes doğuracak herhalde...

ınşallah sen de bebişinin de sağlık haberlerini alırız.

Herşeyin yolunda gitmesini tüm kalbimle Yüce Rabbim'den diliyorum canım.

kızlar merhaba size bişe sormak istiyorum dün ben kendimi biraz fazla yordum galiba hem çok yürüdüm hem araba sarstı hemde nerdeyse hiç oturmadım bugun sancım var şöle adet sancısı gibi hafif hafıf yokluyo kasılıyo gibi ara arada şiddetli bi şekılde çokta canımı yakmıyo bu benı tedirgin etti aranızda böle sancıları olan varmı

Umutlu arada adet sancısı girip çıkıyor bana da ama çok seyrek oluyor açıkcası..Ama ara ara şiddetli demişssin bence bir doktorunu ara ve sor canım.

Yürürken aşağıya çok baskı hissediyorsan muhtemelen rahim ağzın kısalmaya başlamış olabilir,bebek aşağıya baskı yapıyor demek ağırlaştığından..Tuvalete çıkma ihtiyacın çoğaldı mı ? Fazla ayakta kalma ve yat,dinlen...Misafir vs kabul etmesen iyi olur şu aralar canım...

Umutlu arada adet sancısı girip çıkıyor bana da ama çok seyrek oluyor açıkcası..Ama ara ara şiddetli demişssin bence bir doktorunu ara ve sor canım.

saol hayatcım benım sancım zaten bebek aşagıda oldugu için oluyodu geçmişti yoktu nerdeyse 1.5 2 aydır şimdi tekrar oldu inşallah ormal bi durumdur çok saol

Yakamoz çok geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider. kötü şeyler düşünme, herşey iyi olacak diye düşün canım...

oyacım moralini yüksek tutmaya çalış canım. biliyorum çok zor ama geçecek bu günler...
anneciğinde yanında olacak yakında, oğluşunda...
hepimizin duaları seninle, unutma :teselli:

yakamoz sana da çok geçmiş olsun canım. Cuma günü inşallah hayırlı haberlerini alırız...

bende hastayım dünden beri kızlar grip oldum.. (((
bugün doktoru aradım minoset içebileceğimi söyledi günde 3 kez. ateşim çıkarsa haber verecekmişim.
aman ya, o kadar da dikkat ediyorum. mevsim allak bullak ettii !!!

selam kızlar
bugün hiç keyfim yok, kulaklarımda bi uğultu kafamın içi kocaman sanki. hani denize girince kulağa su kaçtığında olur ya öyle bişey
bi de bacaklarımda ağrı var kaç gündür sabah bile ağrıyla uyanıyorum dinlenmek filan kar etmiyor

sağol canım dualarınızı eksik etmeyin nolur

sağol canım dualarınızı eksik etmeyin nolur

geçmiş olsun canım..karaciğer enzimlerinde sorun yaşayan bir kız vardı ben hastanedeyken..bebeğinin kilosu azdı ve çok kaşınıyordu,yara olmuştu heryeri..Ama bebek doğduktan sonra sorunun ortadan kalkacağını söylemiş drlar.

canım sen istanbulda mı yaşıyorsun yoksa İzmirde mi??

Canım ben izmirliyim ailemde izmirde ama evlenince İstanbula geldim burda kimsem yok eşimin kardeşleri yaşıyor onunda düğünü var eşimin ailesi çok kalabalık düğün için buraya gelcekler bende bu yüzden izmire kaçıyorum aynı zamanda anneannem yatalak olduğu için annem buraya yanımada gelemiyor

yakamoz35 geçmiş olsun canım neyseki bebeğinin kilosu güzel demekki ikinci doğacak bebeğimizde gelio hayırlısıyla inş.
kızlar nisan annelerinin topiğine baktımda 40. haftaya ulaşan pek yok daha erken doğmuş bebekler genelde o listeye bakınca iyice heyecanlandım bakalım bizim minişler ne kadar dayanabilecekler.

yakamoz_35 inanki oya aklımdan çıkmıordu duyduğum günden beri gece lavaboya kalksam acaba iiyimi bebeiği die düşünüordum bugunde seni duyunca dualrım ikinize rabbim hamişlerin duasını duyar burdaki herkez sizi çok sevior hepimiz size duacıyız bunu unutmayın çok güçlü sevgi bağı varr kimse kimseyi tanımıor ama herkez bir biri için endişeleniorr hepimize rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…