tabi tatlım şekerede çok dikkat et, bol bol suda iç.. izmire gelince o zaman hem bi jinekolog hemde bi dahiliyeciyle görüşçeksin dimi, sakın bebek doğunca düzelir deyip ihmal etme, yani belki gerçekten doğurunca hiçbişeyin kalmıcak ama yinede mutlaka bi dr.la görüş testlerini falan tekrarla canım
canım sen istanbulda mı yaşıyorsun yoksa İzmirde mi??tamam canım bende şimdi google dan araştırma yapıyorum hamilelikte karaciğer enzimlerinin yükselmesi diye baya birşeyler anlatmışlar
offff bugünlerde ben de bir durgunluk var nedense...
Korkudan mı acaba...
kızlar merhaba size bişe sormak istiyorum dün ben kendimi biraz fazla yordum galiba hem çok yürüdüm hem araba sarstı hemde nerdeyse hiç oturmadım bugun sancım var şöle adet sancısı gibi hafif hafıf yokluyo kasılıyo gibi ara arada şiddetli bi şekılde çokta canımı yakmıyo bu benı tedirgin etti aranızda böle sancıları olan varmı
herkese merhaba....
biz bugün pek iyi değiliz. sanki sancım var gibi. ayağa kalktığımda aşağıya baskı yapıyor gibi.telaşe kapıldım doktora sorsam mı bir acaba.
aksi gibi yine misafirim gelecek daha evimi bile toparlayamadım yemek falanda yapacam ayyy hiç de iyi değilim...
sizdede yürürken aşağıya çok baskınız oluyor mu?
Umutlu arada adet sancısı girip çıkıyor bana da ama çok seyrek oluyor açıkcası..Ama ara ara şiddetli demişssin bence bir doktorunu ara ve sor canım.
iyi günler kızlar nasılsınız.ben artık cok yoruldum artık gücüm kalmadı hastane ev arası.bide temizlik yaptırdım eve oglum gelicek diye.kendiimi iyice unuttum.kuzum hala hastanede küveyzde onu öyle görünce icim cok acıyor.sizden tek isteyim yavruma dıua edin.artık aglamaktan gözlerimde yaş bile kalmadı.annemde ucak bileti bulamıyo gelmek icin.cıldırıyor.
Yakamoz Canım öğle yemeğine gitmiştim şimdi okudum başına gelenleri.
Çok ters bi durum olmuş yaa tühh.
Ama üzülme bebek iyi bence kilo olarak,senin sağlığında önemli sonuçta.
Allah ikinizi de korusun.
Hayırlısı olsun canım dua et.Rabbim en doğrusu ne ise onu versin hepimize.
sağol canım dualarınızı eksik etmeyin nolur
Yakamoz Canım öğle yemeğine gitmiştim şimdi okudum başına gelenleri.
Çok ters bi durum olmuş yaa tühh.
Ama üzülme bebek iyi bence kilo olarak,senin sağlığında önemli sonuçta.
Allah ikinizi de korusun.
Hayırlısı olsun canım dua et.Rabbim en doğrusu ne ise onu versin hepimize.
canım sen istanbulda mı yaşıyorsun yoksa İzmirde mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?