2010 Temmuz Anneleri : )

bende mayıs topiğine baktım ama 40 haftayı doldurup hala doğum yapmayan 4 5 kişi falan vardı oda beni korkuttu

İnşallah öledir Ayşecim bende Karataş hastanesini düşünüyodum ama böle bir sorun cıkınca şimdi acaba ege üniversitesine mi gitsem diyorum çünkü burda özel hastaneye gidiyordum sonuçlar öle çıkınca doktor bana eğitim ve araştırma hastanesine gitsen daha iyi olur dedi Sen ne diyosun ege ünv si için

yakamoz senin hastalığınla ilgili çok iyi bir doktor biliyorum..Hemotolog kadar iyi çalışan bir jinekolog..ıstanbulda kendisi..Eğer ilgilenirsen özelden yazarım sana..

hım anladım canım İstanbulda olsaydın bu adama bir kezlik bile olsa görün derdim ama İzmirde de iyi bir doktora görün canım..Riskli gebelik uzmanı araştır bence..

Canım çok sevindim maşallah kuzucuga da sanada ...Cuam günüde ben gitcem kısmet olursa,insallah bende alırım böyle güzel haberler...

canımm hemde ne heyecan vallahi :))

Maşşallah canım...Benim oğlum daha 982.2 gr cık :)

canım hangi hastaneye gidiyorsun merak ettim opuyorumnanaktan

akropol bülent bey canım :) önceden fatih hastanesine gidiyordum.

çok teşekkür ederim kıslarrrr öpüyoruz hepinizi :)))

kızlar hazırlıklarınız bittimi ben cantamıda hazırladım artık ev işleride bitti beklemedeyiz gün sayıyoruz artık
aranıza biraz geç geldim ama geç olsun temiz olsun dimi teyzoşlar

ohhh kıslar maşallah hazırlıklar tamamlanmış allahım güzel günlerde kullandırmayı nasip etsin hayırlısıyla :))

canım ne misafiri yaaaa allah alllaaahhhhh yorma kendini sakın iptal et daveti.

canımmm allah hayırlısını versin doktorlar en doğru kararı verecektir. iyiki yavrucuğunun durumu iyi şükürler olsun.

canımm olabildiğince pozitif düşünmeye çalış daha zor durumda olanlarda var ( kendini motive et. dualarımız seninle canımm allahım yardımcın olsun.

canım dinlen bol bol doktorunuda bi ara istersen ve artık kendini yorma o kadar yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz artık.

Çok sağol canım Allah razı olsun

canım karataş da iyi ama ssk ya rağmen özel hastane ve küvez yok..ben deü de yattım hep ancak dr umun ilgisizliğinden memnun kalmadım..pazartesi ege ye gideceğiz..Mert Kazandı dan randevu aldık.Orada yatabilirim tekrar doğuma dek...

kızlar bu arada aranızda bahcelievler medical parka giden varmı

canım ben bahcelievlerden geldim edirneye.bişi olduğunda medical parka giderdik gercekten güzel bir hastahane tavsiye ederim.bir arkadasım orda doğum yaptı oda cok memnun kaldı.

Olur canım sen yaz bana bende gitmeden izmire bir gier bakarım daha iyi olur

canımmm cok gecmiş olsun sakın stres yapma.bak ben 1900 gr doğmuşum hala yaşıyorum:))) bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alıcaksın bitanem

kızlar ben sabahlık almadım tek gecelik içi göstermiyor 60 tl kalsik gecelik gibi değil birde pijama takımı aldım oda 60 tl yetermi bilmem çok bolda almadım hamilelikten sonrada giyerim diye

kızlar ben sabahlık almadım tek gecelik içi göstermiyor 60 tl kalsik gecelik gibi değil birde pijama takımı aldım oda 60 tl yetermi bilmem çok bolda almadım hamilelikten sonrada giyerim diye

yeter kuju bence ne yapıcn doğumda geceliği kullanıorsun evdede pijamanı kullanırsın evde başka pijamalrda vardır zaten onlarıda giyersın doğumdan sonra gireriz içelerine

ben tam 1,5 haftada iyileştim minoset bende içtim ama akşamları fazla kullanmadım sana tavsiyem bol bol portakal suyu ile karışık limon iç birde kivi ye bol bol ben öyle atlattım..

akropol bülent bey canım :) önceden fatih hastanesine gidiyordum.

ben de akropolde bülent beye gidiyorum daha önce gaziye gidiyodum değiştirdim :) doktorun söyledikleri tanıdık gelince sorayım dedim :))

canim cicilerini iyi gunlerde giyin cok sirin hakkaten, benim oglum olacak ama pijama takimi gecelik, sabahlik hepsini ayri zamanlarda aldim ama tesaduf hepsini pembe aldigimi farkettimdelikafadulden

çaktırma ben de pembe aldım
ama ben o konuda free düşünüyorum açıkçası..
bebeğe pembe almıyoruz ki canım kendimize alıyoruz e bu yaştan sonra cinsiyetimiz değişmicek ya:roflol:

iyi günlerde kullan canım
ben de aynen senin gibi yaptım. ikisinin de düğmeli olmasına dikkat ettim. geceliğim kom pijamamı da dagi den aldım. gecelikte indirim vardı kağandan aldım 40 tl pijama yeni sezon ama anneler günü indirimi vardı 75 e geldi o da. ben bunları hastane için aldım evde giymeye bissürü var zaten. hepsi de yeni gibiler birkaç kez giymişimdir ancak.

yeter kuju bence ne yapıcn doğumda geceliği kullanıorsun evdede pijamanı kullanırsın evde başka pijamalrda vardır zaten onlarıda giyersın doğumdan sonra gireriz içelerine

saol canım ya sabahlık falan giyilmiyo diyolar neyseki fazla kilo almadım herkez diyo 7. aydan sonra alırsın sen kaç kilo aldın canım birde ağdaya gidecektin gittinmi sizin hataydada uygundur belki fiyatlar bizim altınolukta köy sayılr aslında ama fiyatlar pahalı

hepimiz sağlıklı mutlu günlerde giyeriz inşallah canım sende iyi günlerde kullan ben korsede aldım komdan tavsiye ederim buradan arkadaşlarımda almayı düşünüyor

herkezde bir şey diyo etraftan sinir oluyorum kızlar hain görümce fazla iş yapma diyor bende kim yapacak benden başka diyorum çok düşünüyorsa gelsin yardım etsin dimi birde daha çok kilo alırsın diyolar iyi sizde kına yakarsınız demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…