yakamoz35 geçmiş olsun canım neyseki bebeğinin kilosu güzel demekki ikinci doğacak bebeğimizde gelio hayırlısıyla inş.
kızlar nisan annelerinin topiğine baktımda 40. haftaya ulaşan pek yok daha erken doğmuş bebekler genelde o listeye bakınca iyice heyecanlandım bakalım bizim minişler ne kadar dayanabilecekler.
geçmiş olsun canım..karaciğer enzimlerinde sorun yaşayan bir kız vardı ben hastanedeyken..bebeğinin kilosu azdı ve çok kaşınıyordu,yara olmuştu heryeri..Ama bebek doğduktan sonra sorunun ortadan kalkacağını söylemiş drlar.
Canım ben izmirliyim ailemde izmirde ama evlenince İstanbula geldim burda kimsem yok eşimin kardeşleri yaşıyor onunda düğünü var eşimin ailesi çok kalabalık düğün için buraya gelcekler bende bu yüzden izmire kaçıyorum aynı zamanda anneannem yatalak olduğu için annem buraya yanımada gelemiyor
Günaydınn Gül hoşgeldinn...
Maaşallah canım güzel haberler getirmişsinn..Oğluşunun kilosu çok iyi maaşallah diyeyim...Güzel beslemişsin...Hadi bakalım hayırlısı ile alırız inş.kucaklarımızaa....
Canım çok sevindim maşallah kuzucuga da sanada ...Cuam günüde ben gitcem kısmet olursa,insallah bende alırım böyle güzel haberler...
Canım Bulut kaanımıza maşallah.İnşallah bötyle güzel güzel büyür.Ve zamanını tamamlar.
Sana da aferin annesi beslenmeye dikkat etmişsin iyi olmuş canım rahat edersin.
Su çok önemli benim hayatım bi şişe su bi wc şeklinde geçiyo bu günlerde zaten.
Ama su gerçekten önemli.İç zaten yaz da geldi rahat gidiyo.
Oyyy oyyy az kaldı yaa.Heyecan basıyo dimi Gülll.
Maşşallah canım...Benim oğlum daha 982.2 gr cık :)
canım hangi hastaneye gidiyorsun merak ettim opuyorumnanaktan
maşallah bebişine gullcum, allahım vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bu arada sanada maşallah ya bir ayda 600 gr aldın demek süpersin. ben aldım başımı gidiyorum 33. haftadayım 13 kilo aldım :1shok:
kızlar hazırlıklarınız bittimi ben cantamıda hazırladım artık ev işleride bitti beklemedeyiz gün sayıyoruz artık
aranıza biraz geç geldim ama geç olsun temiz olsun dimi teyzoşlar
Ben bebeğin hazırlıklarını bitirdim dün de geceliğimi tamamladım..Tek eksiğim pişik kremleri,göğüs pedi vs..gibi şeyler kaldı..Onları da önümüzdeki hafta tamamlıycam kısmetse..Oğlumun bütün kıyafetleri yıkandı ütülendi..
Ayy bizim de hazırlıklar bitti sayılır.
Ama daha yıkama ütüleme yerleştirme işini yapıcaz.
Çantamız da hazır ama içi boş işte yıkanıp ütülendikten sonra doldurup kapının kenarına hazır ederiz artık inşallah.
anam gelenim gidenim bitmiyo ki ev her hafta bi misafir ağarlıyor yetti gari.
Daha gelecek olana yok kardeşim müsayit değilim hazırlıklarımı yapıyorum diyeceğim.
Bu hafta sonu evimiz boyanacak.
Sonra kadın çaığırıp dip köşe yaz temizliği yaptıracağım.
Sonra da bebişin giysilerini yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştireceğim.
İnşallah planlarım böyle bakalım Allah izin versin de yaparız
herkese merhaba....
biz bugün pek iyi değiliz. sanki sancım var gibi. ayağa kalktığımda aşağıya baskı yapıyor gibi.telaşe kapıldım doktora sorsam mı bir acaba.
aksi gibi yine misafirim gelecek daha evimi bile toparlayamadım yemek falanda yapacam ayyy hiç de iyi değilim...
sizdede yürürken aşağıya çok baskınız oluyor mu?
sonuç karaciğer enzimlerim çok çalışıyormuş yani kızlar maximum 45 çıkması gerekirken 689 çıktı şok doktor ben buna hiç bişey diyemem dedi bunu kendi kadın doğum doktorunla ve bir dahiliyeyle görüşmen lazım dedi neyse biz hemen ordan maltepe hastanesine geçtik dahiliye doktoruna gittik oda sonauçlara baktı benden birkaç kantesti ve karaciğer ultrasonu istdi ve bebeği lmamız gerekicek galiba dedi çünkü bebek karaciğerime zarar veriyormuş şaşırdım
sonrada hemen kendi kadın doktorumu aradım haberler iyi deil dedim cildiyeye gittim kan testi yaptırdı dedim karaciğerindemi problem varmış dedi ben bişey demeden içimden kızdım madem leb demedem anlıyosunda neden zamannında okadar kaşınıyorum dediğimde bana test yaptırmadın dedim neyse bebek zaten büyüktü almamız gerekir dedi şimdi kafam karışık cuma günü sonuçlar belli olucak oa göre hstaneye yatmam gekecek
iyi günler kızlar nasılsınız.ben artık cok yoruldum artık gücüm kalmadı hastane ev arası.bide temizlik yaptırdım eve oglum gelicek diye.kendiimi iyice unuttum.kuzum hala hastanede küveyzde onu öyle görünce icim cok acıyor.sizden tek isteyim yavruma dıua edin.artık aglamaktan gözlerimde yaş bile kalmadı.annemde ucak bileti bulamıyo gelmek icin.cıldırıyor.
kızlar merhaba size bişe sormak istiyorum dün ben kendimi biraz fazla yordum galiba hem çok yürüdüm hem araba sarstı hemde nerdeyse hiç oturmadım bugun sancım var şöle adet sancısı gibi hafif hafıf yokluyo kasılıyo gibi ara arada şiddetli bi şekılde çokta canımı yakmıyo bu benı tedirgin etti aranızda böle sancıları olan varmı
Olur canım sen yaz bana bende gitmeden izmire bir gier bakarım daha iyi olurhım anladım canım İstanbulda olsaydın bu adama bir kezlik bile olsa görün derdim ama İzmirde de iyi bir doktora görün canım..Riskli gebelik uzmanı araştır bence..
yakamoz_35 inanki oya aklımdan çıkmıordu duyduğum günden beri gece lavaboya kalksam acaba iiyimi bebeiği die düşünüordum bugunde seni duyunca dualrım ikinize rabbim hamişlerin duasını duyar burdaki herkez sizi çok sevior hepimiz size duacıyız bunu unutmayın çok güçlü sevgi bağı varr kimse kimseyi tanımıor ama herkez bir biri için endişeleniorr hepimize rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin ,
İnşallah öledir Ayşecim bende Karataş hastanesini düşünüyodum ama böle bir sorun cıkınca şimdi acaba ege üniversitesine mi gitsem diyorum çünkü burda özel hastaneye gidiyordum sonuçlar öle çıkınca doktor bana eğitim ve araştırma hastanesine gitsen daha iyi olur dedi Sen ne diyosun ege ünv si için
kızlar bu arada aranızda bahcelievler medical parka giden varmı
Olur canım sen yaz bana bende gitmeden izmire bir gier bakarım daha iyi olur
Canım özeline mesaj attım..
kızlar ben sabahlık almadım tek gecelik içi göstermiyor 60 tl kalsik gecelik gibi değil birde pijama takımı aldım oda 60 tl yetermi bilmem çok bolda almadım hamilelikten sonrada giyerim diye
bende hastayım dünden beri kızlar grip oldum..(((
bugün doktoru aradım minoset içebileceğimi söyledi günde 3 kez. ateşim çıkarsa haber verecekmişim.
aman ya, o kadar da dikkat ediyorum. mevsim allak bullak ettii !!!
canim cicilerini iyi gunlerde giyin cok sirin hakkaten, benim oglum olacak ama pijama takimi gecelik, sabahlik hepsini ayri zamanlarda aldim ama tesaduf hepsini pembe aldigimi farkettimdelikafadulden
kızlar ben sabahlık almadım tek gecelik içi göstermiyor 60 tl kalsik gecelik gibi değil birde pijama takımı aldım oda 60 tl yetermi bilmem çok bolda almadım hamilelikten sonrada giyerim diye
yeter kuju bence ne yapıcn doğumda geceliği kullanıorsun evdede pijamanı kullanırsın evde başka pijamalrda vardır zaten onlarıda giyersın doğumdan sonra gireriz içelerine
çaktırma ben de pembe aldım
ama ben o konuda free düşünüyorum açıkçası..
bebeğe pembe almıyoruz ki canım kendimize alıyoruz e bu yaştan sonra cinsiyetimiz değişmicek ya:roflol:
iyi günlerde kullan canım
ben de aynen senin gibi yaptım. ikisinin de düğmeli olmasına dikkat ettim. geceliğim kom pijamamı da dagi den aldım. gecelikte indirim vardı kağandan aldım 40 tl pijama yeni sezon ama anneler günü indirimi vardı 75 e geldi o da. ben bunları hastane için aldım evde giymeye bissürü var zaten. hepsi de yeni gibiler birkaç kez giymişimdir ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?