herkezde bir şey diyo etraftan sinir oluyorum kızlar hain görümce fazla iş yapma diyor bende kim yapacak benden başka diyorum çok düşünüyorsa gelsin yardım etsin dimi birde daha çok kilo alırsın diyolar iyi sizde kına yakarsınız demek istiyorum
Yaa kızlar endişeye kapılmak istemiyorum ama ben kendimi garip hissediyorm.
Bir kaç gündür işleri aktarıcam diye çok yoruldum ondan mı bilmiyorum ama bebişin hareketlerini çok çok aşağıda hissediyorum. O kımıldadıkça vajinam ağrıyor. Kontrolüm cuma günü o zamana kadar beklesem mi gitsem mi karar veremedim. Dün gecede sancı, kasılma yaşadım şiddetli değildi ama beni çok rahatsız etti.
hepimiz sağlıklı mutlu günlerde giyeriz inşallah canım sende iyi günlerde kullan ben korsede aldım komdan tavsiye ederim buradan arkadaşlarımda almayı düşünüyor
saol canım ya sabahlık falan giyilmiyo diyolar neyseki fazla kilo almadım herkez diyo 7. aydan sonra alırsın sen kaç kilo aldın canım birde ağdaya gidecektin gittinmi sizin hataydada uygundur belki fiyatlar bizim altınolukta köy sayılr aslında ama fiyatlar pahalı
herkezde bir şey diyo etraftan sinir oluyorum kızlar hain görümce fazla iş yapma diyor bende kim yapacak benden başka diyorum çok düşünüyorsa gelsin yardım etsin dimi birde daha çok kilo alırsın diyolar iyi sizde kına yakarsınız demek istiyorum
slm kızlarrrrrr...
uzun bi aradan sonra yine karşınızdayım
arada işyerine geldikçe giriyorum foruma ama herzaman yazamıyorum
dün kontrolümüz vardı bebişim çok iyi şükürler olsun ayın 25 inde nst ye çağırdı beni
o kadar oldumu diye düşündüm açıkcası sancı ölçme zamanımız geliyo yavaş yavaş eyvahedigeldismile
çok heyecanlı....
Benimde bütün işlerimi görümcem yapıyor Allah razı olsun ondan elimi hiçbir şey sürmüyorum. Bugünde koltukları halıyı sildirmiş ben işteyken hallediyor herşeyi....
canım şunun tarifini bizede versene nasıl oluyor ooo bizimkilerde tık yok sorun bizdemi acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bu halimle işe gel eve git yemek yap çamasır ser topla katla işkenceeee yardıma gelim diyen yok ablam gelicekti canm benmm annem rahtsızlanınca onun yanında şimdi
Ben görümcemle birlikte oturuyorum bütün ev işlerini o yapar . ben en son ne zaman ev süpürdüğümü bilmem, yemeği de yapar ben akşam eve gidince yemeğimi yer uzanırım yani..Allah sizede nasip etsin. O olmazsa çok zorluk çekerdim iyi ki var..
oh maşallah bekar sanırımm sizle kaldığına göree ay ne güzel allah bozmasın
canım ben 12 kılo aldım ağdaya henüz gitmedim ama burası uygun şeker ben tüm bacak koltuk altı özel bölge 22 tl gidiorum +bıyık ben bıyığıda sirle alıorum
Benimde bütün işlerimi görümcem yapıyor Allah razı olsun ondan elimi hiçbir şey sürmüyorum. Bugünde koltukları halıyı sildirmiş ben işteyken hallediyor herşeyi....
saol şekerim
korse için acaba biraz erken mi ne dersin? tam olarak kaç kilo daha alırız beden tutturabilirmiyiz bilmiyorum ki. korse için de doğru beden çok önemli, 1 beden büyük olsa işe yaramaz, küçük olsa kullanılamaz :)bilmiyorumkismile
kıslarrrr günaydınnn biz doktordan geldik :))) 30. haftamız bitti tosunum 1800 gram olmuş boyuda 42 cm olmuş :)) ben daha fazla çıkar kilosu diye bekliyordum ama çok şükür o kadar fazla çıkmadı. yine haftasına göre önde gidiyor. yaaa ultrasonda doktor aynı babası dedi baba doğursa bu kadar benzetir kendine dedi. doktor dalga geçti bide benimle sen nasıl hamilesin hiç eziyet etmiyorsun bu kocana bu gidişle bu adam sana 5 tane bebek doğurtur dedi. benim kilom da iyi çıktı doktorun tartısına göre geçen aydan bu aya 400 gram vermiş göründüm ama aslında ben 600 gram aldım doktorda çok iyi böyle devam et dedi. kontrollerimizi 15 günde 1 e düşürdü. bol bol su iç yoksa bebek daha fazla baskı yapar ve sen daha çok rahatsız olursun dedi. hatta suya dikkat etmessen erken doğum bile olabilir dedi. şuan riskin yok ama biz önlemimizi alalım dedi.
geçen kocaya buzdolabı silinecek dedim pazar günü ben silerim dedi aradan 3 pazar geçti silen eden yok ben sildim yine
aynı benm koca:):) sakın temizlik yapma dior ev kirli dıorum neresi kirliymiş pırıl pırıl diyorr gelip orutduğumuzmu var akşamdan akşama diyor:) işiene geldiki gibi valla benmde buzdolabı sılınecek mutfak dolabı sılınecek halılar kalkıcak oy oy balam haftaya gelirim dedi bu hafta kendı halılarını kaldırmış birde anneme gidior artık bu hafta depğil gelcek hafta büyük temzlk yapr battaniyeler yıkanıcak yorgn akannehir akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?