kocalara kalsa evi şey götürecek sen bakma temizlet bir an önceneme lazım bebişin geleceyi tutar :1hug:
Slm kızlarrrr
ben de akropolde bülent beye gidiyorum daha önce gaziye gidiyodum değiştirdim :) doktorun söyledikleri tanıdık gelince sorayım dedim :))
kızlar ben sabahlık almadım tek gecelik içi göstermiyor 60 tl kalsik gecelik gibi değil birde pijama takımı aldım oda 60 tl yetermi bilmem çok bolda almadım hamilelikten sonrada giyerim diye
Yaa kızlar endişeye kapılmak istemiyorum ama ben kendimi garip hissediyorm.
Bir kaç gündür işleri aktarıcam diye çok yoruldum ondan mı bilmiyorum ama bebişin hareketlerini çok çok aşağıda hissediyorum. O kımıldadıkça vajinam ağrıyor. Kontrolüm cuma günü o zamana kadar beklesem mi gitsem mi karar veremedim. Dün gecede sancı, kasılma yaşadım şiddetli değildi ama beni çok rahatsız etti.
slm kızlarrrrrr...
uzun bi aradan sonra yine karşınızdayım
arada işyerine geldikçe giriyorum foruma ama herzaman yazamıyorum
dün kontrolümüz vardı bebişim çok iyi şükürler olsun ayın 25 inde nst ye çağırdı beni
o kadar oldumu diye düşündüm açıkcası sancı ölçme zamanımız geliyo yavaş yavaş eyvahedigeldismile
çok heyecanlı....
Kızlar biz geldik tahlilimizi olduk yine aynı dedi dr 10 gün sonra ilaçlar bitince yine gidicez şuan için acil bir sorun yok.Akşam uyutmadı hep kasıklarıma vurdu dedim dr da dövdümü seni diyor kaydirigubbakcemile3
Tabi direk nst ye.Nst de az daha ağlıcaktım o 20 dakika bana 20 yıl gibi geldi karnım çok acıdı ve belim çok ağardı artık sırt üstü zor yatıyorum nefes alamadım neredeyse bi ara,sarı odaı yeşil görmeye başladım tam fenalık geçiricektim sonunda bitti şükür.Bu nst yi hiç sevmedim .:dilcikar:
Bi ara çok korktum bebişin kalp atışı hep 153-150 en düşük 143 olurken bi bakarım 80-45 e düştü nedense bi sorun yok dedi dr.
Kendime t-shirt aldım ayy Allah ım ben resmen montla dolaşıyomuşum ne rahatmış yaa 20 tl ye bulduk 1 tane o da...
Bizden bu kadar işte...
Kızlar biz geldik tahlilimizi olduk yine aynı dedi dr 10 gün sonra ilaçlar bitince yine gidicez şuan için acil bir sorun yok.Akşam uyutmadı hep kasıklarıma vurdu dedim dr da dövdümü seni diyor kaydirigubbakcemile3
Tabi direk nst ye.Nst de az daha ağlıcaktım o 20 dakika bana 20 yıl gibi geldi karnım çok acıdı ve belim çok ağardı artık sırt üstü zor yatıyorum nefes alamadım neredeyse bi ara,sarı odaı yeşil görmeye başladım tam fenalık geçiricektim sonunda bitti şükür.Bu nst yi hiç sevmedim .:dilcikar:
Bi ara çok korktum bebişin kalp atışı hep 153-150 en düşük 143 olurken bi bakarım 80-45 e düştü nedense bi sorun yok dedi dr.
Kendime t-shirt aldım ayy Allah ım ben resmen montla dolaşıyomuşum ne rahatmış yaa 20 tl ye bulduk 1 tane o da...
Bizden bu kadar işte...
Saol canım bak anlatayım becerebilirsemçok geçmiş olsun canım senin ufaklık şimdiden başladı seni dövmelere çıkınca mahvetcek seni anlaşılan:):):):) senin bebeğin pozisyonu nası canım ters mi
Saol canım bak anlatayım becerebilirsem
Dr tam olarak dönmüş demedi ama hep sol tarafıma tekme atıyor ayaklar solda
pazartesi dedim neresi nerde:kafası valla kasık kısmımda gösterdi yukarı doğru çıkarak (yukardan karnıma bakınca sağ tarafım) poposu dedi sonra elleride poposunun karşısında göbek deiilimin orada ayaklarda (yukardan bakınca) sol tarafım.
Anlatabildim mi şimdi dönmüş olmuyor mu??
Gerçi daah erken sürekli döner heralde daha
sağ tarafa tekme atınca ters mi oluyormuş
selam kızlar ben geldimmmmm sırnaşık şey
hoşgeldin canım nasılsın
biz hiç konuşmadık ters mi düz mü diye kontrole gittiğimizde bizde konuşalım bakalım ne diycek
iyiyim canım sen nasılsın..bugun cok sıcaktı burası baygınlık gecirecektim nerdeyse:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?