2010 Temmuz Anneleri : )

ben de portatif dış ünitesiz klimalardan istiyorum.evde sadece solonda klima var çünkü..

en zor haftalarımız havanın en sıcak olduğu zamanlara geliyo Allah yardımcımız olsun valla (((

gözün aydınnnnn canım. olumunekankayizsmile

en zor haftalarımız havanın en sıcak olduğu zamanlara geliyo Allah yardımcımız olsun valla (((

amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..................

ben bu topiğe nasıl geç kalmışım yaa 2000 sayfayı geçmiş..neler kaçırdım kimbilir. bundan sonraki kısmını takip edebilirim umarım..önce Oya'ya ve Ozan bebeğe sağlık diliyorum.

sağ salim kucağına almanı diliyorumm..Allah korusun Ozan bebeği..dualarım sizinle.herşey çok güzel olacak inşaalah bütün anneler ve bebeklerimiz için:)

slm herkese.
yakamoz geçmiş olsun canım hayırlı haberler duyarız senden yakında inş.
bu arada ben 2 gündür gribim.rapor aldım yatıyorum.bebeğin hareketlerini dün çok az hissetmiştim.bugün gittim doktoruma nstye girdim.normal çıktı. sonra bi profa yönlendirdi beni o da bi görsün dedi renkli dopplerle baksın dedi.sonra da profa gittim.renkli dopplerle baktı.herşey normalmiş.bebeğim 1530 gr olmuş. küçük değil mi dedim.haftasına göre normal dedi.bebeğe giden damarlarda filan hiçbi sorun yokmuş. bi de oğlum ağzını açtı bu sefer biz ona bakarken:) içim rahatladı şükür iyiymiş oğlumm..zemuszemus

herkese merhaba,
ayak bilekleri ve ayakları şişen var mı?

selam canım benim şişiyyor
ama çalışmaktan dolayı sürekli oturuyorum ve ayaklarımı aşağıya sarkıtıyorum
doktor o yüzden normal dedi bugün de davul gibi zaten
doktor ayak ve ayak bileklerindeki şişlikler olabilir ama bacaklarında şişme olursa önemli haberim olsun dedi

benim şişme yok ama eklemlerimde ağrı oluyor bazen..eh iyice baskı yapıyor demekki bebekler vücutlarımıza

herkese merhaba,
ayak bilekleri ve ayakları şişen var mı?

Benim ayaklarımda ellerimde bacaklarımda şişiyor :çok üzgünüm: bunlada kalmıyor 1 haftadır sol elımde yogun uyuşma basladı :çok üzgünüm: bu kadarda değil rahmımde yanı vajina kemıklerım ağrıdan kopuyor.. ne yuruye bılıyorum nede yatakta sagımdan soluma dönebiliyorum :bbo:

RABBİM KIZIMI HAYIRLI SAGLIKLI KAVUŞTURSUN İNŞAALLAHHHH :Saruboceq:

zaten çok az kullanıyorum ama inanılmaz şişiyor
sen nasıl oldun?
bebişler nasıl?

Şimdilik iyiyim ama pazartesi ege de randevum var..Dr Mert Kazandı ya..Tekrar hastaneye yatacam sanırım..Erken doğuma karşı yatmam da iyi olur..Küvez açısından...:sm_confused:

benim de aynen, ayaklarım bütün gün sallanıyor
bileklerimin üstünde çok az var şişlik, inşallah daha da artmaz,

Canım ne oluyormus bacaklar şişince akannehir beim felaket şişiyorda:bbo:

Canım ne oluyormus bacaklar şişince akannehir beim felaket şişiyorda:bbo:

Bilmiyorum ki canım öyle söyledi
bunları ultrasondan sonra söylüyor ben o sıra hala bebişin görüntülerine takıldığım için sormak aklıma bile gelmedi :1no2:

aaaa neden öyle oluyor
doktorun ne dedi,
ihmal etme sakın,
sağlıkla gelsin inşallah hepimizin bebeği :Saruboceq:

Şimdilik iyiyim ama pazartesi ege de randevum var..Dr Mert Kazandı ya..Tekrar hastaneye yatacam sanırım..Erken doğuma karşı yatmam da iyi olur..Küvez açısından...:sm_confused:

hayırlısı olsun,
inşallah gerek kalmaz küveze,
geçen gün dr.um 1800 gr bir bebeğin doğumunu yaptırmış erken doğumla, küveze koymamışlar, moralini yüksek tut hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…