bende iyiyim canım burasıda çok sıcaktı rüzgar bile sıcak esiyodu ama Allahtan bizim ev serin oluyo ondan rahattım hiç dışarı çıkmadım
Kızlar biz geldik tahlilimizi olduk yine aynı dedi dr 10 gün sonra ilaçlar bitince yine gidicez şuan için acil bir sorun yok.Akşam uyutmadı hep kasıklarıma vurdu dedim dr da dövdümü seni diyor kaydirigubbakcemile3
Tabi direk nst ye.Nst de az daha ağlıcaktım o 20 dakika bana 20 yıl gibi geldi karnım çok acıdı ve belim çok ağardı artık sırt üstü zor yatıyorum nefes alamadım neredeyse bi ara,sarı odaı yeşil görmeye başladım tam fenalık geçiricektim sonunda bitti şükür.Bu nst yi hiç sevmedim .:dilcikar:
Bi ara çok korktum bebişin kalp atışı hep 153-150 en düşük 143 olurken bi bakarım 80-45 e düştü nedense bi sorun yok dedi dr.
Kendime t-shirt aldım ayy Allah ım ben resmen montla dolaşıyomuşum ne rahatmış yaa 20 tl ye bulduk 1 tane o da...
Bizden bu kadar işte...
en zor haftalarımız havanın en sıcak olduğu zamanlara geliyo Allah yardımcımız olsun valla(((
iyi günler kızlar nasılsınız.ben artık cok yoruldum artık gücüm kalmadı hastane ev arası.bide temizlik yaptırdım eve oglum gelicek diye.kendiimi iyice unuttum.kuzum hala hastanede küveyzde onu öyle görünce icim cok acıyor.sizden tek isteyim yavruma dıua edin.artık aglamaktan gözlerimde yaş bile kalmadı.annemde ucak bileti bulamıyo gelmek icin.cıldırıyor.
herkese merhaba,
ayak bilekleri ve ayakları şişen var mı?
herkese merhaba,
ayak bileklerin ve ayaklarında şişme varsa ödem oluşmaya başlamış sanırım..Tuzu azalt canım..
herkese merhaba,
zaten çok az kullanıyorum ama inanılmaz şişiyor
sen nasıl oldun?
bebişler nasıl?
selam canım benim şişiyyor
ama çalışmaktan dolayı sürekli oturuyorum ve ayaklarımı aşağıya sarkıtıyorum
doktor o yüzden normal dedi bugün de davul gibi zaten
doktor ayak ve ayak bileklerindeki şişlikler olabilir ama bacaklarında şişme olursa önemli haberim olsun dedi
selam canım benim şişiyyor
ama çalışmaktan dolayı sürekli oturuyorum ve ayaklarımı aşağıya sarkıtıyorum
doktor o yüzden normal dedi bugün de davul gibi zaten
doktor ayak ve ayak bileklerindeki şişlikler olabilir ama bacaklarında şişme olursa önemli haberim olsun dedi
Canım ne oluyormus bacaklar şişince akannehir beim felaket şişiyorda:bbo:
Benim ayaklarımda ellerimde bacaklarımda şişiyor :çok üzgünüm: bunlada kalmıyor 1 haftadır sol elımde yogun uyuşma basladı :çok üzgünüm: bu kadarda değil rahmımde yanı vajina kemıklerım ağrıdan kopuyor.. ne yuruye bılıyorum nede yatakta sagımdan soluma dönebiliyorum :bbo:
RABBİM KIZIMI HAYIRLI SAGLIKLI KAVUŞTURSUN İNŞAALLAHHHH :Saruboceq:
Şimdilik iyiyim ama pazartesi ege de randevum var..Dr Mert Kazandı ya..Tekrar hastaneye yatacam sanırım..Erken doğuma karşı yatmam da iyi olur..Küvez açısından...:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?