Şimdilik iyiyim ama pazartesi ege de randevum var..Dr Mert Kazandı ya..Tekrar hastaneye yatacam sanırım..Erken doğuma karşı yatmam da iyi olur..Küvez açısından...:sm_confused:
Benim ayaklarımda ellerimde bacaklarımda şişiyor :çok üzgünüm: bunlada kalmıyor 1 haftadır sol elımde yogun uyuşma basladı :çok üzgünüm: bu kadarda değil rahmımde yanı vajina kemıklerım ağrıdan kopuyor.. ne yuruye bılıyorum nede yatakta sagımdan soluma dönebiliyorum :bbo:
RABBİM KIZIMI HAYIRLI SAGLIKLI KAVUŞTURSUN İNŞAALLAHHHH :Saruboceq:
aaaa neden öyle oluyor
doktorun ne dedi,
ihmal etme sakın,
sağlıkla gelsin inşallah hepimizin bebeği :Saruboceq:
.
arkadaslar sız gızlı sekerınıze baktırdınızmı 28. ayda bakıyorlar sanırım
benım 30 sayılıyo bebek 1200 gr olmus buyukmus dedı dr ama ben arastırdım bu gramaj normal gozukuyor dr neden buyuk dedı
vıtamınlerımı kestırdı bana bu dogurmu acaba
canım bence bacaklardaki şişmeyi doktora söyle
elimde uyuşma bende de oluyor
kemiklerim benim de çok ağrıyor
İnşallah önemli değildir
benım 30 sayılıyo bebek 1200 gr olmus buyukmus dedı dr ama ben arastırdım bu gramaj normal gozukuyor dr neden buyuk dedı
şişlikler tansiyon cıkmadıkca normal diyor.. ben 6. ayımda şişmeye başladım.. otursam şişiyorum, yürüsem şişiyorum ..bilmiyorumkismile dr.a anlattıgım agrıyı oda pek anlamadı sanırım.. ihtimaller uzerınden yürüdü.. yok bebek baskı yapıyormus.. yok karnım agırlıgı tasımıyor olabılırmiişş.. yok çatım dar olabilirmiş miş miş.. dr. a dıyorum kı bu arada olusan bır agrı değil. bu benı oldugum yerde mahveden bır agrı .. ayrıca rahim içi degıl sanki vajinamın kemikleri kopuyorrr .. sanırım cuma farklı bır dr.a gıdıcemmm :bbo:
bence de sen mutlaka başka bi dr.a git
bebek dönmüş müydü?
Söyledim canım.. erken şişmeye baslamıssın protein kacagı olabılır dedı.. ama ıdrar tahlilim temiz.. onun dısında gunde 3 kez tansıyonıunu ölç yukselmesse sorun yok dedi...
ama kemiklerimde ki agrı inanılmaz şiddetli.. magnezyum verdi içince agrında uyuşmanda kesılır dedı ama maleseff:umursamaz:
canım benım 30. haftamda 1600 g kızım.. dr.. sordu vıtamın alıyormısın dıye hyr dedım.. kesınlıkle al bebek gelişimi iicin dedi.. ben anlamadım ki senın 1200g olan bebeıne vitamini kes dedi.. ilginçç:uhm:
aaaa neden öyle oluyor
doktorun ne dedi,
ihmal etme sakın,
sağlıkla gelsin inşallah hepimizin bebeği :Saruboceq:
hayırlısı olsun,
inşallah gerek kalmaz küveze,
geçen gün dr.um 1800 gr bir bebeğin doğumunu yaptırmış erken doğumla, küveze koymamışlar, moralini yüksek tut hep.
Ayy yirim onları ben nefes alma alıştırmaları da yaparlarmış :) acaba benimkide yapıyor mudur :) Ayy hiç dikkat etmedim karnına ben yaainşallah canım yaaa..ultrasonda dr bebeklerimin çok hareketli olduklarını söyledi..karınları da inip çıkıyordu..nefes alma alıştırması yapıyorlarmış.diyafram solunumu dedi..ayrıca bağırsakları da çalışmaya hazırlanıyormuş..
şişlikler tansiyon cıkmadıkca normal diyor.. ben 6. ayımda şişmeye başladım.. otursam şişiyorum, yürüsem şişiyorum ..bilmiyorumkismile dr.a anlattıgım agrıyı oda pek anlamadı sanırım.. ihtimaller uzerınden yürüdü.. yok bebek baskı yapıyormus.. yok karnım agırlıgı tasımıyor olabılırmiişş.. yok çatım dar olabilirmiş miş miş.. dr. a dıyorum kı bu arada olusan bır agrı değil. bu benı oldugum yerde mahveden bır agrı .. ayrıca rahim içi degıl sanki vajinamın kemikleri kopuyorrr .. sanırım cuma farklı bır dr.a gıdıcemmm :bbo:
Ayy yirim onları ben nefes alma alıştırmaları da yaparlarmış :) acaba benimkide yapıyor mudur :) Ayy hiç dikkat etmedim karnına ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?