2010 Temmuz Anneleri : )

Şimdilik iyiyim ama pazartesi ege de randevum var..Dr Mert Kazandı ya..Tekrar hastaneye yatacam sanırım..Erken doğuma karşı yatmam da iyi olur..Küvez açısından...:sm_confused:

canım bence de yat zaten şurada ne kaldı ki
İnşallah hepimiz vaktimizde sağğlıkla doğumumuzu yapıcaz

canım bence bacaklardaki şişmeyi doktora söyle
elimde uyuşma bende de oluyor
kemiklerim benim de çok ağrıyor
İnşallah önemli değildir

arkadaslar sız gızlı sekerınıze baktırdınızmı 28. ayda bakıyorlar sanırım
benım 30 sayılıyo bebek 1200 gr olmus buyukmus dedı dr ama ben arastırdım bu gramaj normal gozukuyor dr neden buyuk dedı
vıtamınlerımı kestırdı bana bu dogurmu acaba

aaaa neden öyle oluyor
doktorun ne dedi,
ihmal etme sakın,
sağlıkla gelsin inşallah hepimizin bebeği :Saruboceq:
.

şişlikler tansiyon cıkmadıkca normal diyor.. ben 6. ayımda şişmeye başladım.. otursam şişiyorum, yürüsem şişiyorum ..bilmiyorumkismile dr.a anlattıgım agrıyı oda pek anlamadı sanırım.. ihtimaller uzerınden yürüdü.. yok bebek baskı yapıyormus.. yok karnım agırlıgı tasımıyor olabılırmiişş.. yok çatım dar olabilirmiş miş miş.. dr. a dıyorum kı bu arada olusan bır agrı değil. bu benı oldugum yerde mahveden bır agrı .. ayrıca rahim içi degıl sanki vajinamın kemikleri kopuyorrr .. sanırım cuma farklı bır dr.a gıdıcemmm :bbo:

yaz ayındayız ya her türlü meyveyi yiyebilyıruz artık vitaminleri sebze meyvelerden alabiliriz ondan kesmiştir beinmde kesti gerçi 1,5-2 ay önce biranda kilo alınca sen yeterince vitamin almışsın zaten dedi :)))

canım bence bacaklardaki şişmeyi doktora söyle
elimde uyuşma bende de oluyor
kemiklerim benim de çok ağrıyor
İnşallah önemli değildir

Söyledim canım.. erken şişmeye baslamıssın protein kacagı olabılır dedı.. ama ıdrar tahlilim temiz.. onun dısında gunde 3 kez tansıyonıunu ölç yukselmesse sorun yok dedi...
ama kemiklerimde ki agrı inanılmaz şiddetli.. magnezyum verdi içince agrında uyuşmanda kesılır dedı ama maleseff:umursamaz:

canım benım 30. haftamda 1600 g kızım.. dr.. sordu vıtamın alıyormısın dıye hyr dedım.. kesınlıkle al bebek gelişimi iicin dedi.. ben anlamadım ki senın 1200g olan bebeıne vitamini kes dedi.. ilginçç:uhm:

Bizim bebiş de 2049 gr dı 32. haftada
ben sdece kan ilacı ve kalsiyum kullanıyorum (süt içemediğim için)

30 haftada 1200 gr normal gibi bence
bebeğin ölçülerini verdi mi?

bence de sen mutlaka başka bi dr.a git
bebek dönmüş müydü?

Bu dr ların birbirinden çok farklı metodları var heralde anlamadım gitti.
Mesela benim bildiim herkes kan hapı kullanıyor ama 2 arkadaşım da hamile biri 3 aylık dolu dolu daha yeni gidebildi dr a biri de 6 haftalık 2 sine de ne vitamin ne de demir hapı ,hadi vitamin neyse dicem yaz ayında ama 6 haftalık olan daha 3-4 ay önce serum yiyordu durmadan kan gibi bişi veriyolardı aşırı kansızdı kafamçokkarıştı

inşallah canım yaaa..ultrasonda dr bebeklerimin çok hareketli olduklarını söyledi..karınları da inip çıkıyordu..nefes alma alıştırması yapıyorlarmış.diyafram solunumu dedi..ayrıca bağırsakları da çalışmaya hazırlanıyormuş..

Ayy yirim onları ben nefes alma alıştırmaları da yaparlarmış :) acaba benimkide yapıyor mudur :) Ayy hiç dikkat etmedim karnına ben yaa

ben 7 aydır yattığım ve ikiz taşıdığım halde ödem ,şişme vs yaşamadım henüz..Yapı ile alakalı olabilir ya da çok yakında şişebilirim ben de...ama çok su içiyorum...geniş kalçalı da değilim..:sm_confused:

Ayy yirim onları ben nefes alma alıştırmaları da yaparlarmış :) acaba benimkide yapıyor mudur :) Ayy hiç dikkat etmedim karnına ben yaa

Canım karnı inip çıkıyordu bebeklerimin..O kadar büyümüşler ki ekrana zor sığıyorlardı..Takip etmek çok zorlaştı artık..

kızlar bizde devlet hastanesinin doktorunun özeline gidiyoruz her ay yüz lira veriyoruz ama dediğiniz gibi azından cımbızla zor laf alıyorsun zaten ilk bebek bi şey bildiğimiz yok bildiklerimide kadınlar kulübünden öğrendim bu doktorlar diyorum bıkmışlar galiba hastalardan

Günaydınnn Kızlarrrr Oyacaığıma Ve meleğineee rabbimden sağlık diliyorummm... Yakamozz ıÇınde Herşey normaldir Umarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…