2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın........

Günaydın deniz'cim...opuyorumnanaktan

Nerelerdesin yaa sen de izne ayrılacağın için benim gibi yoğunsun galiba...

Özledim seni şeker...
ŞenizŞeniz

iyiym canımmm sennnn

Ben de iyi olmaya çalışıyorum. Hiç keyfim yok nedense..alsanaalsanasmile

Çok şükür bugün daha iyiyim ama psikolojik olarak kendimi yorgun, bitkin, mutsuz hissediyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Hormonlardan olsa gerek...

Günaydın herkese.....

Günaydın ipek...a.s.

Günaydınnnn:))

günaydınnnnnnn zemuszemus

Günaydın herkese.....

günaydınlatrrr opuyorumnanaktan

herkese günaydın.

gunaydınnnn opuyorumnanaktan

ayyyy bugün ben iyice depresif bir durumdayım.

Şimdi 40. haftada bebeğini kaybeden bir annenin yaşadıklarını okudum.

Ofiste kendime engel olamıyorum. Hüngür hüngür ağlıyorum.

Yüce Rabbim bu acıyı düşmanıma bile yaşatmasın.

Allah hepimizin bebğini zamanında, sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin.

Aminnnnnnnn...........

ayyy hiç sorma onu bende okumuştum..çok etkılendım..ve daha önce bene rüyamda kaybettıgımı görmüştüm..rüyası bile okadar zorken kadının neler yaşadıgını hayal etmek bile zor.. o ana kadar dogumdan hiç korkmazken şimdi korkar oldum valla.spinal düşünüyordum acaba genel anestezimi alsam???

puffffffffff nie okuyorsunuz öyle şeylerr ben zaten hala oya ve yakamozun etkisindeyımm sizde böle şeler söyleyinceee daha çok üzülüorum rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın hepimize sağlık sıhat güç kuvvet versin

bencede okumayın öyle şeyleri.. güzel iç açıcı şeyleri okuyun.. güzel şeyler düşünün.. .. bebişlerinizin kıyafetlerini yıkadınızmı kızlar.. hazırlıklar ne alemde....

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3
minikuş birden "yaktınız mı" yı okuyunca tuhaf oldum :))))
ben yıkamadım henüz canım odasının gelmesini bekliyorum. belki gelmeden çantaya koyacaklarımı yıkarım. malum çantayı hazırlamamız gerekiyor.
neyle yıkamayı düşünüyorsunuz?

okusakta okumasakta kızlarr rabbim neler yazmış insanlara işte ama ne olursa olsun normal doğum diye tuturmamak lazım kanalda beklemesi iyi gelmıor bebeğe rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin

kaydirigubbakcemile3 ayy benim deli kafam nasıl yanlış yamzışım.. hey Allahım sıcak başıma vurdu snaırım canım.. ohaoldumsmile benim de odası ay sonunda gelecek cnm geç kalmayız inşallah bende snein gibi düşünüyorum.. bi tek çantaya kouylacakları yıkıyım bu hafta sonu.. diğerleirni de izne çıkınca yani 1 hafta sonra artık yıkarım.. bu arada ben %100 bitkisel bi deterjan aldım kapalı bi paket ama adını şuanda unuttum.. birde dalinin yumuşatıcısını cnm.. hacı şakirinde toz sabubu vardı kadın bana onu önerdi içeriğinide okudum .. güzel bişeye benziyo.. herkes bundna alıyo dedi bende aldım tatlım :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…