2010 Temmuz Anneleri : )

sabun tozunu tavsıye ederim kızlar.ben daha önce kızımda süreklı kullandım.hemen hemen hergun bir makına bebek çamaşırı çıkıyor.battanıyesı çarşafı alt açması bizim giydigimiz pijama falan..sabun tozu yumuşatıcıda gerektırmıyor ve mis gibi kokuyor.hemde ekonomık.ayyy.kızımın sabun kokan kıyafetlerının kokusunu özledimmm..

bende henüz yıkamadım ama hastaneye alıcaklarımı bu haftasonu yıkamayı düşünüyorum bende.. sabun tozuyla yıkıcam ve yumuşatıcı kullanmıcam, öyle tavsiye ettiler.. ben zaten uzun zamandır iç çamaşırlarımızıda sabun tozuyla yıkıyodum. mis gibi çıkıyo çamaşırlar kızlar

dün kızımı görmeye gittim. cadı arkasını dönmüştü hiç bişe göstermedi bana deli oldum.babası hala göremedi cimcimeyi..bu arada 1560 gr.olmuş..çok sevindim.4 haftada 800 gr almış..böyle giderse erken gelicek diyor dr.korktum ben hemen son hazırlıklara başladım..sağlıkla gelir inşallah
:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3
bende omo nun bebek çamaşırları için olan deterjanı var ondan aldım.
birde hacı şakir sabun tozu aldım. hatta bir kere kendi çamaşırlarım üzerinde denedim sabun tozunu. kalıntı bıraktı, iki kez durulanttırdım makinede. onu lullanmayacağım bu yüzden. direk omo deterjan kullanacağım.
ben daha önce dalinin yumuşatıcısını almıştım, benim eşimde alerji yaptı canım. bebeğimde babasına benzer falan, korktum alamadım....

aa aldığım deterjan bu canım Dalan Roxy Toz Matik ..! çook iyiyimiş.. nette araştırıdım şimdi..

hımmm birde ondan alayım bari. %100 bitkisel bir ürün neticede.

ya benim eltim 4 ay önce doğum yaptı, normal deterjan kullandı yumuşatıcı falan....
yani kendi çamaşırları için ne kullandıysa ayırt etmedi.. maşallah bebeğimizin hiçbirşeyi yok...
bir arkadaşımda elinde yıkıyordu çocuğun çamaşırlarını özel deterjanlarla. çocuğun şimdi herşeye alerjisi var.

yani bazı konularda birazda rahat olmak lazım. biz önlemimizi alıyoruz elimizden geldiğince. gerisi birazda şans.

elfida maşallah kızına sağlıcakla gelsin hepimizinki.... önemli olan bu.

bizimde yarın doktor kontrolümüz var. çok heyecanlıyım. bu ay hiç geçmek bilmedi sanki. ....

Günaydınnlarrr biz geldik....
Oooo sayfalar almış başını gitmiş takip edemiyorumm...
Herkes iyi ve herşey yolundadır inş..
Benim pc de problem var açmıyor siteyi başka pc den giriyorum şimdi...
Oyüzden takip edemiyorum sizleri kızlar...
Hem işte hemde evde işler yoğun bu sıralar...Tadilat tam hızıyla devam ediyor...Az kaldı bugün badanamız bitecek inş....Sonra herşey yıkanıp ütülenip yerine yerleşicek bakalım...Çoook iş var çookkk...

Oyy maaşallah Elfidacım çok güzel büyümüş bebişinn ne güzel...Hayırlısı ile gelsin inş...

günaydın herkesee...
ben hala gribim yaa çok kötü. bi de arkadaşlar sizlerin bebeklerin kilolarını duyunca(maşallah hepsine de) benimki çok zayıfmış gibi geliyo üzülüyorum ben iyi bakmıyormuyum oğluma diye.dün doktordaydık 1530 gr olmuş..doktor normal dedi ama taktım ben kafaya..

elfida maşallah kızına sağlıcakla gelsin hepimizinki.... önemli olan bu.

bizimde yarın doktor kontrolümüz var. çok heyecanlıyım. bu ay hiç geçmek bilmedi sanki. ....

tşkr edrm canım..tabi önce sağlık..senınle gunumuz çok yakın..normalmı sezaryanmı senın..bnm sezaryan olucak..yanı yaklasık 8 haftam kaldıeyvahedigeldismile

doğrudur canım, ne biliyim ilk olduğu için insan özeniyo..! bide ben şeyde kararsız kaldım makinanın hassas programındamı yıkasaaam.. yok sa eldemi.. CADIARZU

maşallah canım kızına çok nazlılar bunlar, belliki doğduklarında görücez biz bunların yüzlerini :ecrin_bebek:

dalan roxy i bende kullandım kızımda..40 derecede sabun artıgı kalmıyor.hatta ben hala beyazları yıkarken karıştırıyorum içine..şiddetle tavsiye ederim.zaten bir çok makınada şimdi hassas durulamada var.çok da kafaya takmamak lazım aslında

maşallah canım kızına çok nazlılar bunlar, belliki doğduklarında görücez biz bunların yüzlerini :ecrin_bebek:

hiç sorma..ölecem meraktan..rüyalarıma giriyor artık zaten zar zor uyuyorum..ondan sonra uyanınca takıyorum kafaya..gece gündüz aklımda yanii sizinde öylemi kızlar**

canım takma kafana, kilo bir sağlık göstergesi değildir bebeklerde. hele bir de doktorun normal dediyse hiç düşünme bile.
benimkide hep burdaki arkadaşlara göre az gidiyor. ama doktorum normal olduğunu söylüyor.
şimdi kendikimi okuyordum seninkinede bakıverdim. senin haftanda kilo aralığını 1300-2500 olarak gösteriyor. bu aralıklar içinde normal. :1hug:

hiç sorma..ölecem meraktan..rüyalarıma giriyor artık zaten zar zor uyuyorum..ondan sonra uyanınca takıyorum kafaya..gece gündüz aklımda yanii sizinde öylemi kızlar**

sorma a.s
ben haftada en az 3 kez doğuruyorum rüyamda :roflol:
kızımla oynuyorum vs....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…