aa aldığım deterjan bu canım Dalan Roxy Toz Matik ..! çook iyiyimiş.. nette araştırıdım şimdi..
dün kızımı görmeye gittim. cadı arkasını dönmüştü hiç bişe göstermedi bana deli oldum.babası hala göremedi cimcimeyi..bu arada1560 gr.olmuş..çok sevindim.4 haftada 800 gr almış..böyle giderse erken gelicek diyor dr.korktum ben hemen son hazırlıklara başladım..sağlıkla gelir inşallah
:Saruboceq:
dün kızımı görmeye gittim. cadı arkasını dönmüştü hiç bişe göstermedi bana deli oldum.babası hala göremedi cimcimeyi..bu arada1560 gr.olmuş..çok sevindim.4 haftada 800 gr almış..böyle giderse erken gelicek diyor dr.korktum ben hemen son hazırlıklara başladım..sağlıkla gelir inşallah
aa aldığım deterjan bu canım Dalan Roxy Toz Matik ..! çook iyiyimiş.. nette araştırıdım şimdi..
elfida maşallah kızınasağlıcakla gelsin hepimizinki.... önemli olan bu.
bizimde yarın doktor kontrolümüz var. çok heyecanlıyım. bu ay hiç geçmek bilmedi sanki. ....
hımmm birde ondan alayım bari. %100 bitkisel bir ürün neticede.
ya benim eltim 4 ay önce doğum yaptı, normal deterjan kullandı yumuşatıcı falan....
yani kendi çamaşırları için ne kullandıysa ayırt etmedi.. maşallah bebeğimizin hiçbirşeyi yok...
bir arkadaşımda elinde yıkıyordu çocuğun çamaşırlarını özel deterjanlarla. çocuğun şimdi herşeye alerjisi var.
yani bazı konularda birazda rahat olmak lazım. biz önlemimizi alıyoruz elimizden geldiğince. gerisi birazda şans.
maşallah canım kızınaçok nazlılar bunlar, belliki doğduklarında görücez biz bunların yüzlerini :ecrin_bebek:
günaydın herkesee...
ben hala gribim yaa çok kötü. bi de arkadaşlar sizlerin bebeklerin kilolarını duyunca(maşallah hepsine de) benimki çok zayıfmış gibi geliyo üzülüyorum ben iyi bakmıyormuyum oğluma diye.dün doktordaydık 1530 gr olmuş..doktor normal dedi ama taktım ben kafaya..
hiç sorma..ölecem meraktan..rüyalarıma giriyor artık zaten zar zor uyuyorum..ondan sonra uyanınca takıyorum kafaya..gece gündüz aklımda yanii sizinde öylemi kızlar**
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?