2010 Temmuz Anneleri : )

elfida kaçıncı hafta sezaryan olacaksın...

önceki sezaryanım 37.haftada yapılmıştı..dün dr.a gittiğimde bebek 30 haftaya eş olunca dr.çok beklemeyiz dedi.gelişimi iyi oldugu için.birde sezaryanı çok bekletmıyorlar normal doğurma rıskı oldugu için.bebişimin gelişimine bağlı yani.bu gidişle 8 hafta sonra alınır.

saol canım ya.haklısın aslında önemli olan sağlıklı olması.herşey yolunda şükür.Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kavuştursun bizlere :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gözün aydın canım..! maşallah bebişine..!

canım üzülme ya.. benimkinede doktor, bebişimiz biraz zayıf dedi.. bende çok üzülmüştüm.. ama toparlanırlar.. daha önümüzde haftalarımız var.. günde 2 bardka süt iç dedi bana.. biraz daha dikkat edelim yedikleirmize...

kızlar yumuşatıcı kullanmak çok zararlıymış. ben artık kendi çamaşırlarımda bile kullanmıyorum. sadece nevresim ve havlularda kullanıyorum. bebeğin eşyaları içinse asla kullanmayı düşünmüyorum

hiç sorma..ölecem meraktan..rüyalarıma giriyor artık zaten zar zor uyuyorum..ondan sonra uyanınca takıyorum kafaya..gece gündüz aklımda yanii sizinde öylemi kızlar**

aynen canım benimde öyle, tuhaf tuhaf şeyler geliyor aklıma, hep geçmişte duyduğum ama unuttuğumu sandığım bi sürü şeyi aslında unutmamışım, şimdi hepsi çıkıyor bilinçaltımdan.. yaramaz kızımda hep gizliyor yüzünü hep yarım yamalak görüyoruz.. allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

Banada dr 38 hafta gibi dedi bakalım, o günlere tez zamanda gelsek....Artık ben rahatsız olmaya başladım yani iyice ağırlaşmaya başladım hemde bu kilolardan sıkıldım..

canım geçmiş olsun..kilo olayını pek takma kafana.benım ilk kızım 38 haftada dogdu 4 kıloydu..yanı bu bnm genımle alakalı.bende 1 75 boyundayım..bnm gibi bir kadın kedi yavrusu gibi birşey doğursa komık olurdu heralde.sen beslenmene dikkat et canım.omega 3 tablet al. hergun iki tane ceviz ve kuru üzüm ya.magnezyum kalsıyumada dıkkat et.mutlaka iç ben tadını beğenmedıgım hakde içiyorum valla napimm..gribin içinde c vitamını tabletı alabılırsın..önce sağlık..canım geçmış olsun:1hug:

saol canım ya.haklısın aslında önemli olan sağlıklı olması.herşey yolunda şükür.Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kavuştursun bizlere :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dr. normal demiş canım hiç üzülme, yediklerine biraz daha dikkat edersin, bende hergün söylüyorum ama :kedi: ceviz ve muz kilo aldırıyomuş bebeğe

Banada dr 38 hafta gibi dedi bakalım, o günlere tez zamanda gelsek....Artık ben rahatsız olmaya başladım yani iyice ağırlaşmaya başladım hemde bu kilolardan sıkıldım..

senın şuan kaçıncı haftan???sezaryanı nasıl düşünüyorsun karar verdınmı spinal? epidural?genel? karar verdınmı canım

senın şuan kaçıncı haftan???sezaryanı nasıl düşünüyorsun karar verdınmı spinal? epidural?genel? karar verdınmı canım

28+3 haftam epidural düşünüyorum dr la detaylı konuşmadım daha.

Omega 3 günde kaç tane içiyorsun bide fiyatı ne kadar dr mu önerdi

Günaydın kızlar bugün biraz geç mi kalmışım ne:))
Nasılsınız?Doğum mevzuları açılmış yine.
Daha erken diil mi zaten son haftalar doktorlarımız karar verip söyleyecekler.Ben doktorum ne derse ona uymayı düşünüyorum.

Bu arada bugün okula gelirken elbise giydim.Annemin erkek kardeşime hamileyken giydiği yani 16 yıllık bir elbise.Teyzem Fransadan yollamış zamanında anneme.O da saklamış canım benim.ıyi ki de saklamış.Çok güzel oldu valla.Gören çok şirin olmuşsun tam hamile oldun artık diyolar.Hoşuma gidiyo tabi ama nazar edecekler diye de korkuyorum valla.
Eve gidince foto çeker göbüş topicine eklerim size de.

28+3 haftam epidural düşünüyorum dr la detaylı konuşmadım daha.

Omega 3 günde kaç tane içiyorsun bide fiyatı ne kadar dr mu önerdi

günde 1 tane içiyorum.seven seas pulse.içinde 60 tane var yanı iki aylık.fatıda yirmi küsürdü valla tam hatırlamıorum.nette bulursun.marınkap var birde o 15 lıraydı.ilk önce ondan almıştım.yine onu alırım heralde birde magnesiumla calsıumun bir oldugu atbletler var onlarda yırmı civarı. tavsıye ederım suda erıyenlerı içemeyenler için.
ne kadar da dıkkat etsek yıyeceklerden yeterlı vitamını alamıyoruz bence bunların dozu ayarlı.nede olsa dengelı beslenıyormuyum diye düşünmeye gerek yok.bazen sütümü içmesem bile nasılsa ialç aldım dıyorum kafam rahat ediyor...ve en güzeli. ben sadece 1 kilo almışım.geçen ay 83 dum bu ay 84. 1000 gr mın 800 nü bebek almış..eşi suyu falan..yanı ben hiç almamışım en sevındıgım noktada bu..:CüvCüv:

elfida_77 canımm bende 178 boyundayımmm benden küçük bebek çıkınca gülücekmisiniz aşk olsunnn benm bebişte minyonn ayıp bana demi:'( ya ama almıor kujum ne yapimmm ühühüh:'( neysem inşallah alıordur kujucumm

delikafadulden ay çok güldüm...olurmu hiç..ben kıza moral verım dediim..bu sefer senımi kırdım yoksa..canım bnm hiç merak etme.ben öncekını 4 kılo doğurdum da nooldu???şimdi hiç bişe yemıoo zayıf..aslında hepsi boş biliomusun inanki önemlı olan sağlığı.. ve tabıkı zekası..beyın gelışımıne önem vermek daha iyi.. cevizi ve omega 3 ü bunun için alıyorum..
senin bebişde çekmiştir birilerine..vardır mutlaka ailede minyon..ufacık tefecık daha iyi hem kız..beni okulda hep sıranın ensonuna oturtutdu öğretmenım mesela.kaydirigubbakcemile3ne sinir olurdum..uzun olmanın dez avantajıda var yanii:1hug:

beni annem hep ilkokulda doktora götürürdü büyümüyorum kilo almıyorum diye.
doktorda hep normal olduğumu söylerdi. yani annelerde bu hep var.
sonra 14 yaşında bir semirdim görenler gözlerine inanamadı delikafadulden
hiçbirşeyin aşırısı iyi değilll...

Küçük bebek olsun varsın ne olacak yeter ki sağlıklı doğsun da, doğunca emerken kilo alır merak etme.

neyse kızlar ben gidimde biraz bebişimin battanıyesını işleyim..bugün bitiririm heralde..burda çene çalmaktan bitiremicem ..daha bebek şekerlerim var yarım kaldı....doğurmadan bir yapsaydım eksıklerımı..herkese kolay gelsin..

kızlar bişe sorucam ben doktordan omega 3 istedim oda bana CARLSON die bi balık yagı verdi 1000 mg sizce bu omega 3 iimidir başka bi marka almama gerek varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…