elfida kaçıncı hafta sezaryan olacaksın...
canım takma kafana, kilo bir sağlık göstergesi değildir bebeklerde. hele bir de doktorun normal dediyse hiç düşünme bile.
benimkide hep burdaki arkadaşlara göre az gidiyor. ama doktorum normal olduğunu söylüyor.
şimdi kendikimi okuyordum seninkinede bakıverdim. senin haftanda kilo aralığını 1300-2500
olarak gösteriyor. bu aralıklar içinde normal. :1hug:
dün kızımı görmeye gittim. cadı arkasını dönmüştü hiç bişe göstermedi bana deli oldum.babası hala göremedi cimcimeyi..bu arada1560 gr.olmuş..çok sevindim.4 haftada 800 gr almış..böyle giderse erken gelicek diyor dr.korktum ben hemen son hazırlıklara başladım..sağlıkla gelir inşallah
:Saruboceq:
günaydın herkesee...
ben hala gribim yaa çok kötü. bi de arkadaşlar sizlerin bebeklerin kilolarını duyunca(maşallah hepsine de) benimki çok zayıfmış gibi geliyo üzülüyorum ben iyi bakmıyormuyum oğluma diye.dün doktordaydık 1530 gr olmuş..doktor normal dedi ama taktım ben kafaya..
hiç sorma..ölecem meraktan..rüyalarıma giriyor artık zaten zar zor uyuyorum..ondan sonra uyanınca takıyorum kafaya..gece gündüz aklımda yanii sizinde öylemi kızlar**
önceki sezaryanım 37.haftada yapılmıştı..dün dr.a gittiğimde bebek 30 haftaya eş olunca dr.çok beklemeyiz dedi.gelişimi iyi oldugu için.birde sezaryanı çok bekletmıyorlar normal doğurma rıskı oldugu için.bebişimin gelişimine bağlı yani.bu gidişle 8 hafta sonra alınır.
günaydın herkesee...
ben hala gribim yaa çok kötü. bi de arkadaşlar sizlerin bebeklerin kilolarını duyunca(maşallah hepsine de) benimki çok zayıfmış gibi geliyo üzülüyorum ben iyi bakmıyormuyum oğluma diye.dün doktordaydık 1530 gr olmuş..doktor normal dedi ama taktım ben kafaya..
saol canım ya.haklısın aslında önemli olan sağlıklı olması.herşey yolunda şükür.Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kavuştursun bizlere :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Banada dr 38 hafta gibi dedi bakalım, o günlere tez zamanda gelsek....Artık ben rahatsız olmaya başladım yani iyice ağırlaşmaya başladım hemde bu kilolardan sıkıldım..
senın şuan kaçıncı haftan???sezaryanı nasıl düşünüyorsun karar verdınmı spinal? epidural?genel? karar verdınmı canım
28+3 haftam epidural düşünüyorum dr la detaylı konuşmadım daha.
Omega 3 günde kaç tane içiyorsun bide fiyatı ne kadar dr mu önerdi
elfida_77 canımm bende 178 boyundayımmm benden küçük bebek çıkınca gülücekmisiniz aşk olsunnn benm bebişte minyonn ayıp bana demi:'( ya ama almıor kujum ne yapimmm ühühüh:'( neysem inşallah alıordur kujucumm
elfida_77 canımm bende 178 boyundayımmm benden küçük bebek çıkınca gülücekmisiniz aşk olsunnn benm bebişte minyonn ayıp bana demi:'( ya ama almıor kujum ne yapimmm ühühüh:'( neysem inşallah alıordur kujucumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?