kızlar bişe sorucam ben doktordan omega 3 istedim oda bana CARLSON die bi balık yagı verdi 1000 mg sizce bu omega 3 iimidir başka bi marka almama gerek varmı
delikafadulden ay çok güldüm...olurmu hiç..ben kıza moral verım dediim..bu sefer senımi kırdım yoksa..canım bnm hiç merak etme.ben öncekını 4 kılo doğurdum da nooldu???şimdi hiç bişe yemıoo zayıf..aslında hepsi boş biliomusun inanki önemlı olan sağlığı.. ve tabıkı zekası..beyın gelışımıne önem vermek daha iyi.. cevizi ve omega 3 ü bunun için alıyorum..
senin bebişde çekmiştir birilerine..vardır mutlaka ailede minyon..ufacık tefecık daha iyi hem kız..beni okulda hep sıranın ensonuna oturtutdu öğretmenım mesela.kaydirigubbakcemile3ne sinir olurdum..uzun olmanın dez avantajıda var yanii:1hug:
beni annem hep ilkokulda doktora götürürdü büyümüyorum kilo almıyorum diye.
doktorda hep normal olduğumu söylerdi. yani annelerde bu hep var.
sonra 14 yaşında bir semirdim görenler gözlerine inanamadı delikafadulden
hiçbirşeyin aşırısı iyi değilll...
Küçük bebek olsun varsın ne olacak yeter ki sağlıklı doğsun da, doğunca emerken kilo alır merak etme.
banada doktorum ocean ın 500 mg ını vermişti
fulikcim benımkıde 1000 mg olanından vermiş dedim acaba dozu yüksekmi bi an tereddüt ettim ben bu ara balık yemedigim için doktorumdan omega 3 istedim bunu yazdı
bana doktorum kendisi vardi 1 ay önce ben bunu kullanıyorum hala hangisi daha iyidir ki acaba
bilemedim kı canım sonuçta doktor yazdı vardır bi bildigi benım pimpirikliigim işte günde 1 tanemı alıyosun canım yerimseniben
eet canım günde bi tane içiyorum aç tok farkediyomu hiç bilmiyorum sen nası alıyosun
cnm bende günde 1 tane alıyorum akşam yatmadan önce içiyodum bende tabı akşamları hem magnezyum hem demir hapı da içiyorum bundan sonra omega 3üde sabah kahvaltıdan sonra alıyorum bu şekılde
artık öle sıkıldım ki ilaç içmekten ben sinir olurdum hep ilaç içmeye oğlum için nelere katlanıyorum kıymetini bilir inşallah:CüvCüv:
bendecnm ilaç içmekten nefret ederim doktorların bana verdigi ilaçları bile kesinlikle tam bitirmezdim takı hamilelige kadar şimdi mecbur kullanıyoruz inşallah kıymet bilecek bizim kuzular bilmiyorumkismile
ben hiç ilaç kullanmazdım valla doktora bile gitmezdim ağrı kesiciyi bile zorlamalar sonucu alırdım şimdi peşimde ilaçla geziyorum :):):):):):):):) offff hava yine çok sıcak yaaaa
ewet cnm aynen öle bugun istanbul yanıyo sanıyorum sende istanbulda yaşıyosun bugun 33 derece şimdiden yanmaya başladım bakalım haziran temmuz aylarında nasıl dayanıcaz allah yardımcımız olsun anadolu yakasındamısın avrupa yakasındamı
anadolu yakasındayım canım son aylar hep yürümemiz gerek biz nası yüricaz bölehep akşamımı bekliceziyiki eksiklerimiz sayılı kaldı bu havalarda nası dolanıpta alcaktık :bbo:
bende anadolu yakasındayım cnm evet yürümemiz lazım mecbur akşam serinini beklıcez yoksa allah korusun fenalık geçiririz allaha şükür eksik kalmadı gibi yoksa dedigin gibi nasıl dolaşılır bu havalarda
gündüz vakti gezersek erken doğum yaparız valla:):):) ama bebekler doğduktan sonra bu havalar bize avantaj olucak artık biraz sıkıcaz dişimizi ama şu son haftalar geçmiyo sanki yaa sanada ölemi geliyo
cnm bebişler dogduktan sonra o sıcaklarda emzirme derdi ter içinde kalıcaz :) sıcaklar bize sankı dezavantaj sırf bebek için güzel bi bez bi atlet yatır rahat büyürler canım hiç sorma geçmiyo son haftalar senınle aramızda 1 gün var bu arada beykozdamı oturuyosun cnm sen
yaz bebeği demek istedim ama yazamamışım:):):):)
ewet cnm öle derler yaz bebegi çabuk büyür die bakalım byüklerin bi bildigi var demekki inşallah öle olur cnm en çok rahat rahat giydirecegıme sevınıyorum kış bebekleri kat kat giyinmek zorunda bana afakanlar basıyo kaydirigubbakcemile3 esereserpe büyüsün kuzular
eet yaaaa:):):):) yıkamakta daha rahat olucak ayyyy bi gelse şu günler seninde ilk bebeğin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?