2010 Temmuz Anneleri : )

hehehe ya ben sağlıksız oluck die değil bakamam die korkuyorum çok küçük olur rabbim cesaret verir herhalde hayırlısı olsunn ne diyelimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hehehe:) ben çok kılolu doğmuşummm allahım resımleri görsen kollar kat kat et bacaklar öyleee ama sonra hiç falza kilolu olmadımmm evet bende en arka sıra maduruyum

Küçük bebek olsun varsın ne olacak yeter ki sağlıklı doğsun da, doğunca emerken kilo alır merak etme.

ay inşallah canım inaşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

fulikcim benımkıde 1000 mg olanından vermiş dedim acaba dozu yüksekmi bi an tereddüt ettim ben bu ara balık yemedigim için doktorumdan omega 3 istedim bunu yazdı

bana doktorum kendisi vardi 1 ay önce ben bunu kullanıyorum hala hangisi daha iyidir ki acaba

eet canım günde bi tane içiyorum aç tok farkediyomu hiç bilmiyorum sen nası alıyosun

cnm bende günde 1 tane alıyorum akşam yatmadan önce içiyodum bende tabı akşamları hem magnezyum hem demir hapı da içiyorum bundan sonra omega 3üde sabah kahvaltıdan sonra alıyorum bu şekılde

cnm bende günde 1 tane alıyorum akşam yatmadan önce içiyodum bende tabı akşamları hem magnezyum hem demir hapı da içiyorum bundan sonra omega 3üde sabah kahvaltıdan sonra alıyorum bu şekılde

artık öle sıkıldım ki ilaç içmekten ben sinir olurdum hep ilaç içmeye oğlum için nelere katlanıyorum kıymetini bilir inşallah:CüvCüv:

artık öle sıkıldım ki ilaç içmekten ben sinir olurdum hep ilaç içmeye oğlum için nelere katlanıyorum kıymetini bilir inşallah:CüvCüv:

bendecnm ilaç içmekten nefret ederim doktorların bana verdigi ilaçları bile kesinlikle tam bitirmezdim takı hamilelige kadar şimdi mecbur kullanıyoruz inşallah kıymet bilecek bizim kuzular bilmiyorumkismile

bendecnm ilaç içmekten nefret ederim doktorların bana verdigi ilaçları bile kesinlikle tam bitirmezdim takı hamilelige kadar şimdi mecbur kullanıyoruz inşallah kıymet bilecek bizim kuzular bilmiyorumkismile

ben hiç ilaç kullanmazdım valla doktora bile gitmezdim ağrı kesiciyi bile zorlamalar sonucu alırdım şimdi peşimde ilaçla geziyorum :):):):):):):):) offff hava yine çok sıcak yaaaa

ben hiç ilaç kullanmazdım valla doktora bile gitmezdim ağrı kesiciyi bile zorlamalar sonucu alırdım şimdi peşimde ilaçla geziyorum :):):):):):):):) offff hava yine çok sıcak yaaaa

ewet cnm aynen öle bugun istanbul yanıyo sanıyorum sende istanbulda yaşıyosun bugun 33 derece şimdiden yanmaya başladım bakalım haziran temmuz aylarında nasıl dayanıcaz allah yardımcımız olsun anadolu yakasındamısın avrupa yakasındamı

anadolu yakasındayım canım son aylar hep yürümemiz gerek biz nası yüricaz bölehep akşamımı beklicez iyiki eksiklerimiz sayılı kaldı bu havalarda nası dolanıpta alcaktık :bbo:

anadolu yakasındayım canım son aylar hep yürümemiz gerek biz nası yüricaz bölehep akşamımı beklicez iyiki eksiklerimiz sayılı kaldı bu havalarda nası dolanıpta alcaktık :bbo:

bende anadolu yakasındayım cnm evet yürümemiz lazım mecbur akşam serinini beklıcez yoksa allah korusun fenalık geçiririz allaha şükür eksik kalmadı gibi yoksa dedigin gibi nasıl dolaşılır bu havalarda

gündüz vakti gezersek erken doğum yaparız valla:):):) ama bebekler doğduktan sonra bu havalar bize avantaj olucak artık biraz sıkıcaz dişimizi ama şu son haftalar geçmiyo sanki yaa sanada ölemi geliyo

gündüz vakti gezersek erken doğum yaparız valla:):):) ama bebekler doğduktan sonra bu havalar bize avantaj olucak artık biraz sıkıcaz dişimizi ama şu son haftalar geçmiyo sanki yaa sanada ölemi geliyo

cnm bebişler dogduktan sonra o sıcaklarda emzirme derdi ter içinde kalıcaz :) sıcaklar bize sankı dezavantaj sırf bebek için güzel bi bez bi atlet yatır rahat büyürler canım hiç sorma geçmiyo son haftalar senınle aramızda 1 gün var bu arada beykozdamı oturuyosun cnm sen

yaz çabuk büyür derler ama bilmiyorum ki bu eskilerde herşeye bişe diyo zaten hayır canım ben acıbademde oturuyorum

yaz bebeği demek istedim ama yazamamışım:):):):)

ewet cnm öle derler yaz bebegi çabuk büyür die bakalım byüklerin bi bildigi var demekki inşallah öle olur cnm en çok rahat rahat giydirecegıme sevınıyorum kış bebekleri kat kat giyinmek zorunda bana afakanlar basıyo kaydirigubbakcemile3 esereserpe büyüsün kuzular

eet yaaaa:):):):) yıkamakta daha rahat olucak ayyyy bi gelse şu günler seninde ilk bebeğin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…