2010 Temmuz Anneleri : )

çalışan anneler her gün evde olmakda iyi değil bakıyorum bir gün süpürmesen evi diğer gün süpürmek gerekiyor birde iki kişiyiz

sanki sıcaklarla beraber günler daha zor geçiyor...

evet canım ya kışken hamilelik daha rahat bence eşimede öyle dedim sıcaktan rahatsız olmuyosun üzerini iyice örtüp yatıyosun bebişler tam nisan ayında doğsalar kışa kadarda rahat rahat büyürler

biz seni erken doğum yaptı sanmıştık bir ara canım allah hepimize vaktinde hayırlı doğumlar versin ben altınoluktayım burada tanıdığımda yok hep bilgisayarla vakit geçiriyorum senin varmı konu komşu eş dost

canım çoğu arkadaşla msn de konuştuğumdan biliyorlardı erken doğum yapmadığımı..yani dr her an doğurabilirsin dedi ama olmadı Allahtan şimdilik..
biz derken ???
annemlerde kalıyorum..komşuluk vs yok burada öyle malesef...pazartesi tekrar yatabilirim hastanede..
doğuma kadar kalsam iyi olucak..

forumda okuyordum ayşeden haber alan varmı yazıyordu sanırım iyi olduğun konusunda demek istediler ben takip edemediğim için öyle düşündüm canım annen olması şans sana yardım ediyordur

Ben şimdi evde olup yatmak istiyorum.

Bugün sabahtan negatif başladım güne ve hala düzelemedim.

Bir an önce mesainin bitmesini istiyorum. Çok sıkıldım.

Dediğiniz gibi üstüne de sıcaklar cabası...

yaaa canım moralii bozma hayatın gerçekleri bunlar tabiki üzülüyoruz ama elden gelen bişey yok. sen şuan kendini düşün bebeğini düşün moralini bozma.

maşallahhhhh canımmm

geçmiş olsun canım. kiloyu takma kafana sağlıklı olsunda önemli olan o. yatmadan önce süt iç. muz ye ceviz ye.

ohhh ohhhhhh maşallahh canım fotonu bekliyoruz :))

offf sıcaklar çok fena ((

çalışan anneler her gün evde olmakda iyi değil bakıyorum bir gün süpürmesen evi diğer gün süpürmek gerekiyor birde iki kişiyiz

mecburen canım evde mutlaka iş oluyor.

Kızlar kafam karıştı herkes calsiyum, magnezyum, omega3 bide elevit mi içiyor. Ben tek elevit içiyorum acaba bende mi alsam bilemedim şimdi.

Zaten elevitim bitti bugün yazdırmayı düşünüyorum gitmişken diğerlerini de yazdırsammiki

Yok gull'cüm aslında o konunun etkisinden değil sabah uyandım kendimi değişik hissetmeye başladım. Bu durum hala da devam ediyor. Biraz içime kapandım sanki kimseyle hiçbişe paylaşmak istemiyorum.
Sadece size yazıyorum bu durumumu...

Kızlar kafam karıştı herkes calsiyum, magnezyum, omega3 bide elevit mi içiyor. Ben tek elevit içiyorum acaba bende mi alsam bilemedim şimdi.

İpek'cim bana da ilk baştan elevit verdi. İlk 5 ay kullandım. Sonra midem bulandığı için içemedim. 7.aydan itibaren demire başladım ve sadece demir ilacı kullanıyorum. Başka hiçbir ilaç kullanmıyorum ben de...

Ve bazen senin düşündüğünü ben de düşünüyorum acaba kullanmalı mıyım neden doktor vermedi ki felan diye ama doktoruma güvenmek zorundayım. Bakalım bu gittiğimde başlayacak mı?

canını sıkan bir şey yoksa hormonlar yüzündendir insan bazen iyi oluyor bazen kötü:1hug:

capricim bunun bi sebebi vardır bence, seni bişeyler endişelendirmiş canım.. banada oluyor bazen, hep güzel şeyler düşünmek için zorluyorum kendimi, bide eğer uyuyosa uyandırıyorum kızımı, dürtüyorum biraz, o hareketlendimi keyfim yerine geliyor.. bide canının istediği bişeyler ye, iyi gelir gerçekten

forumda okuyordum ayşeden haber alan varmı yazıyordu sanırım iyi olduğun konusunda demek istediler ben takip edemediğim için öyle düşündüm canım annen olması şans sana yardım ediyordur

ben hep yatıyorum zaten canım..tuvalete kalkıyorum tek..dolaşıp iş yapmam yasak zaten..

kızlar ilaç konusu benimde kafamı kurcaladı.. ben ilk aylardan beri içiyorum eleviti, bide kan ilacı içiyorum günde 2 tane.. ve son haftalarda fazla balık yiyemiyorum bıktım artık, acaba bende balık yağı alsammı diye düşündüm, haftaya cmt. randevum dr.da ona sorucam ama o güne kadar zaman kaybetmiş olmam dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…