ewet canım ilk bebegim ilk heyecan o yüzden çok sabırsızlanıyorum
ayyy canım benim az kaldı kavuşucaz benim acil çıkmam lazım canım iyi günler sana
sanki sıcaklarla beraber günler daha zor geçiyor...
biz seni erken doğum yaptı sanmıştık bir ara canım allah hepimize vaktinde hayırlı doğumlar versin ben altınoluktayım burada tanıdığımda yok hep bilgisayarla vakit geçiriyorum senin varmı konu komşu eş dost
canım çoğu arkadaşla msn de konuştuğumdan biliyorlardı erken doğum yapmadığımı..yani dr her an doğurabilirsin dedi ama olmadı Allahtan şimdilik..
biz derken ???
annemlerde kalıyorum..komşuluk vs yok burada öyle malesef...pazartesi tekrar yatabilirim hastanede..
doğuma kadar kalsam iyi olucak..
ayyyy bugün ben iyice depresif bir durumdayım.
Şimdi 40. haftada bebeğini kaybeden bir annenin yaşadıklarını okudum.
Ofiste kendime engel olamıyorum. Hüngür hüngür ağlıyorum.
Yüce Rabbim bu acıyı düşmanıma bile yaşatmasın.
Allah hepimizin bebğini zamanında, sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin.
dün kızımı görmeye gittim. cadı arkasını dönmüştü hiç bişe göstermedi bana deli oldum.babası hala göremedi cimcimeyi..bu arada1560 gr.olmuş..çok sevindim.4 haftada 800 gr almış..böyle giderse erken gelicek diyor dr.korktum ben hemen son hazırlıklara başladım..sağlıkla gelir inşallah
:Saruboceq:
günaydın herkesee...
ben hala gribim yaa çok kötü. bi de arkadaşlar sizlerin bebeklerin kilolarını duyunca(maşallah hepsine de) benimki çok zayıfmış gibi geliyo üzülüyorum ben iyi bakmıyormuyum oğluma diye.dün doktordaydık 1530 gr olmuş..doktor normal dedi ama taktım ben kafaya..
Günaydın kızlar bugün biraz geç mi kalmışım ne:))
Nasılsınız?Doğum mevzuları açılmış yine.
Daha erken diil mi zaten son haftalar doktorlarımız karar verip söyleyecekler.Ben doktorum ne derse ona uymayı düşünüyorum.
Bu arada bugün okula gelirken elbise giydim.Annemin erkek kardeşime hamileyken giydiği yani 16 yıllık bir elbise.Teyzem Fransadan yollamış zamanında anneme.O da saklamış canım benim.İyi ki de saklamış.Çok güzel oldu valla.Gören çok şirin olmuşsun tam hamile oldun artık diyolar.Hoşuma gidiyo tabi ama nazar edecekler diye de korkuyorum valla.
Eve gidince foto çeker göbüş topicine eklerim size de.
çalışan anneler her gün evde olmakda iyi değil bakıyorum bir gün süpürmesen evi diğer gün süpürmek gerekiyor birde iki kişiyiz
Kızlar kafam karıştı herkes calsiyum, magnezyum, omega3 bide elevit mi içiyor. Ben tek elevit içiyorum acaba bende mi alsam bilemedim şimdi.
Yok gull'cüm aslında o konunun etkisinden değil sabah uyandım kendimi değişik hissetmeye başladım. Bu durum hala da devam ediyor. Biraz içime kapandım sanki kimseyle hiçbişe paylaşmak istemiyorum.
Sadece size yazıyorum bu durumumu...
Yok gull'cüm aslında o konunun etkisinden değil sabah uyandım kendimi değişik hissetmeye başladım. Bu durum hala da devam ediyor. Biraz içime kapandım sanki kimseyle hiçbişe paylaşmak istemiyorum.
Sadece size yazıyorum bu durumumu...
forumda okuyordum ayşeden haber alan varmı yazıyordu sanırım iyi olduğun konusunda demek istediler ben takip edemediğim için öyle düşündüm canım annen olması şans sana yardım ediyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?