2010 Temmuz Anneleri : )

canım kilo fazla alıyorsan haftada birde olsa balık ye çipura mezgit gibi çünki balık yağları falan kilo aldırıyor

bazan 1,5 aylığına uyutsalar beni diyorum :)

ay sıcaklarda başladı uyutsalar iyi olurdu eşime dedim bu bebek ne zaman doğacak zor oluyor son aylarda diye dediki bir daha öyle deme sakın erkekler hamile kalsa yada biz kalsak onlar emzirseydi ne iyi olurdu-tatlicadiarzu-

canım kilo fazla alıyorsan haftada birde olsa balık ye çipura mezgit gibi çünki balık yağları falan kilo aldırıyor

evet kendimi zorlamam lazım, hergün 2 - 3 ceviz yiyorum.. ama balığıda yemem lazım haklısın, doğal yoldan almak en iyisi.. kilolarım aldı başını gitti zaten canım onu hiç sorma :gitme:

evet yapabilene zorlayıp balık yemek daha mantıklı....
bende yavaştan sıkıldım balık yemekten :bbo:

evet kendimi zorlamam lazım, hergün 2 - 3 ceviz yiyorum.. ama balığıda yemem lazım haklısın, doğal yoldan almak en iyisi.. kilolarım aldı başını gitti zaten canım onu hiç sorma :gitme:

ben elevit içmedim canım kilo almamak için doktorum dediki ozamn beslenmene dikkat ediceksin elevit kilo yapıyor kaşar paynir bir totun arasına 200 gr koyuyorum neredeyse yada bir yufkadan börek yapıyorum tavada 250 gr beyaz peynir koyuyorum erikte 4-5 vitamin varmış gogel da bak 1 kiloya yakın erik yerim birde capy c vitaminli portakal suyu var ondan bir bardak c vitamimini karşılıyor balığı örneğin çipura aldın teflon tavaya üzerine soğan dilimleri domates patates limon yeşil sivri biber yarım çay bardağı su ve yağ koy üzerini kapat buharla pişsin karabiber falan çok güzel oluyor canım:1hug:

Selam kızlar....Nasılsınız?

Artık şikayetler başlamış kızlar hayırdır.Artık zor haftalardayız evet,çalışan arkadaşlar haklı olarak evde olmak istiyor.

Ama birde şu tarafından bakın kızlar,sadece ayşeyle,ben varım galiba bu durumda olan.Sürekli evdeyiz ve yatmak zorundayız,ev işi yapmak yasak,dışarı çıkmak yasak,havalarda çok güzel sahile inmek istiyorum,akşam üstü yürüyüş yapmak istiyorum.Bebeklerime alışveriş yapmak istiyorum.Ama bunların hiç birini yapamıyorum,düşünün gecelik takımlarımı bile eşim aldı.Bunları düşünüp kendinizi motive edin arkadaşlar üzmeyin kendinizi olurmuopuyorumnanaktan

ay sıcaklarda başladı uyutsalar iyi olurdu eşime dedim bu bebek ne zaman doğacak zor oluyor son aylarda diye dediki bir daha öyle deme sakın erkekler hamile kalsa yada biz kalsak onlar emzirseydi ne iyi olurdu-tatlicadiarzu-

görmek istiyorum artık sıpaları...

tavsiyeler süper angelcim teşekkür ederim, kesinlikle o vitamin ve kan hapları yüzünden kilo aldığımı düşünüyorum. ben normalde daha çok yiyen biriyim, hamileyken daha kontrollüyüm, bide yesem nolcak.. başından beri hep haftada bir somon bide başka bi balıktan yedim işte çipura, mezgit falan, şimdi yine çipura falan yerim zorlarsam ama somonu görmek bile istemiyorum :1no2: belki diyorum bu kilolar yağ değildir o yüzden doğumdan sonra vermekte kolay olur -tatlicadiarzu-

haklısın canım, sizde sabredin çok az kaldı nasılsa, yeterki sağlıkla gelsinler, şikayet etsekte herşeye razıyız :1hug:

fantastika, canım ne zaman izne ayrılacaksın ?

haftayada çalışıcam sonra izinliyim linacım, bikaç hafta erteledim, sonra kullanmak için, sen ne zaman ayrılmayı düşünüyosun

canım benim ben hamileliğimden önce 74 lere kadar çıkmıştım arkadaşlarımın moralini bozmak istemiyorum ama okadar zor verdimki o kiloları 9 ay spor yürüyüş bandında 60 dakika yürü kan ter içinde kalıyorsun spor salonunda aynada bakıyorsun kalça fırlamış göbek fırlamış kocakarılar gibi iki ay spor yap baktığında yine aynı ölsemde kurtulsam diyorsun sonra yemek yemekten soğumuştum eşim yiyor ben bakıyorum milletin ye ye demesine bakma kızkardeşimin arkadaşı 85 kiloya çıktı vitamin ala ala bebeği 9 aylık 2 buçuk kilo doğdu birde emziririken ye diyecekler kilo verirken kimsenin faydası olmuyo vallabilmiyorumkismile

Selam canım..Evet öyle düşündüğünde haklısın gerçekten...Her iki koşuldada anneler zorlanıyor sonuçta.Allah hepimize hayırlısı ile bebeklerimiz kucağımıza almayı nasip etsin inş..
slm
kızlar opuyorumnanaktan

Merhaba hoşgeldin Linacım...hihoyyyt

Yarın doktora gitcem bende bakalım kilo konusunu ben ne yaptım...En son gittiğimde kilo almamıştım ama bu bir ay içind 2 kilo almış görünüyorum evde tartıldıgım zaman (
uffff napalım yaaaa ama onu yeme,bu zararlı,öle yapma böle yapmaaa ....hayırlısıyla kuzucukları bir alsaydık elimize sağlıklı bir şekilde..:Saruboceq:

doktorlar yazıyor herkeze bir elevit gönderiyor sonra sen uğraş kilolarla ben vitaminleri besinlerden alalım diyorum kızlar karbonhitrata fazla düşmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…