2010 Temmuz Anneleri : )

doktorlar yazıyor herkeze bir elevit gönderiyor sonra sen uğraş kilolarla ben vitaminleri besinlerden alalım diyorum kızlar karbonhitrata fazla düşmeyelim

ayy şekerim ben içmicem dedim doktoraa zıplattı beni yerımden doğur bebek kuveze girsin dedi doğuma kadr içilecek onlar dedi pazartesi randevum var bebeği 2 kilo görcem dedi

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar geçende bebek görmeye gittim kızçok kilo almış köşede sütüm gelmiyo diye ağlıyo kaynana bebeğin başında iki günlük bebeğe pekmezin içine bandırıp bandırıp emzik veriyo kadını dövesim geldi valla

canımcım sen kaç kilo aldınki yaramadımı kilolar bebeğe muz bebeğe yarıyo diyolar bi dene istersen:ecrin_bebek:
ayy şekerim ben içmicem dedim doktoraa zıplattı beni yerımden doğur bebek kuveze girsin dedi doğuma kadr içilecek onlar dedi pazartesi randevum var bebeği 2 kilo görcem dedi

:umursamaz: olamaz yani böyle birşeyyyyyyyy..minicik bebeğeeee hemde

evet şimdi bide süt olsun diye ye ye dicekler, 14 kilo aldım şimdilik daha 33. haftamdayım son ay dahada alırsın diyo herkes, çok sıkıldım kilolardan ya acaba doğumdan sonra ne zaman spor yapmaya başlayabiliriz..

inşallah az alırsın canım spora ben çok gittim iki ay geçmesi gerek sanırımama vakit bulablirsen spora gittiğinde yanlız yürüş bandında yürüyebilirsin ilk etapta birde canım en önemlisi yemeyi biraz kesmezsen sporda bir işe yaramıyor:teselli:

ah canım ah oda bir şeymi ağızlarına sokup sokup bebeğin ağzına vermeler şapur şupur öpmeler ben bebeğimi allahın izni ile okadar elletmiycem kim ne derse desin
:umursamaz: olamaz yani böyle birşeyyyyyyyy..minicik bebeğeeee hemde

kesinlikle öyle, ee ne demiş ünlü bi düşünür.. nasıl kilo alırsın yiyerek, nasıl verirsin yemiyerek kaydirigubbakcemile3 bu kadar basit aslında ama ben hamileliğimin başından beri diyetteyim resmen, off aç gezmem gerekicek sanırım doğumdan sonra.. bide ben korselere çok güveniyorum havalarda sıcak olucak ya, terle atarız belki

inşallah canım inşallah

offffffffffff kıslarrr yaaa havalar iyice ısınmaya başladı bende bunalmaya başladım kendimi çok halsiz hissediyorum (((((((((((

Benimde ayaklarım pişti sıcaktan babetler bile sıcak oluyor utanmasam şimdiden sandalet giyecem.Öyle giyen var mı diye bakıyorum ama daha giyen yok..

kızlar bikaç gündür ayaklarım okadar çok şişiyoki bilemezsiniz bileklerim çok komik ya, eski halini ikiyle çarp şimdiki hali olur. fotoğrafını çektim dün akşam kaydirigubbakcemile3

ya kızlar benim alt komşu merdivenlere taktı kafayı sen fazla silmiyorsun ama evindeki işleri yapıyorsun diyor ay tersliycem kırmayım diyom sana ne kadın ben bebek derdindeyim sen merdiven derdindesin diycem ya sabır diyom dün az kaldı inadına bahçeye gidip sonra kirli terliklerle yukarı kadar çıkıcaktım yine boşver şeytana uyma dedim siz ne yapardınız

Dr iş yapmamı yasakladı de senin yüzünden bebişimi tehlikeye atamam de. Çünkü komşunun faydası olmayacak bişey olursa takma kafana canım..Dingil çok etrafta..:jeyyar:

allah allaaahhhh çatlak işte klava:

kızlar bikaç gündür ayaklarım okadar çok şişiyoki bilemezsiniz bileklerim çok komik ya, eski halini ikiyle çarp şimdiki hali olur. fotoğrafını çektim dün akşam kaydirigubbakcemile3

canım çok oturunca yada çok fazla ayakta durunca bendede biraz şişlik oluyor. tuz kullanıyorsan kes bari. fırsat buldukça ayaklarını uzat.

ah canım ah oda bir şeymi ağızlarına sokup sokup bebeğin ağzına vermeler şapur şupur öpmeler ben bebeğimi allahın izni ile okadar elletmiycem kim ne derse desin

cahillik işte..parayla pulla mı..kimileri aptallık parayla satılsa gidip alacaklar..sinir oldum valla...lmaz:

ne anlayışsız kadınmış.. takma canım sen bildiğini oku, bi daha söylersede tersle gitsin, belki anlar patavatsızlığını

canım çok oturunca yada çok fazla ayakta durunca bendede biraz şişlik oluyor. tuz kullanıyorsan kes bari. fırsat buldukça ayaklarını uzat.

tuzu tamamen kestim desem yeridir gullcum uzun zamandır yemiyorum, geçen haftaya kadar iyiydim ama bu hafta ayaklarım çok fena.. araştırdım netten biraz bu haftalarda şişmeye başlarmış öyle, arkadaşım diyodu benim ayaklarım çok şişiyodu sen yine iyisin diye, meğer son ayı kastediyomuş bilmiyorumkismile

ipekböcüğü-gull-fantastica -ayşe çınarlısaolun arkadaşlar sizler olmasanız nasıl moral bulucam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…