doktorlar yazıyor herkeze bir elevit gönderiyor sonra sen uğraş kilolarla ben vitaminleri besinlerden alalım diyorum kızlar karbonhitrata fazla düşmeyelim
ayy şekerim ben içmicem dedim doktoraa zıplattı beni yerımden doğur bebek kuveze girsin dedi doğuma kadr içilecek onlar dedi pazartesi randevum var bebeği 2 kilo görcem dedi
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar geçende bebek görmeye gittim kızçok kilo almış köşede sütüm gelmiyo diye ağlıyo kaynana bebeğin başında iki günlük bebeğe pekmezin içine bandırıp bandırıp emzik veriyo kadını dövesim geldi valla
canım benim ben hamileliğimden önce 74 lere kadar çıkmıştım arkadaşlarımın moralini bozmak istemiyorum ama okadar zor verdimki o kiloları 9 ay spor yürüyüş bandında 60 dakika yürü kan ter içinde kalıyorsun spor salonunda aynada bakıyorsun kalça fırlamış göbek fırlamış kocakarılar gibi iki ay spor yap baktığında yine aynı ölsemde kurtulsam diyorsun sonra yemek yemekten soğumuştum eşim yiyor ben bakıyorum milletin ye ye demesine bakma kızkardeşimin arkadaşı 85 kiloya çıktı vitamin ala ala bebeği 9 aylık 2 buçuk kilo doğdu birde emziririken ye diyecekler kilo verirken kimsenin faydası olmuyo vallabilmiyorumkismile
evet şimdi bide süt olsun diye ye ye dicekler, 14 kilo aldım şimdilik daha 33. haftamdayım son ay dahada alırsın diyo herkes, çok sıkıldım kilolardan ya acaba doğumdan sonra ne zaman spor yapmaya başlayabiliriz..
:umursamaz: olamaz yani böyle birşeyyyyyyyy..minicik bebeğeeee hemde
inşallah az alırsın canım spora ben çok gittim iki ay geçmesi gerek sanırımama vakit bulablirsen spora gittiğinde yanlız yürüş bandında yürüyebilirsin ilk etapta birde canım en önemlisi yemeyi biraz kesmezsen sporda bir işe yaramıyor:teselli:
kesinlikle öyle, ee ne demiş ünlü bi düşünür.. nasıl kilo alırsın yiyerek, nasıl verirsin yemiyerek kaydirigubbakcemile3 bu kadar basit aslında ama ben hamileliğimin başından beri diyetteyim resmen, off aç gezmem gerekicek sanırım doğumdan sonra.. bide ben korselere çok güveniyorum havalarda sıcak olucak ya, terle atarız belki
ya kızlar benim alt komşu merdivenlere taktı kafayı sen fazla silmiyorsun ama evindeki işleri yapıyorsun diyor ay tersliycem kırmayım diyom sana ne kadın ben bebek derdindeyim sen merdiven derdindesin diycem ya sabır diyom dün az kaldı inadına bahçeye gidip sonra kirli terliklerle yukarı kadar çıkıcaktım yine boşver şeytana uyma dedim siz ne yapardınız
ya kızlar benim alt komşu merdivenlere taktı kafayı sen fazla silmiyorsun ama evindeki işleri yapıyorsun diyor ay tersliycem kırmayım diyom sana ne kadın ben bebek derdindeyim sen merdiven derdindesin diycem ya sabır diyom dün az kaldı inadına bahçeye gidip sonra kirli terliklerle yukarı kadar çıkıcaktım yine boşver şeytana uyma dedim siz ne yapardınız
kızlar bikaç gündür ayaklarım okadar çok şişiyoki bilemezsiniz bileklerim çok komik ya, eski halini ikiyle çarp şimdiki hali olur. fotoğrafını çektim dün akşam kaydirigubbakcemile3
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar geçende bebek görmeye gittim kızçok kilo almış köşede sütüm gelmiyo diye ağlıyo kaynana bebeğin başında iki günlük bebeğe pekmezin içine bandırıp bandırıp emzik veriyo kadını dövesim geldi valla
ah canım ah oda bir şeymi ağızlarına sokup sokup bebeğin ağzına vermeler şapur şupur öpmeler ben bebeğimi allahın izni ile okadar elletmiycem kim ne derse desin
canım çok oturunca yada çok fazla ayakta durunca bendede biraz şişlik oluyor. tuz kullanıyorsan kes bari. fırsat buldukça ayaklarını uzat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?