2010 Temmuz Anneleri : )

bende 28. haftamdayım şişmedim hiç seviniyorum kızkardeşim bayağı şismişti inşallah şişmem son aylarda:Saruboceq:

ben kaçar kızlar yarın sabah görüşürüz,,,yerimseniben ohhh bugünkü iş bitti eve yatmaya:lepi: by by.....sositosositosositososito

kızlar sadece benim doğum çizelgemde mi sorun var? yoksa başka arkadaşlarda da var mı anlamadım??

seni cezalandırdık,doğum çizelgeni sildik..Gelmiyorsun diye..kaydirigubbakcemile3

sorun vardır canım.tekrar yükle istersen...

Valla çizelge sitesine giremiyorum ki tekrar deneyim..site hata veriyor sürekli sanırım sorun var.akannehir

bu arada evet pek giremiyorum çok yoğunum..izne çıkmama çok az kaldı işleri devretmek adına sıkıştım..bilmiyorumkismilesempatiksalakcinni

yakamoz geçmiş olsun ..ne olduğunu okuyamadım ama arkadaşlar yazmış..

Sağol canım bizde yeni geldik hastaneden geçmişi okuyodum bugün tetkitlerim oldu karaciğerimin ultrasonu çekildi yine kan verdim sonuçlar yarın belli olucak dün çok kaşındığım için doktora gitmiştim karaciğer enzimlerim çok çalışıyomuş değerler çok yüksek çıktı bebeği alalım diyolar yarınki sonuçlarada bakıcaklar

Aaaaa haberim yoktu çok geçmiş olsun canım.

merhaba kızlar,

ben de tam acaba ayağı şişen temmuz anneleri var mı diye bakmaya gelmiştim ki fantastika nın yazısını gördüm..havalar ısınınca normal insan ayağı bile şişerken biz hamilelerin şişmesi sanırım normal..bu dönemde kilo alımımıza çok dikkat etmemiz lazım, dün gece resmen bel ağrısından uyuyamadım çünkü geçen haftadan bu yana 1 kilo almışım..ayak bilek şişmesi de şu son 1-2 haftadır başladı diyebilirim...sıcaklardan ve hamileleliğimizin son aylarına girmemizden kaynaklanıyor sanıyorum..gün içinde ayakları bol bol uzatmak lazım..işyerinde evde artık fırsat buldukça uzatmalıyız yoksa cidden gün sonunda çok fazla şişiyorlar...

benim sağ ayağım inanılmaz bi şekilde şişti (
solda şiş ama sağda ki şişlik bazen zonkluyor artık
ve benim son bir iki haftadır kilo alımım durdu iştahım kesildi
sıcaklardan sanırım
birde benim ufaklık sürekli geriniyor ve midemi itekliyor o itekledikçe kusmamak için zor duruyom

Canım çok geçmiş olsun
nereden ne çıkacağı belli olmuyor işte
bebeğinin de maşallahı var kilosu da iyi bence sakın diyeti falan bozma
inşallah sağlıklı bir şekilde doğar çok geçmiş olsun tekrar

kilolar da ayrı bir sorun ..bir arkadaşım doğum yaptı 1 haftada doğumla birlikte 10 kg gitti..10 kg den fazla aldıklarımızı da artık yavaş yavaş vereceğiz..sadece diyorlar ki sakın süt yapar diye tatlıyı abartmayın, su yeterliymiş...bir kaç arkadaşım da doğumdan sonra kiloları daha da arttı ..tatlıyı iyi ayarlamak lazım..ama eminim hepimiz çok rahat vereceğiz kiloları ...

Son düzenleme:

canım ben 8,5 kilodayım geçen ay sadece 600 gram aldım onuda zaten bebeğim almış. doktor çok iyi gidiyorsun bu gidişin devam ederse doğum sonrası kilon kalmaz dedi. umarım böyle devam edebilirim. ama benim asıl sorunum bebek tedavisi gördüğümüz süreçte aldıklarım 5 kilo kadar onlarıda yavaş yavaş veririm artık :))) Allah hepimize kolaylık versin :)

off kızlar sanırsam en beter halde olan benim
32. haftanın başında 22 kilo almıştım ((
neredeyse her hafta 1 kilooo yuh baanaaa
70 le hamile kaldım 92 oldum
ama görenler inanmıyor o kadar kilolu olduğuma
boyum 1.78 ondan olabilir

canım senin boyun var avantajın o benim boyum 1,64 o yüzden aldığım her kilo belli oluyor.

merhaba kızlar akşam randevum vardı doktorla.bebeğim 10 gün önde gidiyormuş.yani suan 30 haftalığız ama ultrasonda 31 +3 gün görünüyoruz.pazartesi günü doğum iznine ayrılcam.doktorum pazartesi 32 haftalık oluyorsun dedi.bu arada kızım 1800 kg olmuş.bense 1 ayda 500 gr almışım.şekerim olduğu için diyetindeyim belki o yüzden kilo almıyorum.kızım elleriyle kulaklarını kapatmış sırtını bize çevirmiş yatıyordu.yüzünü göremedik.nazlı olucak sanırım.allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın..doktora göre 8 haftam kaldı allahın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…