tuzu tamamen kestim desem yeridir gullcum uzun zamandır yemiyorum, geçen haftaya kadar iyiydim ama bu hafta ayaklarım çok fena.. araştırdım netten biraz bu haftalarda şişmeye başlarmış öyle, arkadaşım diyodu benim ayaklarım çok şişiyodu sen yine iyisin diye, meğer son ayı kastediyomuş bilmiyorumkismile
ipekböcüğü-gull-fantastica -ayşe çınarlısaolun arkadaşlar sizler olmasanız nasıl moral bulucam ben
hayırdır ya ne oldu merak ettim?bilmiyorumkismileumarım kötü bir durum yoktur..:1ninca:
seni cezalandırdık,doğum çizelgeni sildik..Gelmiyorsun diye..kaydirigubbakcemile3
sorun vardır canım.tekrar yükle istersen...
yakamoz geçmiş olsun ..ne olduğunu okuyamadım ama arkadaşlar yazmış..
Sağol canım bizde yeni geldik hastaneden geçmişi okuyodum bugün tetkitlerim oldu karaciğerimin ultrasonu çekildi yine kan verdim sonuçlar yarın belli olucak dün çok kaşındığım için doktora gitmiştim karaciğer enzimlerim çok çalışıyomuş değerler çok yüksek çıktı bebeği alalım diyolar yarınki sonuçlarada bakıcaklar
tuzu tamamen kestim desem yeridir gullcum uzun zamandır yemiyorum, geçen haftaya kadar iyiydim ama bu hafta ayaklarım çok fena.. araştırdım netten biraz bu haftalarda şişmeye başlarmış öyle, arkadaşım diyodu benim ayaklarım çok şişiyodu sen yine iyisin diye, meğer son ayı kastediyomuş bilmiyorumkismile
kızlar çok tatlısınız yaaa...
hamile fotoğraflarınız yokmu kızlar bekleriz...
sonuç karaciğer enzimlerim çok çalışıyormuş yani kızlar maximum 45 çıkması gerekirken 689 çıktı şok doktor ben buna hiç bişey diyemem dedi bunu kendi kadın doğum doktorunla ve bir dahiliyeyle görüşmen lazım dedi neyse biz hemen ordan maltepe hastanesine geçtik dahiliye doktoruna gittik oda sonauçlara baktı benden birkaç kantesti ve karaciğer ultrasonu istdi ve bebeği lmamız gerekicek galiba dedi çünkü bebek karaciğerime zarar veriyormuş şaşırdım
sonrada hemen kendi kadın doktorumu aradım haberler iyi deil dedim cildiyeye gittim kan testi yaptırdı dedim karaciğerindemi problem varmış dedi ben bişey demeden içimden kızdım madem leb demedem anlıyosunda neden zamannında okadar kaşınıyorum dediğimde bana test yaptırmadın dedim neyse bebek zaten büyüktü almamız gerekir dedi şimdi kafam karışık cuma günü sonuçlar belli olucak oa göre hstaneye yatmam gekecek
kilolar da ayrı bir sorun ..bir arkadaşım doğum yaptı 1 haftada doğumla birlikte 10 kg gitti..10 kg den fazla aldıklarımızı da artık yavaş yavaş vereceğiz..sadece diyorlar ki sakın süt yapar diye tatlıyı abartmayın, su yeterliymiş...bir kaç arkadaşım da doğumdan sonra kiloları daha da arttı ..tatlıyı iyi ayarlamak lazım..ama eminim hepimiz çok rahat vereceğiz kiloları ...
off kızlar sanırsam en beter halde olan benim
32. haftanın başında 22 kilo almıştım((
neredeyse her hafta 1 kilooo yuh baanaaa
70 le hamile kaldım 92 oldum
ama görenler inanmıyor o kadar kilolu olduğuma
boyum 1.78 ondan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?