2010 Temmuz Anneleri : )

maşallah canımmm allahım bizlere bağışlasın yavrularımızı :))

benim doktor sata göre doğum raporunu yazacakmış
inşallah sorun olmaz

30 haftada 1200 gr normal gibi bence
bebeğin ölçülerini verdi mi?

bence de sen mutlaka başka bi dr.a git
bebek dönmüş müydü?

bişey anlmadımbencede normal karnım cok buyuk degıl zaten cunku 7. ay bıttı 8. aya gırıcem normal plastık toplar vardırya sankı karnıma onu sokmusum gıbı genıs degıl
anlamadım valla?
sora aıds testını bıdaha yazmıs zaten 3 ay once yaptırmıstım gormedımı acaba
zırt bırt aıds testıne gerek yok sonucta cokeslı falan degılımkı anlamadım offf

sızdende dr bu aylarda adıs testı ıstedımı bana cok sacma geldı yaa
para ıcınmı ıstıyorlatr acaba

canım raporu ultrason ölçümlerine göre veriyorlar.onunla onaylatıyorlar.çünkü bebeğin gelişimi sata göre farklı cıkabiliyor.doktorum dediğine göre bu böyleymiş.

başka bi doktora daha mı gitsem bilmiyorum ki
kafam iyice karıştı

çok iyi gitmişsin valla bravo sana ..

canım vucut kitle indeksine göre alınan kilo normal olabilir

sızdende dr bu aylarda adıs testı ıstedımı bana cok sacma geldı yaa
para ıcınmı ıstıyorlatr acaba

aids testi mi..doğru mu anladım ???:bbo:
Canım valla evlenirken yaptırmıştık sadece daha sonra yaptırmadık..doktorlardan da öyle bir talep gelmedi...ne eşimin ne de benim başka insanlarla birlikteliğimiz olmadığına ve kan almadığımıza göre ihtimal vermiyorum...:umursamaz:

canım bizede eski hastanemizde hepatit, aids, bikaç test saymışlardı doğum öncesi yapıcaz ki ameliyahhanede ona göre önlemler alınacak bide başkalarına bulaşma riskine göre önlemler alınacak dedi. ama şuan için yeni doktorumuz bişey söylemedi.

Günaydın kızlar...a.s.

Bugün kısmet olursa kuzucuğumu görücez. Çok heyecanlıyım. :dance::dance::dance:

İnşallah güzel haberler alırız.

Çok özledim çooooookkk...
:CüvCüv:

Offff offffff kilo konularına girmişsiniz kızlar...

Ben iyice raydan çıktım galiba...klava:klava:

Tartılmak bile istemiyorum. Bakalım bu akşam ne çıkacak.

Muhtemelen 13 kilo aldım. Bunun 2 kilosunu 2 haftada aldım. Bu aralar poça, pasta felan kaçamaklarım üst üste geldi. Kendime hakim olamadım. alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

Çok pişmanım çook.
senağlama

günaydın canımmm nasılsınnn .. demek kujunu bugun görüceksinn benmde randevum pazartesi bebekim iyidir inşallah amann kilo konusuna gelincede ne kadr dikkat etsekte alıoruzz şekerimm hem sen bebeğide besliorsun boşverr bünye meselesi kilo verebilen 10 kıloyuda verebilir veremeyen 2 kıloyuda veremezzz azim meselesi opuyorumnanaktan

oyacım dün hiç gelmedii çook merak ediyorum onu umarım oda meleğide çook iilerdir

Günaydın canım benim.opuyorumnanaktan

İnşallah her ikimizde mutlu haberler alırız. :Saruboceq::Saruboceq:

Bakalım sen bıdığını 2 kilo yapabildin mi?

Benim kuzu kaç kilo oldu? Çok merak ediyorum.vereliniortak

Desteğin için çok sağol şeker ama rakamlar gerçekten çok can sıkıcı inşallah verebiliriz
.klava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…