merhaba kızlar akşam randevum vardı doktorla.bebeğim 10 gün önde gidiyormuş.yani suan 30 haftalığız ama ultrasonda 31 +3 gün görünüyoruz.pazartesi günü doğum iznine ayrılcam.doktorum pazartesi 32 haftalık oluyorsun dedi.bu arada kızım 1800 kg olmuş.bense 1 ayda 500 gr almışım.şekerim olduğu için diyetindeyim belki o yüzden kilo almıyorum.kızım elleriyle kulaklarını kapatmış sırtını bize çevirmiş yatıyordu.yüzünü göremedik.nazlı olucak sanırım.allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın..doktora göre 8 haftam kaldı allahın izniyle..
30 haftada 1200 gr normal gibi bence
bebeğin ölçülerini verdi mi?
bence de sen mutlaka başka bi dr.a git
bebek dönmüş müydü?
maşallah canımmm allahım bizlere bağışlasın yavrularımızı :))
sızdende dr bu aylarda adıs testı ıstedımı bana cok sacma geldı yaa
para ıcınmı ıstıyorlatr acaba
benim doktor sata göre doğum raporunu yazacakmış
inşallah sorun olmaz
canım raporu ultrason ölçümlerine göre veriyorlar.onunla onaylatıyorlar.çünkü bebeğin gelişimi sata göre farklı cıkabiliyor.doktorum dediğine göre bu böyleymiş.
canım ben 8,5 kilodayım geçen ay sadece 600 gram aldım onuda zaten bebeğim almış. doktor çok iyi gidiyorsun bu gidişin devam ederse doğum sonrası kilon kalmaz dedi. umarım böyle devam edebilirim. ama benim asıl sorunum bebek tedavisi gördüğümüz süreçte aldıklarım 5 kilo kadar onlarıda yavaş yavaş veririm artık :))) Allah hepimize kolaylık versin :)
off kızlar sanırsam en beter halde olan benim
32. haftanın başında 22 kilo almıştım((
neredeyse her hafta 1 kilooo yuh baanaaa
70 le hamile kaldım 92 oldum
ama görenler inanmıyor o kadar kilolu olduğuma
boyum 1.78 ondan olabilir
sızdende dr bu aylarda adıs testı ıstedımı bana cok sacma geldı yaa
para ıcınmı ıstıyorlatr acaba
aids testi mi..doğru mu anladım ???:bbo:
Canım valla evlenirken yaptırmıştık sadece daha sonra yaptırmadık..doktorlardan da öyle bir talep gelmedi...ne eşimin ne de benim başka insanlarla birlikteliğimiz olmadığına ve kan almadığımıza göre ihtimal vermiyorum...:umursamaz:
Offff offffff kilo konularına girmişsiniz kızlar...
Ben iyice raydan çıktım galiba...klava: klava:
Tartılmak bile istemiyorum. Bakalım bu akşam ne çıkacak.
Muhtemelen 13 kilo aldım. Bunun 2 kilosunu 2 haftada aldım. Bu aralar poça, pasta felan kaçamaklarım üst üste geldi. Kendime hakim olamadım. alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
Çok pişmanım çook.senağlama
günaydın canımmm nasılsınnn .. demek kujunu bugun görüceksinn benmde randevum pazartesi bebekim iyidir inşallah amann kilo konusuna gelincede ne kadr dikkat etsekte alıoruzz şekerimm hem sen bebeğide besliorsun boşverr bünye meselesi kilo verebilen 10 kıloyuda verebilir veremeyen 2 kıloyuda veremezzz azim meselesi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?