2010 Temmuz Anneleri : )

heheh canım çalışıp bebk bakmak kolaymı sanıorsunnn mahf olucaz allahın izniyle gelsinlerde ben razıyımm ama şimdi bile nasıl yoruluyoruz işe gel eve git yemek yap etrafı topla birde o zman bebek olucak koştur koştur hiç bişe kalmaz bence

Günaydın kızlar...a.s.

Bugün kısmet olursa kuzucuğumu görücez. Çok heyecanlıyım. :dance::dance::dance:

İnşallah güzel haberler alırız.

Çok özledim çooooookkk...
:CüvCüv:

Günaydın canım inşallah güzel haberlerle dönersiniz.

gunaydınnn

hoşgeldin nerelerdesin ............
sen nasılsın ...... meleğin nasıl ....bilmiyorumkismile

allaha şükür her ikimizde çok iyiyiz.benim doğum allah nasip ederse 12 haziran gibi olacak,yani haziran ayına düştük önden gidiyordu zaten hep gelişmesi...bakalım kısmet haziran ayının kaçına nasip olcak...oğluş çok iyi maşallah,en son 10 mayıs da gitmiştik doktora 2.700 gr dı :ecrin_bebek: yaklaşık 4.500 civarı doğar diyor doktor...siz nasılsınız?umarım herşey yolundadır herkesin

Günaydın kızlar...a.s.

Bugün kısmet olursa kuzucuğumu görücez. Çok heyecanlıyım. :dance::dance::dance:

İnşallah güzel haberler alırız.

Çok özledim çooooookkk...
:CüvCüv:

güzel haberlerle dönüceğine eminim capricim.. kocaman olmuştur bebişinde :ecrin_bebek: randevun gündüzmü

kızlar dün rapordan açılmış konu, ben raporu sata göre aldım, ultrason sonuçları değişkenlik gösterir diye biliyorum ben, yani şimdi 10 gün öndedir, ama 2 hafta sonra 5 güne düşebilir bu.. dr.da sata göre verdi bana raporu.. sizin dr.lar ne dedi bu konuda

Ayyy bacaklarım ağrıyo artıkkk.
Akşamları da ayaklarım bi somun ekmek gibi oluyo.

Günaydın kızlar...

Günaydın şeker...a.s.

Ayyy haklısın canım. İnşallah hiçbirimiz lahosa depresyonu yaşamayız ve o süreci rahat atlatırız. Depresyona girmezsek kiloları sorun yapmayız. Dediğin gibi koşturmacalarımız çok olacak.opuyorumnanaktan

günaydın kızlar.. herkese hayırlı cumalar

Günaydın canım. Sana da hayırlı cumalar...

Allah hepimize kolay, sağlıklı doğumlar ve bebişler nasip etsin.

Günaydın canım inşallah güzel haberlerle dönersiniz.

Günaydın canım... Çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

Kız sen nerelerdesin?

Bir kayboldun pir kayboldun. Evde misim izne ayrıldın mı canım? Maşallah kuzucuğuna yaaa ne badereler atlattık bak inşallah sağ salim sağlıklıca doğum yaparsın.
:Saruboceq:

güzel haberlerle dönüceğine eminim capricim.. kocaman olmuştur bebişinde :ecrin_bebek: randevun gündüzmü

Ayyyy canım benim çok teşekkür ederim. İnşallah...opuyorumnanaktan:Saruboceq:

Saat 18:00 de canım. Bugün öğleden sonra erken çıkıcam daha tetenoz ikinci dozu yaptırmamıştım onu yaptırıp sonra kuzucuğuma gidicem.

Benim doktorum da sat'a göre verecek çünkü öyle olmasa şimdiye izne yarılmam lazımdı. Bebiş hep önden gidiyor ultrason ölçümlerine göre canım...

capricim daha izne ayrılmadım ay sonuna kadar dayanmayı düşünüyorum sonrasında 2 hafta sonra doğumum olur zaten :))
kuzucuk kocaman adam oldu walla resmini ekliyeyim de görün oğluşumu...geceleri pek rahat vermiyor bana, uykusuzluk başladı yavaştan..akşamları benimde ayaklarım kütük gibi şiş çok kilo aldım zaten

değilmi, bana mantıklı olanda bu gibi geldi.. inşallah izinlerimizi tam kullanabiliriz, miniklerimiz vaktinde gelir kucaklarımıza..
bu arada capricim hani çatı bölgemde ağrı var diyodun hala devam ediyomu, benimde oluyodu ara ara ama şimdi akşamları özellikle, hareket ettikçe hşissediyorum o acıyı

kızlar bu arada dün oda takımı geldi hafta sonu odasını hazırlıcaz..çok heyecanlıyım

oyyyy maşallah sana yaaa iyi çalışmışsın canım...

Ben dayanamıcam daha fazla kısmet olursa 32+0 da izne ayrılıcam.

Kuzucuğuna da maşallah kıyamam ben ona yaa ilk doktora gittiğimiz günler gözümde canlandı da ne aşamalardan geçtik öyle çok şükür bu günümüze...

Allah sağlıklıca doğduklarını ve kucağımıza aldığımız zamanın da hayırlısıyla bize göstersin.:Saruboceq:

Kaç kilo aldın canım?

ya ben çok sıkıntı çektim biliyosun,sıkıntıdan hep yedim şu an toplamda 24 kg almışım ama hiç bi zaman kilomu dert etmemeye çalıştım..nasıl olsa vereceğim zamanla,yeterki bebeğim sağlıklı olsun..gerisi boş

İnşalllah canım.... :Saruboceq:

Ben de Haziran'ın 20 sine kadar bebişimin gelişimizi tamamlamasını çok istiyorum. :Saruboceq:

O dönemde sorduğumdaki kadar şiddetli değil ama yine hafif hafif yaşıyorum. Özellikle çok yorulduğum zaman şiddeti artıyor canım. Bundan sonra normal herhalde...

Bilmez miyim canım... Allah'a çok şükür şimdi tosuncuk bir kuzun var canım. Sağlıklıca doğsun da dediğin gibi kilolar verilir inşallah...

GÜNAYDIN TEMMUZ MELEKLERı opuyorumnanaktan
ÖYLE YOĞUN ÖYLE YORUCU BıR TEMPO ıÇERıSıNDEYıZ Kı KIZIMLA ZAVALLI MELEĞıM ANNESı YÜZÜNDEN O DA ÇOK YORULUYOR
HAMıLELıĞıMı DOYASIYA RAHAT VE KEYıFLı GEÇıREMEDıM YA ONA YANIYORUM... mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…