2010 Temmuz Anneleri : )

yakamoz bugun mu gidicekti kontrol için yada sonuçlar çıkıcaktı sanırımm acaba nasıl

Günaydınlarrr....
Nasılsınız bakalım bugün...
Ben yorgunumm maalesef...
Akşamları da evde ustalar olduğu için yoruluyorum...
Az kaldı inş.geçicek..
Bugün doktora gidicek olanlar var...Hayırlı ve güzell haberlerinizi bekliyoruz kızlar...

Günaydın canım..Aman yaa çok dikkat et kendine bizde öyleyiz bu sıralarda hatta akşam uyuyamadım yorgunluktan birde sıcak basmaya başladı böyle ara ara...

Kızlar bişi sorucam
biberon seti almaya gerek var mı yoksa şöyle iyi bir markadan bir tane yeni doğan için bir tane de büyüdüğü zaman kullanması için alsak yeter mi karar veremedim.
Veee stretilazatör almaya gerek var mı?
Özellikle tecrübeli anneler ne diyosunuz bu konuda.
Ve marka tavsiyesi de yaparsanız sevinirim.

Hayırlı Cumalar
opuyorumnanaktan

Sabah bir tartıldım 81,7 kg görünüyordum..Umarım içtiğim sular fazlalık yapmıştır o an için..kaydirigubbakcemile3

ya kızlar banada bir hamileliğin başında böyle uykucuydum birde şimdiii ya içimden bişe yapmak gelmiorr çok yorgun gidiorum eve evi toparlayamıorum yemek yap mutfağı ytopla duş al derken ayaklar davul gibi oluyor uzuatıyorum ayakları çook tembelleştim ev işlerindeee :senaglama:

Hayırlı Cumalar
opuyorumnanaktan

Sabah bir tartıldım 81,7 kg görünüyordum..Umarım içtiğim sular fazlalık yapmıştır o an için..kaydirigubbakcemile3

seninde cuman hayırlı olsun şeker ama şuan seni ısırmak istiyorummm .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ya kuju bir göbe var ne basen ne toto ne bişe doğur eski halinnn ohhhh halime kalmamış gibi ya ben ne yapimmm ühühüh hm sen 2 tane doğurucan ben 1 tanede böyle :) artık yataktan kalkmaya zorlanıorum eşim diorki kaplumbağa gibi ters dönmüşsünnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:

herkese günaydın

kızlar sıcakla başım belada
nasıl dayanıcam ben 2,5 ayım var benim daha

Aynen öyle canım. İlk üç aydaki yorgunluk hali daha fena şekilde geri döndü.

Evet canım ya. Sanki hiç uyumamış gibiyim.Birde çok terlemeye başladım havalar ısındı ya.Daha sıcak olunca hiç çekilmeyecek.

kızlar hamiş olduğumuz için normal sıcaklarda bize çook sıcak geliorr çunku akşam ben ip askı şortla yattım eşim uzun pijamalarını giydi pencere acık yatmama rağmen üzeirme örtü almadım eşim çok sıcaklar normlade o örtü bile aldı üzerine ben almadım bilee demekki biz çok sıcaklıoruz

Ayyy evet 2 gündür elbiseye geçtim ohhh püfül püfül.
Valla bana daha kimse pantalon giydiremez.
Çok sıcak çoooooooooooook.
ınsan bunalıyo.
Yaa bide ayaklar şişiyo ben yeni açık bi ayakkabı alıcam ama kaç numara alsam acaba normalde 37 giyiyorum da daha ne olur bu ayakalrın hali acep

Aynen öyle canım. İlk üç aydaki yorgunluk hali daha fena şekilde geri döndü.

Kesinlikle katılıyorum ilk 3 ayın iki katı yorgunluk var sanki.
tospa gibiyim uyuyu nereye kadar.
KAlkıp bi iş yapasım yok anacım.

Çok acıtmadan ısırırsan olur kaydirigubbakcemile3 :1hug:

Oyyy siz tabi Hatay ddapişiyosunuzdur.
Camlar açık yatılmaya başlanmış.
Ne olacak halimiz bilmem,sizin işiniz daha zor valla.

Yorgunum dostlarım yorgunum yorgun.........
Bu şarkı bizim şarkımız olsun mu?

Muhtemelen kilo alıp yağlandığımızdan ve kan ilacı kullandığımızdandır. Gece duş alıp yattım. Sabah kan ter içinde uyandım.Vala takatim olsa duşa giricem ama gözümde büyüyor.. Bende askılı elbise giyiyorum bir haftadır.Pijama yakıyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…