GÜNAYDIN TEMMUZ MELEKLERİ opuyorumnanaktan
ÖYLE YOĞUN ÖYLE YORUCU BİR TEMPO İÇERİSİNDEYİZ Kİ KIZIMLA ZAVALLI MELEĞİM ANNESİ YÜZÜNDEN O DA ÇOK YORULUYOR
HAMİLELİĞİMİ DOYASIYA RAHAT VE KEYİFLİ GEÇİREMEDİM YA ONA YANIYORUM... mafoldumben
Günaydın kızlar. Çok yorgun hissediyorum ben kendimi bugün. Sizler nasılsınız?
Hayırlı Cumalar
opuyorumnanaktan
Sabah bir tartıldım 81,7 kg görünüyordum..Umarım içtiğim sular fazlalık yapmıştır o an için..kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım
Aynen ben de öyleyim niyeyse uyanamıyorum ayakta uyuyorum sanki.
Uyku yetmiyo bana artık yaa.
ya kızlar banada bir hamileliğin başında böyle uykucuydum birde şimdiii ya içimden bişe yapmak gelmiorr çok yorgun gidiorum eve evi toparlayamıorum yemek yap mutfağı ytopla duş al derken ayaklar davul gibi oluyor uzuatıyorum ayakları çook tembelleştim ev işlerindeee :senaglama:
Evet canım ya. Sanki hiç uyumamış gibiyim.Birde çok terlemeye başladım havalar ısındı ya.Daha sıcak olunca hiç çekilmeyecek.
Aynen öyle canım. İlk üç aydaki yorgunluk hali daha fena şekilde geri döndü.
seninde cuman hayırlı olsun şeker ama şuan seni ısırmak istiyorummm .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ya kuju bir göbe var ne basen ne toto ne bişe doğur eski halinnn ohhhh halime kalmamış gibi ya ben ne yapimmm ühühüh hm sen 2 tane doğurucan ben 1 tanede böyle :) artık yataktan kalkmaya zorlanıorum eşim diorki kaplumbağa gibi ters dönmüşsünnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar hamiş olduğumuz için normal sıcaklarda bize çook sıcak geliorr çunku akşam ben ip askı şortla yattım eşim uzun pijamalarını giydi pencere acık yatmama rağmen üzeirme örtü almadım eşim çok sıcaklar normlade o örtü bile aldı üzerine ben almadım bilee demekki biz çok sıcaklıoruz
kızlar hamiş olduğumuz için normal sıcaklarda bize çook sıcak geliorr çunku akşam ben ip askı şortla yattım eşim uzun pijamalarını giydi pencere acık yatmama rağmen üzeirme örtü almadım eşim çok sıcaklar normlade o örtü bile aldı üzerine ben almadım bilee demekki biz çok sıcaklıoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?