2010 Temmuz Anneleri : )

Aynen esmacım bende öyleyim halsizlik var üzerimde bir cnaım hiçbirşey yapmak istemiyor...Aksinede bir sürü iş var...Nolucak bu halimiz bizimm...

Akşam kızımın odası boyandıı pembe pembe çook güzel oldu yaa gidip gidip baktım iyice heyecan kapladı içimi...27 sinde de odası gelicek inş..Ayyy az kaldı azzzzzzzz...

selam arkadaşlarr . ben takip ediyorum ama evdeki bebek yüzünden giremiyorum (15,5 aylık) Benim bebeğe giden damarlardan birinde yüksek direnç var 31 haftalıkken 1.500 gr idi. 34-35. haftaya kadar suyun anca dayanır falan dedi başka dr ( kendi dr istanbulda ben edirnedeyim) sizler nasılsınız? doğum yapan arkadaş var di mii allah bebeğini eline kavuştursun bir an evvel. bir de gebelik şekerim yüksek olduğu için insülün kullanıyorum...ama neyseki hepimiz için az vakitler kaldı, bol bol dinlenin sonra pek mümkün olmuyorr

ben de camlar açık yatıyorum..değilse yüzüm saç diplerim acaip terliyor...sanki nefes alamıyor gibi oluyorum..Karşıyaka bostanlı çok nemli ,denize 0 olduğu için belki...:bbo:

Kızlar bu gidişle adımız tembel temmuz annelerine çıkıcakkk herkezde aynı sorunlar baksanızaa valla herakşam duş alııorum korkuyorum hasta olucam dieee saçlarda uzun bendee ........

bu arada papatyacımm nasıl sefindimm oda gelicek demek ohh güle güle kullansınn .....
ben annem yüzünden bişi alamdım kujumaaa yatak falanda doğumdan sonra alırız dedi annem ilk zmanlar zaten yanında yatıcak 7 gun falan dedi
o zmana kadar alır geliriz dedi
bizde 1 kayıp olduğu için çok temkinliler kızlar inanın bebeğime hiç bişe almadımmm sadece babası heveslenii dalin şampuan almış patik almış birde alt değiştirme bezi başkada bişeyi yok kujumunn

Canım inşallah bir sorun olmadan kavuşursun kuzuna.

Aman tatlım yaa boşver üzülme.
En iyisini yaptırıyor annen.
Yaa sağlıklıca kucaklarımıza gelsinlşer de bişeyleri olmayıversin kujum yaa.
Bizim sevgimiz yetmez mi onlara.
Sağlıklı olsunlar eşlerimiz yanımızda olsun,alınır hepsi bir günde boşver takılma bunlara,
Hepsi dünyalık heves,ben var ya kucağıma alayım kokusunu duyayım bir bez parçasına bile sarmaya razıyım.
Ne olacakmış ki o benim bebeğim bana her hali güzel gelmeyecek mi zaten.
Sonra alırım diye düşünüyorum.
Ve kesinlikle abartmadık biz de hatta şunu al bunu al diyen çıkıyor.
yok diyorum alırım günler torbaya mı girdi sanki bebeğimle beraber alırız ne olacakmış diyorum.

Canım sne de böyle düşün boşver çal çaputu hadi hayalini kur bebeğinin kucağında olduğu anın:)

Annen haklı valla. Biz heveslenip herşeyi çabucak alıverdik ama Seferberlik günlerinde değiliz şükür. Bir bebek mağazasına gidip iğneden ipliğe herşeyi iki saatte alabiliyo insan.

Hadi hayırlı olsun prensesimize. Güle güle kullansın olumunekankayizsmile.

Saolasın canım aminn inş...:Saruboceq:

Merhaba sevdalika...Allah kolaylık versin sanada inş.hayırlısı ile alırsın bebeğini kucağına cnm..

Bu halimiz geçer inş.esmacım yaa..ben hiç alışık değilim böyle uyuşuk uyuşuk olmaya...Saolasınn güzel dileklerin içinde aminnn diyorum...
Olsun sende alırsın bebişlerimiz bir hayırlısı ile gelsinler de gerisi önemli değil...

Bende bir ben hayal kuruyorum sanıyodum. Ayy her dakka bebeğimi sevdiğimi ,altını değiştirdiğimi, yıkadığımı, uyuttuğumu hayal ediyorum.:lepi:

Bende bir ben hayal kuruyorum sanıyodum. Ayy her dakka bebeğimi sevdiğimi ,altını değiştirdiğimi, yıkadığımı, uyuttuğumu hayal ediyorum.:lepi:

Olur mu be tatlum eminim bu topicteki bütün anne adayları dudaklarında tatlı bir gülümsemeyle o anların ahlini kuruyolardır.
Rabbim hayyalerimizi geerçekleştirsin inşallah.
Cuma saati AMİN deyin kızlar...

Kızlar ben doktoruma dedimkii bebeğimi çok özllüyorummm ...
verdiği cevap aynen şöylee doğunca görürüm ben seniii.....
inaşallah çok yormaz bizi zıpırlarrr anne olunca hepsine katlanıorsun ama demi herşey sana çok tatlı gelior ablam doğum yapınca bizde kalmıştı bebeği bir gazmandı uyumuyordu sürekli ağlıordu ben ambulans diordum yeğenimee ama ablam hiç uyumadan bakıordu sabırla demek diordum allah sabrınıda veriyor

[ı]amınnnnnnnnnnnnnn oyacıĞımda ınŞallah Şu hayırlı cuma gÜnÜnÜn yÜzÜ suyu hÜrmetıne bebeĞını saĞ salım evıne getırır yakamoz da hayırlı haberlerle gelır ınŞallah [/ı]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…