2010 Temmuz Anneleri : )

Akşam kızımın odası boyandıı pembe pembe çook güzel oldu yaa gidip gidip baktım iyice heyecan kapladı içimi...27 sinde de odası gelicek inş..Ayyy az kaldı azzzzzzzz...

alkisalkisalkis inan bende heyecanlandım okuyunca paptyacım, huzurla uyusun bebişin odasında.. bizim takımda ay sonu gelicek,boyası falan yapıldı odanın bekliyor öyle

sevdalika sağsalim kucağına alırsın dilerim bebişini.. sen bizlerden daha zorlanıyosundur tabi ufak bi bebeğin daha var :ecrin_bebek: maşallah onada

canım booşşvveeerrrrrr bi gidiyosun bebek markete a dan z ye herşeyi alıp çıkabilyosun, hem sen bizlerden daha hevesli olucaksın ben şimdi aldıklarıma baka baka alıştım ama sen daha heyecanlı olucaksın aldıklarını giydirmek için.. allah sağlık versinde herşey olur nasılsa, bi tane zıbınları olsun ama sağlıkla kucaklarımızda olsunlar :Saruboceq:

Vermezmi canım ya. Rabbim öyle bir sevgi veriyor ki Herşeyi seve seve yapıyorsun...

bu arada konu sıcaklardan açılmış, acayip etkileniyorum bende sıcaklardan, tabi hormonlar altüst vaziyette.. annemi daha iyi anlıyorum şimdi yani menapozluları kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:Kesinlikle allah sabrını veriyor bencede...Annelik çok güzel bir duygu...inş.kısa zamanda kucaklarımıza alıcaz bebeklerimizi ozaman hayatımız her yönüyle değişecek odak noktası onlar olucaklar...

Selam kızlarrr
Ben doktordan geldim.Bebeğim gayet iyiymiş..Kilosu 1 kilo 400 gr olmuş..Doktor gayet iyi dedi :)))
Beslenmeside gayet iyiymiş..Ben biraz kilo yapmısım ,biraz dikkat et dedi..ama genel olarak herşey iyi ....

Selam kızlarrr
Ben doktordan geldim.Bebeğim gayet iyiymiş..Kilosu 1 kilo 400 gr olmuş..Doktor gayet iyi dedi :)))
Beslenmeside gayet iyiymiş..Ben biraz kilo yapmısım ,biraz dikkat et dedi..ama genel olarak herşey iyi ....

Maşallah Kuzucuğa.Utangaç kuzu..Sende dikkat et annesi az kaldı şurda.

Selam kızlarrr

maşallah kuzuna canım, böyle devam etsin dilerim.. ahh o kilolar hamileliğin en kötü yanı bilmiyorumkismile ooof oofff

Selam kızlarrr

selam canım hoşgeldin...
hadi bakalım gözünüz aydın, Allah daha da sağlık versin sana da bebişinede...
bizimde bu akşam üzeri kontrolümüz var inşallah bizde hayırlı haberler ile döneriz :Saruboceq:

Selam kızlarrr

oh maşallah canımmm :) merak et diye annesi göstermior yüzünüüü

Maşallah Kuzucuğa.Utangaç kuzu..Sende dikkat et annesi az kaldı şurda.

maşallah kuzuna canım, böyle devam etsin dilerim.. ahh o kilolar hamileliğin en kötü yanı bilmiyorumkismile ooof oofff

oh maşallah canımmm :) merak et diye annesi göstermior yüzünüüü

Teşekkür edrim kızlarr,o kadar da çok özlemiştim kii neyse aman sağlıklı olsunlarda göstermesinler yüzlerini...

Yaa kiloyuda vercez artık napalım,kuzucuklarla uğraşmaktan zaten vercez..Ama neyseki bu sefer azar işitmedim doktorumdan.İyi günündeydi sanrıım..opuyorumnanaktan Toplamda 9,5 kilo almış oldum... delikafadulden

hayat biz seninle birebir aynı gidiyoruz. günlerimizde çok yakın. bende toplamda 9,5 kilo aldım sositososito
bence çok da değil o kadar... :1closedeyes:

Selam kızlarrr

Selamm hoşgeldinn...oyy oyy maaşallah canım sana da bebişine de büyüyorsunuz desene...Bende 29+2 de gittiğimde 1400 gr.dı...Hayırlısı ve sağlıcakla alırsın inş.kucağına bebişini annesii..

hayat biz seninle birebir aynı gidiyoruz. günlerimizde çok yakın. bende toplamda 9,5 kilo aldım sositososito
bence çok da değil o kadar... :1closedeyes:

Evet canım aynıymışız..Bencede çok değil yaaa zaten az kaldı artık biraz daha dikkat etsek iyi olur tabi..

merhaba tombul kelebekler show tvde ibrahim saraçoglu var anne sütü artırıcı bazı meyve ve sebze önerdi sayıyorum yazın kızlar taze beyaz üzüm 1 avuç 15 adete felan tekabül ediyo,kuru incir,kuru dut veya şimdi mevsimi geliyo zaten dutun taze dut ,marul ,tere ,rezene ,dereotu ama ibrahım saraçoglu özellikle beyaz taze üzüm 1 hafta yiyin allahın izniyle sütünüz artar dedi bi denersiniz kızlar oyacıgımın da sütü az geliyomuş özellikle onun için yazdım bi dene sende oyacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…