Akşam kızımın odası boyandıı pembe pembe çook güzel oldu yaa gidip gidip baktım iyice heyecan kapladı içimi...27 sinde de odası gelicek inş..Ayyy az kaldı azzzzzzzz...
selam arkadaşlarr . ben takip ediyorum ama evdeki bebek yüzünden giremiyorum (15,5 aylık) Benim bebeğe giden damarlardan birinde yüksek direnç var 31 haftalıkken 1.500 gr idi. 34-35. haftaya kadar suyun anca dayanır falan dedi başka dr ( kendi dr istanbulda ben edirnedeyim) sizler nasılsınız? doğum yapan arkadaş var di mii allah bebeğini eline kavuştursun bir an evvel. bir de gebelik şekerim yüksek olduğu için insülün kullanıyorum...ama neyseki hepimiz için az vakitler kaldı, bol bol dinlenin sonra pek mümkün olmuyorr
Kızlar bu gidişle adımız tembel temmuz annelerine çıkıcakkk herkezde aynı sorunlar baksanızaa valla herakşam duş alııorum korkuyorum hasta olucam dieee saçlarda uzun bendee ........
bu arada papatyacımm nasıl sefindimm oda gelicek demek ohh güle güle kullansınn .....
ben annem yüzünden bişi alamdım kujumaaa yatak falanda doğumdan sonra alırız dedi annem ilk zmanlar zaten yanında yatıcak 7 gun falan dedi
o zmana kadar alır geliriz dedi
bizde 1 kayıp olduğu için çok temkinliler kızlar inanın bebeğime hiç bişe almadımmm sadece babası heveslenii dalin şampuan almış patik almış birde alt değiştirme bezi başkada bişeyi yok kujumunn
Kızlar ben doktoruma dedimkii bebeğimi çok özllüyorummm ...
verdiği cevap aynen şöylee doğunca görürüm ben seniii.....
inaşallah çok yormaz bizi zıpırlarrr anne olunca hepsine katlanıorsun ama demi herşey sana çok tatlı gelior ablam doğum yapınca bizde kalmıştı bebeği bir gazmandı uyumuyordu sürekli ağlıordu ben ambulans diordum yeğenimee ama ablam hiç uyumadan bakıordu sabırla demek diordum allah sabrınıda veriyor
Kızlar ben doktoruma dedimkii bebeğimi çok özllüyorummm ...
verdiği cevap aynen şöylee doğunca görürüm ben seniii.....
inaşallah çok yormaz bizi zıpırlarrr anne olunca hepsine katlanıorsun ama demi herşey sana çok tatlı gelior ablam doğum yapınca bizde kalmıştı bebeği bir gazmandı uyumuyordu sürekli ağlıordu ben ambulans diordum yeğenimee ama ablam hiç uyumadan bakıordu sabırla demek diordum allah sabrınıda veriyor
Sorma canım ya hemde nasıııl bir heyecanhihoyyythadi hayırlısı inş..alkisalkisalkis inan bende heyecanlandım okuyunca paptyacım, huzurla uyusun bebişin odasında.. bizim takımda ay sonu gelicek,boyası falan yapıldı odanın bekliyor öyle
Yemeğe gidiyorum kızlar görüşrüz....
Yemeğe gidiyorum kızlar görüşrüz....
Selam kızlarrr
Ben doktordan geldim.Bebeğim gayet iyiymiş..Kilosu 1 kilo 400 gr olmuş..Doktor gayet iyi dedi :)))
Beslenmeside gayet iyiymiş..Ben biraz kilo yapmısım ,biraz dikkat et dedi..ama genel olarak herşey iyi ....
Selam kızlarrr
Ben doktordan geldim.Bebeğim gayet iyiymiş..Kilosu 1 kilo 400 gr olmuş..Doktor gayet iyi dedi :)))
Beslenmeside gayet iyiymiş..Ben biraz kilo yapmısım ,biraz dikkat et dedi..ama genel olarak herşey iyi ....
Selam kızlarrr
Selam kızlarrr
Maşallah Kuzucuğa.Utangaç kuzu..Sende dikkat et annesi az kaldı şurda.
maşallahkuzuna canım, böyle devam etsin dilerim.. ahh o kilolar hamileliğin en kötü yanı bilmiyorumkismile ooof oofff
selam canım hoşgeldin...
hadi bakalım gözünüz aydın, Allah daha da sağlık versin sana da bebişinede...
bizimde bu akşam üzeri kontrolümüz var inşallah bizde hayırlı haberler ile döneriz :Saruboceq:
oh maşallah canımmm :) merak et diye annesi göstermior yüzünüüü
Selam kızlarrr
hayat biz seninle birebir aynı gidiyoruz. günlerimizde çok yakın. bende toplamda 9,5 kilo aldım sositososito
bence çok da değil o kadar... :1closedeyes:
Selamm hoşgeldinn...oyy oyy maaşallah canım sana da bebişine de büyüyorsunuz desene...Bende 29+2 de gittiğimde 1400 gr.dı...Hayırlısı ve sağlıcakla alırsın inş.kucağına bebişini annesii..[/QUOTE
İnşallah canım hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız..Bana kilolu gelmişti doktora sordum hayır gayet normal dedi...
Ne kadar güzel duygular yaaa allah olmayanlarada versin inşallaahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?