slm kızlar dün alışverişimi tamamladım çok şükür kendi eksiklerimde bebişimin eksikleride bitti ama benim bi sorunum var bebek zaten çok kiloluymuş geçen hafta 31 haftalıkken gittim 34 haftalık bebek kilosunda gelişimide öyle dedi onun için tam gününü beklemyebilir dedi bide benim karnım resmen asagıda oturunca dizlerime degiyo özlk.bu aralar böyle yürürkende karnımın içi acıyo sizce napıyım ben dr gideli 1 hafta oldu haziran sonuna bile kalmayabilir dedi çok tedirignim ben
slm kızlar dün alışverişimi tamamladım çok şükür kendi eksiklerimde bebişimin eksikleride bitti ama benim bi sorunum var bebek zaten çok kiloluymuş geçen hafta 31 haftalıkken gittim 34 haftalık bebek kilosunda gelişimide öyle dedi onun için tam gününü beklemyebilir dedi bide benim karnım resmen asagıda oturunca dizlerime degiyo özlk.bu aralar böyle yürürkende karnımın içi acıyo sizce napıyım ben dr gideli 1 hafta oldu haziran sonuna bile kalmayabilir dedi çok tedirignim ben
tedirgin olman çok normal canım.
sonuçta doktor kontrolündesin, çok tehlikeli bir durum olsa doktorun söylerdi.
bebeğininde gelişimi çok hızlıymış. maşallah kuzucuğa
sen sıkma canını düşünme.
ilkinde nasıl olmuştu senin? erken mi doğmuştu?
Canım İnşallah bir sıkıntı olmaz. Doktorunla sürekli irtibat halinde olmanı en küçük şeyde bile onu haberdar etmeni öneririm.Fazla stresde yapma.Rabbim hayırlısını nasip etsin.
saol canım stres yapmamaya çalışıyorum ama herzaman olmuyo işte kızımın peşinde koşmaktan çok yoruluyorum zaten hiç oturmuyo sürekli oyun istiyo benim gücüm yetmiyo artık mirmirmirmir
selam şekerler..bu akşam randevum vaaaaaaaarr:)
selamm canımmm ohh ne güzel bugun randevusu olan çok capride gidicek bugunn ben pazartesi gidecem hayırlı haberlerle gelin bakalım
inş..senden de hayırlı haberler bekliyoruz inş..:Saruboceq:
hava çok sıcak buradakafamçokkarıştı
selam şekerler..bu akşam randevum vaaaaaaaarr:)
Selam kızlar......Bugün 5 te benimde kontrolüm var.Bakalım dr.amcamız,dr.teyzemiz neler söyliyecekler benim minnoşlara.Kilolar artmışmı,birde nst var bugün,ooof oda çok sıkıcı birde sırt üstü yatmak artık benim için imkansız gibiakannehir
ne güzel bugün çoğunuz görüceksiniz miniklerinizi.. eminim çok güzel şeyler söylücek dr.lar canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?