2010 Temmuz Anneleri : )

slm kızlar dün alışverişimi tamamladım çok şükür kendi eksiklerimde bebişimin eksikleride bitti ama benim bi sorunum var bebek zaten çok kiloluymuş geçen hafta 31 haftalıkken gittim 34 haftalık bebek kilosunda gelişimide öyle dedi onun için tam gününü beklemyebilir dedi bide benim karnım resmen asagıda oturunca dizlerime degiyo özlk.bu aralar böyle yürürkende karnımın içi acıyo sizce napıyım ben dr gideli 1 hafta oldu haziran sonuna bile kalmayabilir dedi çok tedirignim ben

tedirgin olman çok normal canım.
sonuçta doktor kontrolündesin, çok tehlikeli bir durum olsa doktorun söylerdi.
bebeğininde gelişimi çok hızlıymış. maşallah kuzucuğa
sen sıkma canını düşünme.
ilkinde nasıl olmuştu senin? erken mi doğmuştu?

Canım İnşallah bir sıkıntı olmaz. Doktorunla sürekli irtibat halinde olmanı en küçük şeyde bile onu haberdar etmeni öneririm.Fazla stresde yapma.Rabbim hayırlısını nasip etsin.

yok canım erken dogmadı ama o kızımda 4 kilo dogdu sezaryanla oldu zxaten bu da sezaryan olacak o tam gününde olmustu kilolu olmasına ragmen ama bunda drum çok olumsuz konustu haziranın sonuna bile kalmyabilir dedi o yüzden terdirgin oldum ben bide kızımda doguma gittigimde bile karnım asagıda degildi bunda daha şimdiden asagıda bide bu hamileligim son günleri zor geçiyo mafoldumben

Canım İnşallah bir sıkıntı olmaz. Doktorunla sürekli irtibat halinde olmanı en küçük şeyde bile onu haberdar etmeni öneririm.Fazla stresde yapma.Rabbim hayırlısını nasip etsin.

saol canım stres yapmamaya çalışıyorum ama herzaman olmuyo işte kızımın peşinde koşmaktan çok yoruluyorum zaten hiç oturmuyo sürekli oyun istiyo benim gücüm yetmiyo artık mirmirmirmir

saol canım stres yapmamaya çalışıyorum ama herzaman olmuyo işte kızımın peşinde koşmaktan çok yoruluyorum zaten hiç oturmuyo sürekli oyun istiyo benim gücüm yetmiyo artık mirmirmirmir

Hepimiz öyleyiz canım ya. Çok ağırlaştık.Halsizleştik. Ama senin işin daha zor. Allah yardımcın olsun.

Bugün resmen yanıyorum işte olmak daha zor oluyor evde olsam şort,askılıyla dururum giysilerle daha sıcak oluyor , ilerleyen zamanlarda yandık kızlar....:çok üzgünüm:

Deniz güneş güzel haberlerini bekliyoruz bakalım dr un neler diyecek...Minişinide göreceksin ne güzel..

Selam kızlar......Bugün 5 te benimde kontrolüm var.Bakalım dr.amcamız,dr.teyzemiz neler söyliyecekler benim minnoşlara.Kilolar artmışmı,birde nst var bugün,ooof oda çok sıkıcı birde sırt üstü yatmak artık benim için imkansız gibiakannehir

oh oh maşallah kontrole gıden gıdeneee hapniz hayırlı haberler alırsınız inşallah

ne güzel bugün çoğunuz görüceksiniz miniklerinizi.. eminim çok güzel şeyler söylücek dr.lar canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…