Selam kızlarrr
Ben doktordan geldim.Bebeğim gayet iyiymiş..Kilosu 1 kilo 400 gr olmuş..Doktor gayet iyi dedi :)))
Beslenmeside gayet iyiymiş..Ben biraz kilo yapmısım ,biraz dikkat et dedi..ama genel olarak herşey iyi ....
HAa bu arada hiç göstermedi yüzünü böcekkimmm :umursamaz:
Selam kızlar......Bugün 5 te benimde kontrolüm var.Bakalım dr.amcamız,dr.teyzemiz neler söyliyecekler benim minnoşlara.Kilolar artmışmı,birde nst var bugün,ooof oda çok sıkıcı birde sırt üstü yatmak artık benim için imkansız gibiakannehir
Yaa çok yorgunum ölüyorum.
Ayaklarım ağrıyo eve gidip uyumak istiyorum yemek de yok.
Öfff kim yapsın.
dışardan da sölemek istemiyo canım ev yemeği istiyo.
biraz uyuyup öyle yapıcam artık bananeeeeeeeeeee.....
Ayaklarımı masanın üstüne atmak istiyorum.
Çocuklar napıyo bu hoca yaa derler artık.
ama ölüyorum yaaa((((((bilmiyorumkismile
ev yemeyi ne yapıcaksın canım ben patlıcanlar küp küp kızartılıyo sonra soğan biber domates kıyma baharat salça ilave ediliyo ondan yaptım tavsiye ederim
Yavrum içimi mi okudun evde sebze olarak patlıcanım var ben de öyle bişi yapıcaktım zaten canım çekiyo.
Sana da afiyet olsun.
kızlar birkaçgün önce 67 kiloydum az önce tartıldım 68.8 gösteriyo inşallah ben değil bebek almıştır kiloyu
birde süperfreş kayseri mantısı var ama süper bir şey elde yapılmış gibi bütün mantı ihriyacınızı karşılıyo elde uğraşmaya gerek yok
Amannn sorma arkadaşımla tel.de konuşuyodum geçen dedi ki kaç kilo aldın 8 dedim bi tartıldım ne 8i benim toplam kilo 9,5 olmuş.
Yaa hatun bizim damak zevklerimiz aynıymış.
Onu da geçen akşam yaptık.
Üzerine salçalı naneli sos bi de sarımsaklı yoğurtt ımmmmmhhh.
Güzel oluyo geerçekten.
Milletin canı çekecek bu muhabbetten sonrakaydirigubbakcemile3
SLM KIZLAR
BU GÜN DR KONTROLÜMÜZ VAR ÇOK HEYCANLIYIM DR KONTROL EDECEK NORMAL DOĞUM İÇİN MÜSAİTMİ DİYE VÜCUT,
İNŞALLAH SORUN OLMAZ ÇNK NORMAL DOĞUM İSTİYORUM :Saruboceq:
evet canım ben çok severim hergün yesem bıkmam ama herkesin ulaşabileceyi fiyatta
Kızlar nasılsınız iyidir herkes inşallah bende geçmişi okudum herkes kontrole gidiyomuş güzel habelerle dönersiniz inşallah doktordan geldim şimdi kendime yemek katıcam sonra size neler dediğini anlatıcam tamam
önce anlatsaydın çok merak edioruz seniii bilmiyorumkismile ama bebiş aç kalmasın önce yemek ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?