2010 Temmuz Anneleri : )

selam kıslarrrrrrr :))))

Selam kızlarrr
Ben doktordan geldim.Bebeğim gayet iyiymiş..Kilosu 1 kilo 400 gr olmuş..Doktor gayet iyi dedi :)))
Beslenmeside gayet iyiymiş..Ben biraz kilo yapmısım ,biraz dikkat et dedi..ama genel olarak herşey iyi ....

maşallahhhhh canımmmm

HAa bu arada hiç göstermedi yüzünü böcekkimmm :umursamaz:

ayyy sıpacan utangaç :)))

hayırlı haberlerle gel inşallah canımmm :))

Yaa çok yorgunum ölüyorum.
Ayaklarım ağrıyo eve gidip uyumak istiyorum yemek de yok.
Öfff kim yapsın.
dışardan da sölemek istemiyo canım ev yemeği istiyo.
biraz uyuyup öyle yapıcam artık bananeeeeeeeeeee.....

kızlar birkaçgün önce 67 kiloydum az önce tartıldım 68.8 gösteriyo inşallah ben değil bebek almıştır kiloyu

Ayaklarımı masanın üstüne atmak istiyorum.
Çocuklar napıyo bu hoca yaa derler artık.
ama ölüyorum yaaa((((((bilmiyorumkismile

ev yemeyi ne yapıcaksın canım ben patlıcanlar küp küp kızartılıyo sonra soğan biber domates kıyma baharat salça ilave ediliyo ondan yaptım tavsiye ederim

banada baygınlık hissi geliyo tansyonumda normal neden acaba
Ayaklarımı masanın üstüne atmak istiyorum.
Çocuklar napıyo bu hoca yaa derler artık.
ama ölüyorum yaaa((((((bilmiyorumkismile

ev yemeyi ne yapıcaksın canım ben patlıcanlar küp küp kızartılıyo sonra soğan biber domates kıyma baharat salça ilave ediliyo ondan yaptım tavsiye ederim

Yavrum içimi mi okudun evde sebze olarak patlıcanım var ben de öyle bişi yapıcaktım zaten canım çekiyo.
Sana da afiyet olsun.

Yavrum içimi mi okudun evde sebze olarak patlıcanım var ben de öyle bişi yapıcaktım zaten canım çekiyo.
Sana da afiyet olsun.

birde süperfreş kayseri mantısı var ama süper bir şey elde yapılmış gibi bütün mantı ihriyacınızı karşılıyo elde uğraşmaya gerek yok

kızlar birkaçgün önce 67 kiloydum az önce tartıldım 68.8 gösteriyo inşallah ben değil bebek almıştır kiloyu

Amannn sorma arkadaşımla tel.de konuşuyodum geçen dedi ki kaç kilo aldın 8 dedim bi tartıldım ne 8i benim toplam kilo 9,5 olmuş.

birde süperfreş kayseri mantısı var ama süper bir şey elde yapılmış gibi bütün mantı ihriyacınızı karşılıyo elde uğraşmaya gerek yok

Yaa hatun bizim damak zevklerimiz aynıymış.
Onu da geçen akşam yaptık.
Üzerine salçalı naneli sos bi de sarımsaklı yoğurtt ımmmmmhhh.
Güzel oluyo geerçekten.
Milletin canı çekecek bu muhabbetten sonrakaydirigubbakcemile3

Amannn sorma arkadaşımla tel.de konuşuyodum geçen dedi ki kaç kilo aldın 8 dedim bi tartıldım ne 8i benim toplam kilo 9,5 olmuş.

ben zaten kilolu hamile kaldım boyum 160 kilom 65 ti şimdi 68,8 olmuş4 kilo gibi almışım kilolu hamile kalanlar fazla almıyo diyolar ama

evet canım ben çok severim hergün yesem bıkmam ama herkesin ulaşabileceyi fiyatta

SLM KIZLAR
BU GÜN DR KONTROLÜMÜZ VAR ÇOK HEYCANLIYIM DR KONTROL EDECEK NORMAL DOĞUM ıÇıN MÜSAıTMı DıYE VÜCUT,
ıNŞALLAH SORUN OLMAZ ÇNK NORMAL DOĞUM ıSTıYORUM :Saruboceq:

SLM KIZLAR
BU GÜN DR KONTROLÜMÜZ VAR ÇOK HEYCANLIYIM DR KONTROL EDECEK NORMAL DOĞUM İÇİN MÜSAİTMİ DİYE VÜCUT,
İNŞALLAH SORUN OLMAZ ÇNK NORMAL DOĞUM İSTİYORUM :Saruboceq:

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :'( muaynesi bile ürkütücüüü bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

evet canım ben çok severim hergün yesem bıkmam ama herkesin ulaşabileceyi fiyatta

ay mantı falan ben onları yesem 100 kilo olurum herhaldee ehehe kızartma falanda yıyorsunuz oh ne güzel ben kızrtma içren hiç bişe yapmam evlendiğimden beri kilodan oldum olası korkmuşumdur patates bile kızartacağım zman patatsleri doğrarım bir kaşık zeytinyağı fırın tepsisinee koyarım fırına atarmm .............. ama patlıcanın kızartılıp kıymalanmasına bayılırımmm hihihih kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kızlar nasılsınız iyidir herkes inşallah bende geçmişi okudum herkes kontrole gidiyomuş güzel habelerle dönersiniz inşallah doktordan geldim şimdi kendime yemek katıcam sonra size neler dediğini anlatıcam tamam

önce anlatsaydın çok merak edioruz seniii bilmiyorumkismile ama bebiş aç kalmasın önce yemek ye

önce anlatsaydın çok merak edioruz seniii bilmiyorumkismile ama bebiş aç kalmasın önce yemek ye

Canım benim yerim ben seni sağolun düşündüğünüz için şimdi dünkü sonuçların bir kısmı çok iyi çıktı yani karaciğer ultrasonu iyi çıktı anlamadığım birkaç şey yüksek çıkmış geçen size sölediğim değer en fazla 45 çıkması gerkirken 689 çıkmıştı oda hamilelikten dolayı hormonlarımdan kaynaklanıyormuş ve 1000 ulaşmadan bebeğin alınması gerekiyormuş bende nekadar zamanda bulur 1000 i dedim yani en geç önümüzdeki hafta bebeğin alınması lazı m yoksa senin için ciddi anlamda sorun olucak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…