Canım benim yerim ben seni sağolun düşündüğünüz için şimdi dünkü sonuçların bir kısmı çok iyi çıktı yani karaciğer ultrasonu iyi çıktı anlamadığım birkaç şey yüksek çıkmış geçen size sölediğim değer en fazla 45 çıkması gerkirken 689 çıkmıştı oda hamilelikten dolayı hormonlarımdan kaynaklanıyormuş ve 1000 ulaşmadan bebeğin alınması gerekiyormuş bende nekadar zamanda bulur 1000 i dedim yani en geç önümüzdeki hafta bebeğin alınması lazı m yoksa senin için ciddi anlamda sorun olucak dedi
Ve kızlar yarın yola çıkıyoruz bu durumda sabah erkenden çok korkularım var yolda suyum gelirse nolur diye düşünüyorum kendimi doğuma alıştırmam lazım sezeryan olmak istiyorum bu durumda zaten normal olamam galiba çok korkmaya başladım öle garip garip şeyler geliyor aklıma ya doğum anında kötü bişey olursa ya bebeğimi göremezsem aman işte durduramıyorum kendimi
Ve kızlar yarın yola çıkıyoruz bu durumda sabah erkenden çok korkularım var yolda suyum gelirse nolur diye düşünüyorum kendimi doğuma alıştırmam lazım sezeryan olmak istiyorum bu durumda zaten normal olamam galiba çok korkmaya başladım öle garip garip şeyler geliyor aklıma ya doğum anında kötü bişey olursa ya bebeğimi göremezsem aman işte durduramıyorum kendimi
herkese selam kızlar...
yakamozcum hayırlısı olsun tatlım, gelecek hafta 34 oluyosun bence süper. gayet sağlıkla alırsın bebişini kucağına, o zaman bu haftasonu geliyomusun izmire
hoşgeldin canmm nasılsnnn nasıl gidiorr
canım benm yaaa neler gelior aklınaa sakın korkmaa sezeryan olucaksın istersen epidural ol korkuyorsan benm yengem 4 sezerayn oldu 1 kaybı var die doktor 3.şansı verdi vehepsi genel anestezi ile korkmaa annem anne olucaksın gunde milyonlarca kişi oluyor senmi uyanamıcaksın rabbim senide meleğinide korusun uyucaksın uyanacaksın pıtttttt bebek elinde inşallah canımmm :Saruboceq: :Saruboceq:
h.bulduk canımmmm
iyiyim çok şükürrr sizleri özledimm sen nasılsınn bebiş nasılll
bizde seni özledik kocişine iki naz yapıp net aldıramadın :):) sensiz kaldık bebiş iyi canmbiraz zayıf ii beslenıorum ben şiştim ama kujum almıor yemek sefmıor demekki sırt ağlarım kaburga ağrım çok ama
Canım hayırlısı olur dediğin gibi inşallah yarın sabah ezanından sonra yola çıkcaz yavaş yavaş geliriz inşallah izmire kazasız belasız lütfen dua edin benim için çok ihtiyacım var dularınıza
haklısın canım walla aldıramadım bi türlüüü:):):):)
olsun canım bebiş sağlıklı olsundaaa zayıf olsun doğunca tosuncuk yaparsın sen onu annesi:)
kaçıncı haftada tartıldı kaç kiloymuşkii
canımmm 29+3 te 1350 geldi
canımmm 29+3 te 1350 geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?