2010 Temmuz Anneleri : )

Ve kızlar yarın yola çıkıyoruz bu durumda sabah erkenden çok korkularım var yolda suyum gelirse nolur diye düşünüyorum kendimi doğuma alıştırmam lazım sezeryan olmak istiyorum bu durumda zaten normal olamam galiba çok korkmaya başladım öle garip garip şeyler geliyor aklıma ya doğum anında kötü bişey olursa ya bebeğimi göremezsem aman işte durduramıyorum kendimi

yakamozcum hayırlısı olsun tatlım, gelecek hafta 34 oluyosun bence süper. gayet sağlıkla alırsın bebişini kucağına, o zaman bu haftasonu geliyomusun izmire

kıyamam sana ya bence iyi şeyler düşünmek için zorla kendini canım, bebeğini kucağına aldığın anı düşün, onunla geçiriceğin zamanları düşün, 1 hafta sonra hayatın değişicek hemde muhteşem bi şekilde..

canım benm yaaa neler gelior aklınaa sakın korkmaa sezeryan olucaksın istersen epidural ol korkuyorsan benm yengem 4 sezerayn oldu 1 kaybı var die doktor 3.şansı verdi vehepsi genel anestezi ile korkmaa annem anne olucaksın gunde milyonlarca kişi oluyor senmi uyanamıcaksın rabbim senide meleğinide korusun uyucaksın uyanacaksın pıtttttt bebek elinde inşallah canımmm :Saruboceq: :Saruboceq:

yakamozcum hayırlısı olsun tatlım, gelecek hafta 34 oluyosun bence süper. gayet sağlıkla alırsın bebişini kucağına, o zaman bu haftasonu geliyomusun izmire

Canım hayırlısı olur dediğin gibi inşallah yarın sabah ezanından sonra yola çıkcaz yavaş yavaş geliriz inşallah izmire kazasız belasız lütfen dua edin benim için çok ihtiyacım var dularınıza

İnşallah inşallah dediğiniz gibi olur inşallah bebeğimi emzirmek nasip eder Allahım

h.bulduk canımmmm
iyiyim çok şükürrr sizleri özledimm sen nasılsınn bebiş nasılll

bizde seni özledik kocişine iki naz yapıp net aldıramadın :):) sensiz kaldık bebiş iyi canmbiraz zayıf ii beslenıorum ben şiştim ama kujum almıor yemek sefmıor demekki sırt ağlarım kaburga ağrım çok ama

Allah'ım hayırlı haberlerle sağsalim gidip gelmeyi nasip etsin cnmmm
bebeğini kucağına alıpp öptüğünün hayalini kur cnmm aklına kötü şeyler getirme herşeyin hayırlısı bebiş biraz erken gelcek ne güxell yakın zamanda sewceksin bebişini bunu düşün

yakamoz35 doğum mu yapacaksın haftaya ??

korkma olurmu... Allaha dua et Rabbim korur seni de meleğini de...

kaç haftalıkken yapacasın doğumu ?

ya benim daha 2 buçuk ay var nerdeyse....:uhm:

haklısın canım walla aldıramadım bi türlüüü:):):):)
olsun canım bebiş sağlıklı olsundaaa zayıf olsun doğunca tosuncuk yaparsın sen onu annesi:)
kaçıncı haftada tartıldı kaç kiloymuşkii

acaba ben yanlış mı hesaplıyorum 29 haftalık benimki. tahmini doğum 30 temmuz. daha mayıstayız.. benim daha çok var CADIARZU

hiç etmezmiyiz dua canım benim iyi yolculuklar size, kazasız belasız inşallah.. yavaş yavaş, bol bol ara vererek gelirsiniz. belinin arkasına yastık al mutlaka, izmire gelince nete girebilcekmisin, çok merak ederiz biz seni.

yakamoz_35 canım bütün dualarımız seninleee sakın korkmaa rabbim hakkında hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…