2010 Temmuz Anneleri : )

maşallahh bebeciğe büyümüş annesi büyümüş üzülme sen sakın

benimki 26 0 da 850 gramdı kaydirigubbakcemile3 şimdi 1 kilo olmuşmudur acaba daha randevuma 10 gün zaman var..

olmuştur cnmm 26 da benmki 900 dü :):) ve erkek bebeklerin kız bebeklere göre kilolu olması lazım

maşallahh bebeciğe büyümüş annesi büyümüş üzülme sen sakın

benimki 26 0 da 850 gramdı kaydirigubbakcemile3 şimdi 1 kilo olmuşmudur acaba daha randevuma 10 gün zaman var..

ayy ozaman be tosuncuk mu doğurcammmm:)
31+5 de 2 kiloydu tam:sm_confused:

yakamoz35 doğum mu yapacaksın haftaya ??

korkma olurmu... Allaha dua et Rabbim korur seni de meleğini de...

kaç haftalıkken yapacasın doğumu ?

ya benim daha 2 buçuk ay var nerdeyse....:uhm:

canım ben dün 33.haftaya girdim bilmiyorum haftaya perşembeyi bekleye bilirssek 8.5aylık doğmuş olur

selam güzellerrr
bende kontrolden geldim şimdi.1691 gr olmuş kızım:) yalnız halen tersmiş.kafası sağ kaburgamın altında ayakları aşagıya doğruydu.fotosunu aldım ama tepeden görme şansımız oldu.bunada şükür...bidahaki kontrol 15 gün sonraya inşallah o zamana kadar döner

maşallahhhhh yasmin senle aramızda 1 ay var ..

kız ne yedin söle bende yiyim yoksa çocuum aynı ben gibi incecik olcak olmasın azcık ele avuca gelsin yahu

çok meywe yiyorum canımmm
bide Allahım bu çocuğu açıkla terbiye etmesin öğle arası acıkınca ellerim titriyo önüme ne gelirse hiç yememiş gibi yiyorum çok enteresan bi durum walla:)

maşallah gözünüz aydın

maşallah kuzuna kocaman olmuş canım bence gelecek haftalarda döner bebeğin, doğum pozisyonunu alır

benimde 31+4 te 2034 gr.dı yasmincim, boyuda 45 cm.di. tosun olucaklar sanırım biraz bilmiyorumkismile bakalım haftaya cmt tekrar randevumuz ne kadar büyümüşüz görcez

walla öle olcak heralde canımmmm
maşallah maşallah bebişlere senin sezeryan olcak dimi zatennnn ben normal istiyorum ama kilolu olursa çok sezeryana dönermikiii?

anladığım kadarıyla demekki benimki zayıf olcak napalım artık doğduktan sonra toplar herhalde. sağlıklı olsunda ama birazda toplu olsun iyi olur yani :ecrin_bebek:

anladığım kadarıyla demekki benimki zayıf olcak napalım artık doğduktan sonra toplar herhalde. sağlıklı olsunda ama birazda toplu olsun iyi olur yani :ecrin_bebek:

ewet sağlıklı olsundaaa sedoğunca tosuncuk yaparsın onu annesiii taşınm aişini ne yaptınız canım toparlanabildinmiii

walla öle olcak heralde canımmmm
maşallah maşallah bebişlere senin sezeryan olcak dimi zatennnn ben normal istiyorum ama kilolu olursa çok sezeryana dönermikiii?

ayy ben normal istiyorum ama tabi dr. sezaryan derse öyle olur. ben okadar kilolu olucaklarını düşünmüyorum ama. sordum ben, dr. böyle giderse 3400 de falan doğar dedi

ewet sağlıklı olsundaaa sedoğunca tosuncuk yaparsın onu annesiii taşınm aişini ne yaptınız canım toparlanabildinmiii

hafta içi taşınıcaz caım muhtemelen salı ya da çarşamba olcak. sağolsun eşimin yeğenleri gelip herşeyi topladılar kolilediler. halılarıda yıkamaya gönderdik. pazar günü diğer ev temizlensin sonra ki 1-2 gün içinde taşıncaz hemen. aslında korkuyordum taşınmaktan ama korktuğum gibi olmuyor. hamileyim diye torpilliyim kimse bana iş yapptırmıyor.

çok sewindim wallaa canımmm

kızlar liya, just ve artvinli nasıllarrr haberlerini alamıyorum merak ediyorumm
umutlucuğumuda göremedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…