maşallahh bebeciğe büyümüş annesi büyümüşüzülme sen sakın
benimki 26 0 da 850 gramdı kaydirigubbakcemile3 şimdi 1 kilo olmuşmudur acaba daha randevuma 10 gün zaman var..
maşallahh bebeciğe büyümüş annesi büyümüşüzülme sen sakın
benimki 26 0 da 850 gramdı kaydirigubbakcemile3 şimdi 1 kilo olmuşmudur acaba daha randevuma 10 gün zaman var..
yakamoz35 doğum mu yapacaksın haftaya ??
korkma olurmu... Allaha dua et Rabbim korur seni de meleğini de...
kaç haftalıkken yapacasın doğumu ?
ya benim daha 2 buçuk ay var nerdeyse....:uhm:
canım ben dün 33.haftaya girdim bilmiyorum haftaya perşembeyi bekleye bilirssek 8.5aylık doğmuş olur
ayy ozaman be tosuncuk mu doğurcammmm:)
31+5 de 2 kiloydu tam:sm_confused:
maşallahhhhh yasmin senle aramızda 1 ay var ..
kız ne yedin söle bende yiyim yoksa çocuum aynı ben gibi incecik olcak olmasın azcık ele avuca gelsin yahu
ayy ozaman be tosuncuk mu doğurcammmm:)
31+5 de 2 kiloydu tam:sm_confused:
selam güzellerrr
bende kontrolden geldim şimdi.1691 gr olmuş kızım:) yalnız halen tersmiş.kafası sağ kaburgamın altında ayakları aşagıya doğruydu.fotosunu aldım ama tepeden görme şansımız oldu.bunada şükür...bidahaki kontrol 15 gün sonraya inşallah o zamana kadar döner
selam güzellerrr
bende kontrolden geldim şimdi.1691 gr olmuş kızım:) yalnız halen tersmiş.kafası sağ kaburgamın altında ayakları aşagıya doğruydu.fotosunu aldım ama tepeden görme şansımız oldu.bunada şükür...bidahaki kontrol 15 gün sonraya inşallah o zamana kadar döner
benimde 31+4 te 2034 gr.dı yasmincim, boyuda 45 cm.di. tosun olucaklar sanırım biraz bilmiyorumkismile bakalım haftaya cmt tekrar randevumuz ne kadar büyümüşüz görcez
anladığım kadarıyla demekki benimki zayıf olcak napalım artık doğduktan sonra toplar herhalde. sağlıklı olsunda ama birazda toplu olsun iyi olur yani :ecrin_bebek:
walla öle olcak heralde canımmmm
maşallah maşallah bebişlere senin sezeryan olcak dimi zatennnn ben normal istiyorum ama kilolu olursa çok sezeryana dönermikiii?
anladığım kadarıyla demekki benimki zayıf olcak napalım artık doğduktan sonra toplar herhalde. sağlıklı olsunda ama birazda toplu olsun iyi olur yani :ecrin_bebek:
ewet sağlıklı olsundaaa sedoğunca tosuncuk yaparsın onu annesiii taşınm aişini ne yaptınız canım toparlanabildinmiii
ayy ben normal istiyorum ama tabi dr. sezaryan derse öyle olur. ben okadar kilolu olucaklarını düşünmüyorum ama. sordum ben, dr. böyle giderse 3400 de falan doğar dedi
maşallahgözünüz aydın
maşallah kuzunakocaman olmuş canım bence gelecek haftalarda döner bebeğin, doğum pozisyonunu alır
hafta içi taşınıcaz caım muhtemelen salı ya da çarşamba olcak. sağolsun eşimin yeğenleri gelip herşeyi topladılar kolilediler. halılarıda yıkamaya gönderdik. pazar günü diğer ev temizlensin sonra ki 1-2 gün içinde taşıncaz hemen. aslında korkuyordum taşınmaktan ama korktuğum gibi olmuyor. hamileyim diye torpilliyim kimse bana iş yapptırmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?