2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar liya, just ve artvinli nasıllarrr haberlerini alamıyorum merak ediyorumm
umutlucuğumuda göremedimmm

yasmın cnm burdayım bende hastaneye gidicem 1 saat içinde sancım var bide akıntım başladı 2 gündür bunun 3 nedenı olabilirmiş mantar üşütme yada amniyo sıvısnın azar azar gelmesi hastaneyı aradım acil gel dediler dua edin olurmu

kızlar liya, just ve artvinli nasıllarrr haberlerini alamıyorum merak ediyorumm
umutlucuğumuda göremedimmm

canım just haber alamıoruz liyaaa ve artvinli iiler çok şukur umutluuda iiii hepsi bizim gibi ikiz annelerimiz hariç onlar bizden 2 kat şikayetçi ağırlaştılar baya tabi

canımmm çokk geçmiş olsun çok özledim seniiiiii aman dikkat et kendine kuzum hemen git doktora doğum çantanıda al ne olur ne olmaz canımmmm bakkk eltimde bu akşam yada sabah doğuruyo bende koşturuyorum cnmmm

canımmm çokk geçmiş olsun çok özledim seniiiiii aman dikkat et kendine kuzum hemen git doktora doğum çantanıda al ne olur ne olmaz canımmmm bakkk eltimde bu akşam yada sabah doğuruyo bende koşturuyorum cnmmm

cnm bende özledim senı umarım bebişin de sende iisindir allah korusun cnm dogmasın şimdi yaşamazsa ben ne yaparım kahrolurum ne olur dua edin
30 haftalık bile olmadım daha

cnm bende özledim senı umarım bebişin de sende iisindir allah korusun cnm dogmasın şimdi yaşamazsa ben ne yaparım kahrolurum ne olur dua edin

kötü bişiii getirme canım aklınaa herşeyin hayırlısı korkma sakınnn ne zaman gelceğini bilir zatennn
bebişş hareket ediyomu çokkkk yoruyomu seniii

klava: klava: klava: klava: ya kızlar ne oluyor size allah korusunn yaşar yaşamz onu biz bilemeyiz annem herşey kısmetttt sakın korkma metanetli ol juju

kötü bişiii getirme canım aklınaa herşeyin hayırlısı korkma sakınnn ne zaman gelceğini bilir zatennn
bebişş hareket ediyomu çokkkk yoruyomu seniii
getirmemeye çalısıyorum cnm evet çok hareketli maşallah teyzesi
klava: klava: klava: klava: ya kızlar ne oluyor size allah korusunn yaşar yaşamz onu biz bilemeyiz annem herşey kısmetttt sakın korkma metanetli ol juju

kısmet cnm herşey tamam dövme beni tırsıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

allah korusun ya nedemek yaşamazsa.. sağsalm doğucak hepsi. hem akıntı normal değilmi umutlucum

allah korusun ya nedemek yaşamazsa.. sağsalm doğucak hepsi. hem akıntı normal değilmi umutlucum

cnm bende öle düşündüm akıntı normaldır die iç çamaşır devamlı ıslak bide çatı kemiklerim acayıp şekılde sızlıyo acıyo otururken bile batıyo hem akıntı hem sancım var deyince hemen acil gel dedi :gitme:

canım akıntı ve sancıymış sancıdan ürkmüşşş

bence gidiceksin ve herşey normal dicekler, ben öyle düşünüyorum tatlım bize güzel haberlerle dönüceksin..

bence gidiceksin ve herşey normal dicekler, ben öyle düşünüyorum tatlım bize güzel haberlerle dönüceksin..

aynen bende öyle düşünüyorum ben akıntıdankorkmuyrumm çunku hamişliğimin başından beri süreklii var hiç bitmedi ama sancım var diince korktım gitmesinde fayda var

ya tuz yasak ama çizi yiyorum şimdi bişi olurmu acaba doktor yasaklamdı tuzu ben yemıorum şişlik olmasın die ama cnm istedi

aynen bende öyle düşünüyorum ben akıntıdankorkmuyrumm çunku hamişliğimin başından beri süreklii var hiç bitmedi ama sancım var diince korktım gitmesinde fayda var

kesinlikle hem içi rahatlar. benimde hep akıntım var ve çatı bölgemde ağrıda oluyor akşama doğru başlıyo geceleri yatakta dönünce falan nasıl zonkluyo, normal olduğunu biliyodum ben ama şimdi umutlu bizede rehber olucak

ya tuz yasak ama çizi yiyorum şimdi bişi olurmu acaba doktor yasaklamdı tuzu ben yemıorum şişlik olmasın die ama cnm istedi

:)) en fazla şişersin tatlım, madem canın istedi ye gitsin, bu gece bol su içersin atarsın ödemini

canlarım moralınız için çok teşekkür ederim inşallah güzel haberlerle geri dönerim

canımcım mantı kızarma falan yemem demişsin ya sen neler yiyosun bazen insan böyle şeylerde yemek istiyo

Güll mrb canım naber?
Ankara nasıl sıcak mı?

ayyyy canımm sorma çokkk sıcak dışarda işim vardı gidip geldim hiç halim kalmadı valla ((

SLM KIZLAR
BU GÜN DR KONTROLÜMÜZ VAR ÇOK HEYCANLIYIM DR KONTROL EDECEK NORMAL DOĞUM İÇİN MÜSAİTMİ DİYE VÜCUT,
İNŞALLAH SORUN OLMAZ ÇNK NORMAL DOĞUM İSTİYORUM :Saruboceq:

hadi hayırşısı canım allah gönlündekini versin....

maşallahhhh canımmmm ayyy az kaldı canım yaaa allahım hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride gösterecek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…