canımmm 29+3 te 1350 geldi
canımcım mantı kızarma falan yemem demişsin ya sen neler yiyosun bazen insan böyle şeylerde yemek istiyo
mantı da yiyorum kızartma da valla ne canım isterse yiyorum kendimi kısıtlamıyorum artık.
kizlar herkese merhaba
selamlar..hanımın çiftliğinde gözüm :)))
selamlar..hanımın çiftliğinde gözüm :)))
merhaba..
bende şimdiye kadar 17 kg aldım ama şişmanlamadım nasıl oldu hayret ediyorum
gören hiç kilo almamışsın diyor aa olurmu diyorum 50 ydim 67 oldum yok inanmıyorlar.
bende beyaz ekmek yemem pirinç yemem tatlı yemem tuzlu yemem aman ne tadım kaldı
ne tuzum.. sadece kocaman göbeğim var artık bacaklarım beni taşımaz oldu zaten çalı
gibi incecikler.. çok merak ediyorum doğum sonrasını ne halde olucam acaba ?
hic sorma hicbirseyden zevk almiyor insan yani zevk aldigim seyler kek, borek, tatli cikolata onlari da yemeyince ne anladim ben bu hayattan:roflol:bebisler gelince de dikat etmemiz gerekiyor o zamanda emzirecegimiz icin yine onlara yarayacak seyler yiyecegiz yani bu biraz daha surecek ama bu kadar kotu olmaz heralde bende nerdeyse 13 kilo aldim o kadar dikkat ememe ragmen.hergun balik yagi ve viramin aliyordum simdi bir haftadir bir gun balik yagini birgun vitamini aliyorum onlarda kilo yapiyormus cunku.Bebegimin ilk zamanlardaki kadar bu haplara ihtiyaci yoktur diye dusunuyorum ama bilmiyorum dogru mu yanlis mibilmiyorumkismile
bende hiç balık yağı ve elevit kullanmadım ama ben günde iki tane vifer demir ilacı kullanıyorum benim kilo artışım ondan sanıyorum çünkü bir insan yemeden, başka türlü nasıl kilo alır ? sempatiksalakcinni
benim kullandigim vitamin hapinda hamileler icin gerekli butun vitaminler var onun icin ayrica demir hapi kullanmadim.Baligi normalde de sevmem hele simdi hic yiyemiyorum mecburen hapini aliyorum
balık yağını benim doktorum tavsiye etmedi. elevit ve demir içiyorum. ama hamilelikte kesinlikle içilmesi gereken tek ilaç demir hapıymış. çünkü 100 gr demir almak gerekiyormuş enaz.bebek için de gerekliymiş. yoksa bebekte kansızlık olurmuş. ama elevit balık yağı calsium hapı filan gereksizmiş aslında. yiyeceklerden de alıyormuşuz. ama bana eleviti verdi gene de. balık yağına gerek yok dedi. hergün 2 cviz yiyin aynı şey balık yağını balıkların karaciğerinden yapıyolar faydası tartışılır gereksiz kilo alırsınız dedi ben de sadece demir hapı ve elevit içiyorum.
kızlar ben hazırlık yapıyorum sabahtan yola çıkıcaz ama yorulmuşumda baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?