2010 Temmuz Anneleri : )

diğer topikleride okudum. çanta hazırlıkları başlamış. tavsiye edilen ihtiyaç listelerinede baktım. hiç kimse bel koruyucu yazmamış.merak ettim içinizde bel koruyucu alan yokmu bebiş için.bizim alışveriş yaptığımız mağaza bi kart verdi ihtiyaç listesi için. forumda yazanlarla aynı olduğu için eklemedim ama o listede bel koruyu vardı farklı olarak..ihtiyaç almaz mı acaba? benim bi o eksik kaldıda.hem tek satıyolar hemde kundak şeklindeki penye battaniyelerin içinde satılıyor.siz hangisinden aldınız?

Ohhh Allahım çok şükür :Saruboceq: 30. haftayı da doldurdum sonunda :lepi:

:) bende duymamıştım cnm. anneme sordum..yeni doğunca kuşak yapardık bebeği herkes tutamaz..zarar görmesin diye dedi.bende internetten baktım.sonra mağazada baktım..kuşağın günümüz versiyonuymuş:)

hepinize Alah rahatlık versin yatıcam artık benim için dua edin hayırlısıyla varalım izmire sizleri çok öpüyorum yarın yazamasamda pazar günü haberleşiriz opuyorumnanaktan

canım hayırlı yolculuklar dualarım seninle allah yardımcın olsun...

maşallah canımmm darısı 34. haftaya 35. haftaya 36. haftaya .........

Allah seni ne etymeye noluy odedim ne saniyesi sayıyor bu kadın..hayırlı uğurlu olsun 30 haftan kaydirigubbakcemile2:lepi:
[/URL][/IMG]

hepinize canlar hepinize allah 40 haftalarıda göstersin size...sağlıkla

Allah seni ne etymeye noluy odedim ne saniyesi sayıyor bu kadın..hayırlı uğurlu olsun 30 haftan kaydirigubbakcemile2:lepi:
[/URL][/IMG]

hepinize canlar hepinize allah 40 haftalarıda göstersin size...sağlıkla

canım 28 e gelmek bile hayaldi benim için..daha önce daha erken haftalarda kayıp yaşadığımdan...Çok şükür Allaha :Saruboceq:

huri_37

hepinize canlar hepinize allah 40 haftalarıda göstersin size...sağlıkla[/QUOTE]

Amin cnm senin bebişine de maşaallahh:) en etkilendiğim doğum hikayelerinden biriydi senin ki..hem güldüm hem ağladım.uyuklayan doktorada baya saydımm yani.. ama çok şükür sağlıkla aldın kucağına.darısı başımıza:)

Günaydınnn cannlarrrrrrrrr herkeze mutlu hayırlı bir gün diliorummm ağrısız ....
oyacığım sana ve meleğine sağlık sıhat diliorum
yakamozcum sendende hayırlı haberler bekliorummm

günaydınlar şekerlerr ve cici meleklerr
esm_ckr sana katılıyorum gülüm bütün annişlerden iyi haberler bekliyoruz...
opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrr
bugün nasıl olduysa erken kalktım bütün hafta çalıştım
aslında 1 saat falan daha uyusam iyi olurdu amaa kaçtı bir kere uyku :)
nasılsınızz

günaydın kızlarrrr
bugün nasıl olduysa erken kalktım bütün hafta çalıştım
aslında 1 saat falan daha uyusam iyi olurdu amaa kaçtı bir kere uyku :)
nasılsınızz

iiyiz canım .. arkadaşları merak edioruz dün umutluuda hastaneye gitti sancım var diordu oyadanda haber yok yakamozda izmire gitmek üzere yola çıktı işinn aslı çok merak ediorum inşallah hiçbirinde sorun yoktur

inşallah yoktur
oya ve yakamozdan haberim var da umutluyu duymamıştım onun nesi var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…