2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar bişi sorucam hani benim mantar sorunum var ya enfeksiyon için dr antibiyotikle fitil verdi.Bu fitillerin içinde 2 tane var.2 sinide kullandım ama 2. yi kullandıktan sonra yattım benim oğlan bi vurdu kasıklarıma yarım saat sonra altıma saldım salıcam gittim wc ye sulu olarak çıktı.Evde aynı fitilden 1 tane daha vardı.1. pazartesi attım 2. perşembe evdekini de pazar atsam bişi olur mu??

Günaydıın.

Bu arada ne öle yeşil akıntı kaldı ne bişi rengi daha normal artık ve artık kaşıntı yok hihoyyyt
Sanırım dr a gidince bi sorun kalmıcak :))

hiç bilmiyorum ki canımm yaa
zaten şu fitil olayından oldum olası nefret ederim

Merhaba günaydın.

günaydın canım

kızlar ben çok duygusallaştım habire ağlıyorum yaa. bişey istiyorum eşimden üff diyo başlıyorum ağlamaya. ayaklarım şişti sıcaklardan fenalık geçircek gibi oluyorum. çalışması zorlaştı bayaa. geceleri hiç uyuyamıyorum. dengem bozuldu sanki 3 gün öncesine kadar çok iyiydim sanki.birden bire ne olduysa.

aynen benim de öyle iki gündür feci denebilecek derecede ayaklarım şişiyor
sinirlerim çok bozuk çok sinirliyim herkese çatasım var
çalışmak hiç ama hiç istemiyorum
napıcaz bilmem Allah sabır versin bizee

benmde ayaklar şişiyor kızlarr ama çalıştığım zmanlar eve gidincee banyo yapıp uzanıorumm geçior çok şükür birde tembelleştim canım bişe yapmak istemior nedenini anlamadım bir türlü

Kızlar umutlu dün sancım var ve akıntım var şikayetiyle doktora gitti hala yok erken gelir haber ederim dedi çok endişeleniorum rabbim yardımcısı olsun

ben de hemen duş alıyorum hem de eredeyse soğuk suyla sanki içim yanıyor
hep soğuk şeyler canım istiyor

ben de hemen duş alıyorum hem de eredeyse soğuk suyla sanki içim yanıyor
hep soğuk şeyler canım istiyor

benim de içim yanıyor resmen 3 ltden fazla su içmeye başladım. biraaz da soğuk suyla karıştırıyorum kesmiyor yani. işyerinde klimanın ayarını düşürttürdüm. işyerindekiler şaşkın her sene ben yükseltirdim ayarı heryerim tutulurdu. bu sene sanki hiç esmiyıor gibi. hasta olmasam bari farketmeden gene. ama fenalık geliyor sıcaktan.temmuza kadar nasıl dayancam yaa zormuş hele sıcakta yürümek işkence resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…