Merhaba kızlaaar
Kızlar bişi sorucam hani benim mantar sorunum var ya enfeksiyon için dr antibiyotikle fitil verdi.Bu fitillerin içinde 2 tane var.2 sinide kullandım ama 2. yi kullandıktan sonra yattım benim oğlan bi vurdu kasıklarıma yarım saat sonra altıma saldım salıcam gittim wc ye sulu olarak çıktı.Evde aynı fitilden 1 tane daha vardı.1. pazartesi attım 2. perşembe evdekini de pazar atsam bişi olur mu??
Merhaba günaydın.
Günaydıın.
Bu arada ne öle yeşil akıntı kaldı ne bişi rengi daha normal artık ve artık kaşıntı yok hihoyyyt
Sanırım dr a gidince bi sorun kalmıcak :))
günaydınnn
herkese günaydın:))
günaydın kızlar nasılsınız
bu günden itibaren artık izne cıktım.insallah izin güzel gecer vakti:lepi:yle işler yetişir ve oglum zamanında gelir.
bu günden itibaren artık izne cıktım.insallah izin güzel gecer vakti:lepi:yle işler yetişir ve oglum zamanında gelir.
kızlar ben çok duygusallaştım habire ağlıyorum yaa. bişey istiyorum eşimden üff diyo başlıyorum ağlamaya. ayaklarım şişti sıcaklardan fenalık geçircek gibi oluyorum. çalışması zorlaştı bayaa. geceleri hiç uyuyamıyorum. dengem bozuldu sanki 3 gün öncesine kadar çok iyiydim sanki.birden bire ne olduysa.
ben de hemen duş alıyorum hem de eredeyse soğuk suyla sanki içim yanıyor
hep soğuk şeyler canım istiyor
bir de çok az kilo aldım 15-20 kilo alanlar napıyor acaba ben toplam 7 kilo aldım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?