tünaydın herkese,
şiş ayaklar beni de çok zorluyor dün akşam ağlayacaktım neredeyse,
yürürken bileklerim acıyor resmen.
deri gerildi sanırım iyice,
terliğin izi çıkıyor ayağımın üstünde çorap sıkmış gibi
spor ayakkabılarla bu zamana kadar idare ettim ama artık ayaklarım patlıycak gibi oluyor içinde. şimdi beşiktaşa gidip ayakkabı bakçaz ama daha da şişçek nasıl bişey almak lazım bilmiyorum yaa. acaba üst tarafı bol olan lastik tipli babetlerden mi almalı ayağın üst tarafı şişerse boş olsun die yoksa terlik mi almalı acaba
bu günden itibaren artık izne cıktım.insallah izin güzel gecer vakti:lepi:yle işler yetişir ve oglum zamanında gelir.
merhaqba melahat hangı hastanede hemsıresın nerede dogurmayı dusunuyorsun
anadolu yakasında tavsıye ettıgın bı normal dogurtan dr varmı
hemsıresınya belkı tanıyorsundur dedım
arkadaslar bende gebelık sekerı testı yapıldı gızı şeker dedıklerınden
166 cıktı buna bıraz yüksek dedıler
dıyabetık beslenmek gerekıyormus yoksa bebege ve anneye zarar verebılıyormus
arastırdım gebelık donemınde gebelerın %65 ınde goruluyormus bu cok yuksek bı rakam
sızde dıkkat edın sekerli hamurısı ve yaglı yemeyın
et sut yumurta ve sebze meyve agırlıklı beslenın
ben normaldede tam bugday ekmegı yerım katkısız besınlerı tercı ederım bende bıle bıraz yuksek cıktıysa kılolu olanlar dıkkat etsın ben 8 ayıma gırıcem 8 kılo aldım dahada almak ıstemıyorum yeterlı bence
Ben Özel İstanbul Cerrahi hastanesinde çalışıyorum. Öğrenmek istediğin SGK anlaşmalı bir hastane mi? Yoksa Özel hastane de olurmu ?
Tavsiye edebileceğim; Erdem hastanesinde Emel hanım var, Veya Medipol hastanesine gidebilirsin oradaki doktorun adını şuan hatırlamıyorum.
Olmadı, sen bana semt belirt ben arkadaşlarımdan öğrenirim..
medipolde sema ovalı var arkadaş normal doğum yaptı onunla. sen cerrahi hastanesindeysen sana bişi sorucam. benim cerrahi hastanesinde başıma bişi geldi. şikayet etmedim ama çok rahatsız oldum. o yüzden orda doğum yapmaktan vazgeçtim. testlerimi orda yaptırıyordum hamilelikte gereken testleri. ve acildeki hemşireler kan alıyor biliyorsun. bir keresinde bir hemşire kız iki kolumu da delik deşik etti ve bir türlü alamadı kanı. sonra ertesi tahlilde de başka bir hemşire bu sefer kolumun öyle bir yerine sapladı ki iğneyi ben dedim yaa ordan almıyolar genelde diye ama artık saplamış bulundu. kan gelmedi sonra da kolumdaki damar acaip derecede kabardı tabi kan alabilmek için iğneyi batırdıktan sonra sağa sola kıvırdı.bütün damarım derimin 1 cm üstüne çıktı. sonra çıktım hastaneden 1 saat sonra kolumun iç tarafının yaklaşık 20cmlik bölümü çok ciddi derecede morardı.kapkara oldu yani. ama bütün kolumun içi. doktora gittim bu ne olacak böle diye kolumu kullanamadım ağrıdan o da yanlış yerden kan almaya çalışılmış geçer ama 10 gün filan sürer geçmesi dedi. şikayet edecektim ama eşim dedi ki etme ordaki hemşireler zaten asgari ücret alıyodur ekmekleriyle oynama insanların. sorum şu gerçekten asgari ücret mi alıyosunuz bir de acilde tecrübesiz hemşireler mi çalışıyor bir de ben orda doğum yapmayı düşünüyordum hala da düşünüyorum ama aynı hemşireler doğumda da kan alacaksa diye pek içime sinmiyor. bu arada benim böyle bişey sadec ve sadece orda başıma geldi. 37 yaşındayım herkes şak diye alır kanımı.neyse uzun yazdım aklıma geldi tekrardan da kusura bakma.
canım valla ne diyeyim gecmişler olsun ama askari ücret almıyoruz ben yogun bakımda calışıyorum .benim doktorum arzu hanım keşke şikayetini yazılı olarak da bıldırseydın .dogum konusunda ben dogumumu bir aksilik olmazsa ist cerrahide yapıcam.bu sefer acıl yerıne kata yatırıyolar damaryolunu filan katta odanda acıyolar canım .eger düşünürsen haberim olsun..
selam kızlarrrr ben dün gce hiç uyumadım sabah 8 gibi uyudum anca oda azıcık. bebiş hiç durmadı dün gece sürekli hareket halindeydi içimde deprem olur gibi tabi eşimde huzursuz oldu benden. çok zor bir geceydi offfffffffff(( doğumdan sonra neler yapacak bana bu çocuk.
merhaqba melahat hangı hastanede hemsıresın nerede dogurmayı dusunuyorsun
anadolu yakasında tavsıye ettıgın bı normal dogurtan dr varmı
hemsıresınya belkı tanıyorsundur dedım
İyi hafta sonları herkese...
Ama benim dünüm pek iyi geçmedi..
Artvinli nin kızının kalp atışları durmuş..Çok üzgünüm...mafoldumben
Allah oğluna ömür versin...
ıyi hafta sonları herkese...
Ama benim dünüm pek iyi geçmedi..
Artvinli nin kızının kalp atışları durmuş..Çok üzgünüm...mafoldumben
Allah oğluna ömür versin...
Çok üzüldüm.Nedeni neymiş?Kaç haftalıktı?Çok kötü birşey Rabbim kimseye yaşatmasın.:Saruboceq:Hiç kimseyi evladıyla sınamasın.:Saruboceq:Allahım sen meleklerimizi koru.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?