2010 Temmuz Anneleri : )

Ya kesinmi hem sebebi neymişkii öbür bebeğe zararı oluckmı of yaaaaaaaa çok üüzldümmmm rabbim yardımcısı olsunnn sürekli kontrol altında değilmiydi riskmi vardı canlarım benm ya kıymam bennn onlaraaa rabbim sabır versinnn

inanın ben toparlanamıyorum artıkk...............
forma nazar mı değdi neler oluyor bilemiorummm ............
rabbim darda olan herkeze yardım etsinnnn :Saruboceq:

Öncelikle artvinli arkadaşımızın başı saolsun.Allahım kalan bebeğine sağlık sıhhat uzun ömür nasip etsin inşallah. Arkadaşlar doğumlarınıza bu kadar az kalmışken kafanıza fazla takmamaya kendinizi üzmemeye gayret edin lütfen. Bu durum gerçekten de çok acı. Arkadaşımızın açtığı topiği okurken göz yaşlarımı tutamadım. Bebeklerimiz bize allahımızdan emanet. Allahım cümlesini korusun kollasın sakınsın inşallah. Sağlıklasıhhatle vaktinde gelmelerini nasip etsin inşallah.

İyi hafta sonları herkese...
Ama benim dünüm pek iyi geçmedi..
Artvinli nin kızının kalp atışları durmuş..Çok üzgünüm...mafoldumben
Allah oğluna ömür versin...

inanın ben toparlanamıyorum artıkk...............
forma nazar mı değdi neler oluyor bilemiorummm ............
rabbim darda olan herkeze yardım etsinnnn :Saruboceq:

ya çooooooook üzüldüm neden olmuş hiç inanmak istemiyorum böyle olaylara çok etkilendim valla rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı çooooook kötü inş.diger bebişinde sorun yoktur rabbim korusun onu ve tüm bebeklerimizi

Selam arkadaşlar.
Dü,n kontrolüm vardı biliyorsunuz.Çok güzel düşüncelerle gittim.Ama daha kontrolüme yeni başlamıştık kızımın kalp atımının durduğunu öğrendim.Daha yatamadım,hemen ordan çıkmak istedim.Dr.oğlumun gayet iyi olduğunu fakat salı genel kontrol için tekrar gelmem gerektiğini söyledi.
Bana çok dua edin olurmu,rabbim dayanma gücü versinki oğlumu sağlıkla alayım kucağıma.

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar.Dualarınız ve hayır dilekleriniz için.
Lütfen kimsenin benim durumumdan etkilenmesini istemiyorum.Sizede yazmak istemedimki etkilenmeyin diye,ama haber almışsınız sizede yazmayı borç hissettim kendime,sizinle paylaşımlarım çok fazla biliyorsunuz.
Bundan sonra yağızımla beraber sizinle yazışmaya,paylaşmaya devam edicez inşallah.

canım dualarımız seninle rabbim yardımcın olsun ogluna uzun hayırlı ömür versin inş.:Saruboceq:

canım benim yaaa bende her gece aynı olayı yasıyorum,sinirlerim zayıfladı ((
ölü gibi geziniyorum.bugun kahvaltıyı eşimle dısarda yaptık moralim az olsun düzeldi...

valla canım yaaa hergün zaten gece 4 lere kadar uyuyamıyordum ama dün işkenceydi resmen. iyi yapmışsın kafan dağılır biraz.

İyi hafta sonları herkese...
Ama benim dünüm pek iyi geçmedi..
Artvinli nin kızının kalp atışları durmuş..Çok üzgünüm...mafoldumben
Allah oğluna ömür versin...

:1no2: :1no2: artvinliii canımmmm allahım oğluşuna uzun ömürler versin dualarım seninle. mafoldumben allahım başka kötü haber vermesin. inşallah sağlıcakla bebeklerimizi dünyaya getirelim.

Başın saolsun canıım Allah sabır versin oğlun tutunsun sana sağlıcakla kucaına almayı nasip etsin rabbim.Hayırlısı böyleymiş çok üzüldüm gerçekten senağlama

canim okuyunca gozyaslarimi tutamadim allah sabirini versin basin sagolsun, allah ogluna saglik ve uzun omur versin.:Saruboceq:gecensene benim de bebegimin birkac haftalikken kalp atislari durmustu, nasil bir duygu oldugunu cok iyi biliyorum, allahim kimseye yasatmasin.Ama oglun icin ayakta durmalisin ve simdiden sonra onun sagligi icin sende moralini yuksek tutmaya calis. allah sabirini versin.opuyorumnanaktan

bizimle herşeyini paylaşabilirsin canım üzülüp korkuyoruz ama arkadaşlık hem iyi hemde kötü günleri paylaşmaktır canım oğlun ve ailenle sağlıklı bir yaşamın olur umarım allah hepimizin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

canım benim başın sağolsun Allah sana sabır versin ve oğlunu sana bağışlasın. hamilelerin duası geçer derler bak kaç tane hamile sana dua ediyoruz. o zaman senin doğum yakın mı acaba yani kız oğlana zarar vermez mi ne zaman alıcaklar oğlanı ne dediler?Allahım sana oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallahh.:Saruboceq:

canım Allah yardımcın olsun
Oğluna uzun ömür versin inşallah
Üzülmemek elde değil biliyorum ancak yağızın için sabret bol bol dua et

başın sağolsun Allah sabırlar versin... Allah Yağızı sana bağışlasın sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş.

Canım RABBİM sabrını versin.. :çok üzgünüm: oglusuna uzunnnn bir ömür nasipp etsinn... :Saruboceq: söyleyecek söz bulamıyorum ......

Canım Allah sabır versin...Allah oğlunla sana ve eşine hayırlı uzun bir ömür nasip etsin inşallah...:Saruboceq:

başın sağolsun canım çok ama çok üzüldüm Allah oğlunu sana bağışlasın ona uzun ömürler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…