2010 Temmuz Anneleri : )

Canım ben medicanada çalışmış biri olarak sibel hn biraz lafta normal doğumu desteklediğini biliyorum..endim şu an Erdem Hastanesinde Özlem Fatoş yıldırıma gidiyorum..inanılmaz normal doğumu destekliyo geçen arkadaşım doğum yaptı 3.bebeği kendisi özellikle sezaryan olmak istedi doğuma girerken özlem hn normal yapabilirsin deneyelim dye tavsiyelerde bulundu...bunu hiç bi dokor yapmıyo

canım benim de bir tavsiyem var kendi doktorum
Medicana da Sibel Açıkalın
Normal doğumu çok destekleyen bir doktor
kendi internet sitesi de var araştırabilirsin

canım iyi aksamlar
kusura bakma yazdıktan hemen sonra cıktım .. senin için nerede rahat ederse allahım rahat ve kolay dogum yapmayı nasip etsin.yapabilecegim bişi olursa ben bundan sonra genelde buralardayım
iyi geceler

çok üzüldüm..insan ne diyeceğini bilemiyor.Allah oğlunu sana bağışlasın.sağ salim kucağına almanı diliyorum..dualarım sizinle.

canım benim 24.haftamdaki şeker yüklememde 254 çıkmıştı.100 lükte bir okadar yüksekti.doktor diyetisyene yönlendirdi.10 gün diyetten sonra şekerim birdaha ölçüldü.ama malesef yine yüksekti hiç düşmemiş.doktorum cok dikkat etmemi 1 hafta sonra tekrar test yapacağını söyledi.yine aynıydı düşmemiş.ben insülin kullanmak istemedim.ama inan ki diyetimede hiç uymadım.tatlıyı ve hamur işini kestim sadece.1 ay sonraki kontrolümde bebeğim 800 gr almış.bense 500 gr.doktorum diyeti düzenli yaptığımı sanarak çok iyi gittiğimi çok az kilo alıp bebeği beslediğimi söyledi.onada söyledim diyete uymadığımı şaşırdı.he hamilelikte şeker kilo aldırmıyormuş.hamileliğimin başından beri ben sadece 5 buçuk kg aldım.orta derecede kilolu biri olmama rağmen.suan doktoruma göre 32 haftalığım.bebeğim 10 gün önden gidiyor.ve şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım.doktorum şeker konusunda beni korkutmadı hiç.doktoruma görede ben 8 kg la tamamlayacakmışım hamileliğimi.bebeğimse 3.5 kg dan fazla doğmaz dedi.

benim gebelik şekerim 254 çıkmıştı.gebelik şekerinde her bebek iri doğmuyor canım.bazen ters tepki yapıp düşük kiloluda doğabiliyor.diyet yaptığım halde benim şekerim hiç düşmedi.sonra bıraktım diyeti tatlı ve hamur işini kestim sadece.bebeğimin kilosu ve benim kilom normal gidiyor.şimdiye kadar 5 buçuk kilogram aldım.bebeğimse 1800 gr olmuş.

Son düzenleme:
offfffffff offfffffffffff bu sıcak yaz geceleri nası biticek Allahım sen yardım et bize ne yatılıyo ne oturuluyo

kışa denk gelmesi daha mı iyi acaba son ayların bilemedim..Çok sıcak izmir çokkkkkkkkk...

bizim açımızdan daha iyi olurdu hiç dışarı çıkılmıyo artık bugün bi çıkıyım dedim oda dışarda gezmedim yani ama tansiyonum oynadı hemen elim kolum boşaldı bu sıcaklar mahvetcek bizi ama bebişler doğunca onlar için çok avantaj olcak

yaz zamanı istanbulu da biliyorum izmir i de..izmir çok daha sıcak istanbul dan malesef..

hele ben 7 aydır yatıyorum zaten..sokaklarda boş boş dolaşmayı bile özledim ya...tansiyonum zaten oldum olası düşük..9-6 ya da 10-6..zaten hamilelikte düşük tansiyon daha iyi yüksek tansiyona göre...yüksek tansiyon preeklempsiye neden olabiliyor..

sağıkla doğsun şu sıpalar...

benimde kendimi bildim bileli hep düşer tansiyonum ama hamilelikte arttı tabi eet izmire hiç gelmedim ama daha sıcak olduna eminim napıcaz biz böle bilmiyorum daha 2 ayımız daha var:S:S anne olmak böle bişe demek ki:)

Kıızlar vucudumdaki ödemi atamıyorum bir türlü :1no2: cok fazla su tüketiyorum ama tuvalete cok az gıdıyorum, gidincide içtiğim lıtrelerce suyu atamadıgıma emınım..

sizde boyle olan ve nasıl ödem atıldıgını bilen varmı :uhm:

tuzu azalt canım..

Tuzlu yemiyorum, tuzla aram pek iyi değildir zaten :1no2: bir gormelisiniz, bacagıma parmagımla bastıgımda kocaman bir oyuk oluşuyor :bbo:

Hemen hemen aynı günlerdeyiz sanırım..dr una bir danışsan ? hep yattığım halde öyle bir şey yok henüz bende..:sm_confused: Pardon 1 hafta öndeymişsin..

Hemen hemen aynı günlerdeyiz sanırım..dr una bir danışsan ? hep yattığım halde öyle bir şey yok henüz bende..:sm_confused: Pardon 1 hafta öndeymişsin..

haftaya gidicem dr.a.. canım.. bakalım ne diyecek.. nette araştırdım biraz tamamen fizyolojik diyoor .. kafamçokkarıştı

ahh ahhhh şimdi yatmaya gidiyorum.. ALLAHIM huzurlu bir uyku nasıp etsin banada, sizedee:Saruboceq:
o kdr çook dönuyorum ki yatakta . uykuya geçmek saatlerimi alıyor..

İyi gecelerrr a.s.

artvinli canım öpüyorum seni..allah sana ve oğluna uzun ömürler versin rabbimin bir bildiği vardır..meleğin seni öbür tarafta karşılayacaktır mutlaka...
oğluşuma iyi bak...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Artvinli, Allahım sana sabır oğluna da uzun ömür versin.:Saruboceq:Kızının ömrünü de oğluna versin yüce Rabbim.:Sarubocequalarımız seninle.Allah yardımcınız olsun.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…