2010 Temmuz Anneleri : )

artvinli Allah sabır versin canım
çok üzüldüm
sağlıkla oğluna kavuşursun inşallah:Saruboceq:

kızlar bu zamana kadar hiç bir şeye aşermedim hatta hamilelikte iştahım bile kalmadı ama son zamanlarda inanılmaz buz yiyorum , sizdede böyle oldumu

kızlar bu zamana kadar hiç bir şeye aşermedim hatta hamilelikte iştahım bile kalmadı ama son zamanlarda inanılmaz buz yiyorum , sizdede böyle oldumu

buz değil de canım dondurma
o kadar çok yiyorum ki içim yanıyor sanki
bazıları diyor ki öyle çok soğuk şeyler yeme bebeğin karnında bronşit olur
ne kadar doğru bilemiyorum

annem beni dr şikayet etti broonşit olur çocuk değilmi dr bey dedi , oda güldü bişe olmaz dedi.bende iice gaza geldim abarttım baya

annem beni dr şikayet etti broonşit olur çocuk değilmi dr bey dedi , oda güldü bişe olmaz dedi.bende iice gaza geldim abarttım baya

biz de valla eşimle oturunca 1 litreyi tek seferde yiyoruz :))
ama bebişim de çok seviyor hissediyorum
meyve ve dondurma yiyince öyle güzel hareket ediyor ki

kızlar ayaklarım çok şişiyor ama çok ne yapmam lazım kifisfisfis

benim de davul gibi
hafta içi çalıştığım için çok şişiyordu haftasonu iniyordu ama bu hafta sonu inmedi
hala çok şiş
ne yapılacağını bilen varsa bana da söylesin

Selam kızlar.
Ayak şişmeleri bu haftalarda normalmiş,ama şişlik 2 günden fazla sürerse,dinlenildiği halde,o zaman tansiyona baktırmak,birde idrar tahlili yaptırmak gerekiyormuş.Eğer idrarda protein tespit edilirse önemliymiş arkadaşlar bilginiz olsun.

Ah o ateş basmaları,hararet bendede çok fazla var.içtiğim suyun meşrubatın,meyvanın hesabı yok,ama 10dk.sonra yine aynı susuzluk devam.

benim de davul gibi
hafta içi çalıştığım için çok şişiyordu haftasonu iniyordu ama bu hafta sonu inmedi
hala çok şiş
ne yapılacağını bilen varsa bana da söylesin
Ben çalışmıoum ama dün çok şişti ayakalrım bende aldım kovayı doldurdum içine su sonra soktum ayakarımı bi yarım saat.Sonra kalrdım ayaklarımı uzandım ayaklarım yüksekte biraz.Yarım saat bi saatte dinlendirdim ayaklarımı.Duşa girdim duşa girdikten sonra geçmişti :))

kizlar merhaba
benimde ayakalrim ve bacaklarim cok sisiyor hafta ici benim ki oturmaktan sanirim, ama aksam yatip sabah kalktigimda birsey kalmiyor ertesi gun yine ayni sey oluyor tabii.hafta sonu biraz yuruyus falan yapmaya calisiyorum daha az sisiyor.Dr a sordum sicaklar artinca sismelerin de artar dedi, neyseki burasi sismdilik pek sicak degil.Ellerim ve parmaklarim da sisiyor ama dunden beri ellerimin ici ve ustu sarardi hani sigar icen insanlari parmaklari sararir ya beniim ki de aynen oyle oldu ama iki elimde tamamen o sekilde ozellikle eklem yerlerim, neden acaba sismeden dolayi mi buda, bilen var mibilmiyorumkismile

canim o sararmalar benimde tirnaklarimda olusmaya basladi. neden oldugunu tam anlamis degilim ama oje surmuyorum artik buna ragmen devam ediyor...

canim o sararmalar benimde tirnaklarimda olusmaya basladi. neden oldugunu tam anlamis degilim ama oje surmuyorum artik buna ragmen devam ediyor...

ben hamileligin basindan beri hic oje surmuyorum, ama iki gundur boyle birsey basladi, bu hafta ebeyi gorecegim ona sorarim artik.sana da bildiririm, bakalim neymis.

selam kızlar Allah nasip kısmet ederse ben de temmuz annesi olcam inşallah.bu hafta 33.haftama girdim.cumartesi doktor başı aşağıda dedi.size de bu haftalarda böle bişey dedi mi?

canım eğer buz yiyorsan bence doktorunla bir konuş.
çünkü eğer yanlış bilmiyorsam demir eksikliği olanlar da buz yiyorlarmış.

evet buz yemek demir eksikliği gösteriyor. bende olmuştu :) tahlille kesinleşti bu tahmin... hapı günde ikiye çıkardık. sağlık ocağında bi tahlil yaptırın vakit geçirmeden...

canım eğer buz yiyorsan bence doktorunla bir konuş.
çünkü eğer yanlış bilmiyorsam demir eksikliği olanlar da buz yiyorlarmış.

olabilir gerçekten bende de demir eksikliği var çünkü

selam kızlar Allah nasip kısmet ederse ben de temmuz annesi olcam inşallah.bu hafta 33.haftama girdim.cumartesi doktor başı aşağıda dedi.size de bu haftalarda böle bişey dedi mi?

canım hoşgeldin ben de 33. haftadayım
bizim kafası yukarıda yani ters
bu da sezeryan olacağı anlamına gliyor dedi doktor
normal olması için başınn aşağıda olması lazım dedi doktor
demek ki senin bebeğinin duruşu normal canım içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…