herkese iyi hafta sonları :)
kızlar bu zamana kadar hiç bir şeye aşermedim hatta hamilelikte iştahım bile kalmadı ama son zamanlarda inanılmaz buz yiyorum , sizdede böyle oldumu
annem beni dr şikayet etti broonşit olur çocuk değilmi dr bey dedi , oda güldü bişe olmaz dedi.bende iice gaza geldim abarttım baya
kızlar ayaklarım çok şişiyor ama çok ne yapmam lazım kifisfisfis
Ben çalışmıoum ama dün çok şişti ayakalrım bende aldım kovayı doldurdum içine su sonra soktum ayakarımı bi yarım saat.Sonra kalrdım ayaklarımı uzandım ayaklarım yüksekte biraz.Yarım saat bi saatte dinlendirdim ayaklarımı.Duşa girdim duşa girdikten sonra geçmişti :))benim de davul gibi
hafta içi çalıştığım için çok şişiyordu haftasonu iniyordu ama bu hafta sonu inmedi
hala çok şiş
ne yapılacağını bilen varsa bana da söylesin
canim o sararmalar benimde tirnaklarimda olusmaya basladi. neden oldugunu tam anlamis degilim ama oje surmuyorum artik buna ragmen devam ediyor...
annem beni dr şikayet etti broonşit olur çocuk değilmi dr bey dedi , oda güldü bişe olmaz dedi.bende iice gaza geldim abarttım baya
canım eğer buz yiyorsan bence doktorunla bir konuş.
çünkü eğer yanlış bilmiyorsam demir eksikliği olanlar da buz yiyorlarmış.
canım eğer buz yiyorsan bence doktorunla bir konuş.
çünkü eğer yanlış bilmiyorsam demir eksikliği olanlar da buz yiyorlarmış.
selam kızlar Allah nasip kısmet ederse ben de temmuz annesi olcam inşallah.bu hafta 33.haftama girdim.cumartesi doktor başı aşağıda dedi.size de bu haftalarda böle bişey dedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?