2010 Temmuz Anneleri : )

Çok sevdiim bi ablamın kızı var oda hamileyken doğuma çok yakınken hala tersmiş ama son 2 günde dönmüş.Seninkide dönebilir 39-40 haftaya daha 5-6 haftadan fazla var dönebiir yani illa sezeryan mecburi mi dedi :uhm: Benimki daha şimdiden kafası aşaıda ama dr bişi demedi heralde şuan sürekli döndükleri için

Merhaba kızlarrr.
Oooooo pazar akşamı pazar akşamı kalabalığız ben de geldim bi bakayım demiştim tesadüfen.
ıyi ki gelmişim be:))
Bu arada Oyadan msj alım oğluşu iyileşeyomuş Allaha şükür.

suanda sanirim daha erken cunku kafalari asagida bile olsa 35. haftaya kadar donme sanslari varmis.Ama donmemisse maalesef sezeryan yapiyorlar mecburen bende normal isitiyorum ama benimki henuz donmedi sanirim, bu hafta ebeyi gorecegim bakalim ne diyecek.Bir arkadasima sezeryan dediler ama bebek doguma 2 hafta kala donmus ve normal yaptilar.onun icin hemen telasa kapilmayalim.

Yaa kızlar geçmişi okuyodum Artvinliye ne oldu geçmiş olsun diyenler falan çıkmış.
yoksa bebişlerin birini mi kaybetti?mafoldumben

arkadaslar
bebişlerin kıyafetlerini yıkamaya başladınızmı .
ben hacişakir sabun aldım yumusatıcıda kullanılıyomu biliyomusunuz.Artık yarın evimi toplayıp oglusumun işleriyle esyalarıyla ilgilenmeye baslıcam .cok garip geliyo yarın işe gitmicemm.opuyorumnanaktan

canim ben gecen hafta yikadim utuledim, hastane cantami hazirladim, bir aksilik olursa hazir olsun diye.ben yumusatici kullanmadim sadece bebek camasrilari icin bir marka vardi fairy diye ondan kullandim.ama hatirliyorum burada bir arkadas yazmisti yumusatici kullanmak pek iyi degilmis hatta kendimi camasirlarim icin bile artik kullanmayacagim demisti.

eger zararlıysa bende kullanmam
bende bu hafta hazırlıkları yaparım insallah

aynen benim de oyle 10 gun onde gidiyor onun icin dogum tarihini bana da 30haziran verdiler, ama hersey yolunda giderse normal yapacaklar burada kolay kolay sezeryan yapilmiyor

aynen benim de oyle 10 gun onde gidiyor onun icin dogum tarihini bana da 30haziran verdiler, ama hersey yolunda giderse normal yapacaklar burada kolay kolay sezeryan yapilmiyor

hayırlısı canım .benim kalbimle ilgili bazı problemlerim var ondan direkt olarak sezeryan düşünüyorum .allah kolaylık versin saglıkla sıhhatle dogumlarımızı yapalımda önemli olan o

doktr tersse muhakkak sezeryan olur dedi
ama %80 döner dedi ve ben döndüğünü hissediyorum inşallah dönmüştür yavrum
çünkü normal doğum yamayı çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…