arkadaslar
bebişlerin kıyafetlerini yıkamaya başladınızmı .
ben hacişakir sabun aldım yumusatıcıda kullanılıyomu biliyomusunuz.Artık yarın evimi toplayıp oglusumun işleriyle esyalarıyla ilgilenmeye baslıcam .cok garip geliyo yarın işe gitmicemm.opuyorumnanaktan
arkadaslar
bebişlerin kıyafetlerini yıkamaya başladınızmı .
ben hacişakir sabun aldım yumusatıcıda kullanılıyomu biliyomusunuz.Artık yarın evimi toplayıp oglusumun işleriyle esyalarıyla ilgilenmeye baslıcam .cok garip geliyo yarın işe gitmicemm.opuyorumnanaktan
canım ben dalin in sıvı deterjanını aldım daha sonraları kullanmak için hacışakir düşünüyorum
ama bu sitede duyduğum başka bir detejan var siz duydunuz mu bilmiyorum Dalan Roxy Matik
%100 bitkiselmiş
Ben dalan roxy matik aldım bim e gelmişti aktüle 25 tl ye sanırım keşke 5-6 paket alsaydım miss gibi kokuyor.Geçen gün hastaneye götürülecekleri yıkadım ne olur ne olmaz diye 30 derecede 600 savurma hassas/ipek programında (yumuşatıcıya gerek yok yazıyor) tüllerimi yıkadıım programda.Yalnız toz sabun olduundan bide file diktim tülden onun içinde yıkadım köpürdü tabi.Makine bittikten sonra tekrar durulama yaptırdım -çünkü kapakta köpük kalmıştı- çok az da yumuşatıcı koydum (bingo soft bebiş resmi var).Çok güzel oldu hala kokuyo ama yumuşatıcı değil sabun koymasamda olurmuş yani...
Bilmem erir heralde çünkü toz resmen ben de file alıcaktım.Enfeksiyon felan olaylarından korktum erken merken geliverir hazır olsun die tam makinaya atıcakken aklıma geldi minicikler kesin makinaya takılırlar diye bende eski tülü kestim diktim sanki fileden daha iyi oldu...ben de küçük bir file aldım
bebeişin küçük parçalarını yıkamak için ama dediğin gibi diğerlerini de tülden dikip yıkamak lazım çünkü sabun tozu 30 derecede erimeyebilir
kalıntılar en azından file üzerinde kalır tabi çift durulama da yapmak lazım
ben aralıklı girebildiğim için bilmiyorum markette hacısakır vardı ondan aldım daha iyiyse sonra onuda alırım
Bilmem erir heralde çünkü toz resmen ben de file alıcaktım.Enfeksiyon felan olaylarından korktum erken merken geliverir hazır olsun die tam makinaya atıcakken aklıma geldi minicikler kesin makinaya takılırlar diye bende eski tülü kestim diktim sanki fileden daha iyi oldu...
merhabaaaaaa
Şimdi bi sitede okudum benim aldıım dalan roxy matik içinde pembe noktacıkalr vardı meger onlar yumuşatıcı görevini görüyomuş ondan gerek yokmuş içine yumuşatıcı koymaya...
Yenidoğan için granül sabun diyorlar.Ama birascık büyüyünce ve ek gıdaya geçince galiba toz sabunlar ve sıvılar kaka vss. lekeleri çıkarmıormuş.
Annelerden bi kaç yazı
Dalin sıvı sabun kullanıyorum çok memnunum evet kaka lekelerini çıkarmıyor,
bence önce yeşil sabun ile akıtıp sonra makine atıyorum leke filan kamıyor,
ben biberon vs. yeşil sabun kullanıyorum
ayrıca yumusatıcı kesinlikle kullanmıyorum ütü ile yumusatıyorum,
son durulama suyuna ilave edildiği için yumusatıcı elbiselerin üzerinde kalıyor kalıntıları,
ilk 6 ay yanlızca hacışakir granül sabun kullandım ek gıda dan sonra lekeleri çıkartmadığı için OMO ve hacşakiri karıştırıp kullandım halende o şekilde kullanıyorum...
nasılsın canım bebişiin nasıl
selam kızlar Allah nasip kısmet ederse ben de temmuz annesi olcam inşallah.bu hafta 33.haftama girdim.cumartesi doktor başı aşağıda dedi.size de bu haftalarda böle bişey dedi mi?
Merhaba kızlarrr.
Oooooo pazar akşamı pazar akşamı kalabalığız ben de geldim bi bakayım demiştim tesadüfen.
İyi ki gelmişim be:))
Bu arada Oyadan msj alım oğluşu iyileşeyomuş Allaha şükür.
çok şükür canım iyiyiz çok yorulduk bugün. taşınacağımız eve cambalkon yaptırmıştık onun jaluzilerini taktık. salak müteahhit hiç bir yere ampul takmak için duy koymamış, heryere sarkıt almak zorunda kaldık onlarıda taktık. bu arada oğluşumun odasının avizesinide taktık))) sizde ne var ne yok bakem :))
merhabaaaaaa
iyiyiz canım biz daha hiçbirşey hazırlamadık
neredeyse 34. haftadayız çantamız bile hazır değil
odamızı da almadık hala
sadece yatak odası için beşiğimiz var
annem bugün bebişin battaniyelerini yıkadı
öyle işte yani biz daha avize olayına gelemedik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?