canım daha bizimde çantamız bile hazır değil ama avizeyi almaya mecbur kaldık odada ampul takabileceğimiz bir duy yoktu))) dedemiz bakalım odamızı yaptıracak bekliyoruz halen ))) azbiraz kıyafetimiz var alırız bakalım ne yapalım :))
gull bebisin odasini hazirliyorsun ya hemen ayri odada mi yatacak ben ilk 6 ay kendi odamda yatirmayi dunusnuyorum
kızlar ayaklarım çok şişiyor ama çok ne yapmam lazım kifisfisfis
canım benimde aynen.. hele bugun bir şiştii gözlerime inanamadım :1shok: ayagım sanki bildigın davul akannehir uzattım ayaklarımı, birasda yuksege kaaldırdım.. eşimde bıras masaj yaptı opuyorumnanaktan hemen fark etti.. şişlik azaldı ...
DR. banada tansiyona dikkat et yuksek oldugu an hemen gel dedi.. şişmeyle birlikte tansiyo cok zararlıymıs.. ALLAH KORUSUN :Saruboceq:
geçmiş olsun .. inşallah tansiyonun yükselmez hakkaten . bu yüzden tuz tüketimini sıfıra indirmen gerekiyor neredeyse diyeblirim :bbo:
canım bizim bebek odasıyla yatak odamız yanyana kapıları yapışık nerdeyse. kendi odamda yatırmayı düşünmüyorum. tabi ilerde ne yaşarız bilemiyorum ama ilk etapta fikrimiz böyle.
canım ben özellıkle tuzlu yıyorum :bbo: tansıyonum sürekli 5 bucuk 10 bucuk cıvarlarında :bbo:
Çocuğun doğum pozisyonunu alabilmesi için yürüyüş çok önemliymiş.Yani aşağı dönmesi içinkizlar yuruyus ya da egzersiz yapmak bebegin donmesine yardimci olur mu bilgisi olan var mi, bebegin yuzu yukarda gelmemesi icin yuruyus yapmak gerekiyormus acaba donmesi icin de iyi gelir mi yuruyus?
hmm o zaman ayrı tabi .. yüksek tansiyondan bahsedince ben de bu anlamda problemin var sandım . geçen sene bu zamanlar saat başı tansiyon ölçüp 13-14ü görünce bir kaç kere hastanede soluğu almış birisi olarak pimpiriklendim birden sanırım :))
inşallah sağlıcakla ve zamanında gelir hepinizin minikleri
ben de öyle diyordum canım ama öyle olmıyomuş :) taşındığımızda onun da odasını ayıralım diye karar aldık ben yan çizmeye başladım bile şimdiden :))) yani onun farklı pdada yatacağı düşüncesi bile içimi burkuyo tuhaf bi şekilde bilmiyorumkismile
kızlar adaege kullanıcı adlı ikizlere hamiş olan arkadaştan haberi olan var mı ?? inşallah herşey yolundadır ..
Off şuan sol yanım çok sancıyo kızlar kasılma felan diildir dimi sadece sol yanm ve canım yanıo
yok canım ALLAH korusun yuksek tansıyon problemım yokkama vucudum o kdr şişiyorkı, dr. çok erken şişmeye baslamıssın dıkkatli ol.. tansıyonunu takıp et dıye uyardı..
İNŞAALLAH saglıkla kavusuruz yavrularımıza.. :Saruboceq: ALLAHIM senınde meleğini korusun..seneye bu zamanlar bızde 2011 temmuz annelerını takıp ederız İNŞAALLAHH.. ALLAHIIMMM ogunler biir gelseee :Saruboceq: hayal gibiii, rüya gibiiii
halaaa inanamıyorumm :asigim:
karnımın sol tarafı.zonklar gibi de .ama bebiş hareket etmio şuan acaba ben mi hissetmiyorum ama sol tarafım acıo canımı da yakıo.
Sancı olsa 2 taraftan birden olurdu heralde ne bilim korktum şimdi
Gunaydın Kızlarr ,oya mesaj atmış miscaprise bebeği iyileşiyormuş şükürler olsun yarabbim ..
yakamoz ve umutludan haber yok tez zmanda onlardanda ii haber alırız inşallah
günaydın kızlar. iyi haftalar herkese..
çok sevindim oya'ya maşallah bebeğineyakamozda izmire gelmiştir sanırım, inşallah bize haber verebilir, umutlununda ağrıları geçmiştir inşallah, böyle merakta kalmak çok fena, bugün hepsinden iyi haberlerini alabilsek keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?