2010 Temmuz Anneleri : )

ay canım inşallah iyi haberler alırız merak ediorum hepsinii rabbim yardımcıları olsunnn bende bugun minnişimi görecem iyidir inşallah

ne güzel bugün görüceksin miniğini, bizede çok iyi haberlerle geliceksin inşallah, eminim kocaman olmuştur :ecrin_bebek:

Günaydın, olumunekankayizsmileBugün çok uykum var, akşamı nasıl ederim bilemiyorum..mirmirmirmir

kızlar gittim ogün ultrasona girdim ultrasondan sonra nstye baglandım sancı çıktı süreklı sancılar bir tane pet koydular iç çamaşırıma bebegın suyumu normal akıntımı die yarım saat dolaştım onunla bebgın suyu degilmiş şükür idrar testı yapıldı sonuç temız sonra yıne nestye girdim sancı yine var
gece saat oldu 12 doktor dedi serum baglanacak sonra tekrar nst
dedim ne olur çok yoruldum sabah geliyim
sabah saat 8 de gittik hastaneye
nstye baglandım yine sancı yıne çıkınca vajinal ultrason yapıldı rahım duvarı kalın ama kasılmalar sancılar ordada çıktı
serum baglandı 3 saatlık serumu 1 saat içinde hızlı bi şekılde verdiler damardan
tekrar nst yıne agrı çıktı
neyse ilaç verdi
10 gün sonra hastanedeyım yine
ebeyle konustum ebeye dedim rahım duvarım kalın sorun olmaz dedi doktor dedim dediki kasılman sancın böle devam ederse rahım agzını açar
erken dogumun olur
doktora dedim ebe böle söledi evet dogru sölemiş ama korkma sakın dedim olduda dogdu yaşama
şansı nedir
korkma sakın almak gibi bi derdimiz yok durdururuz
içinde son haftasına kadar
için rahat olsun dedi
haber veriyim dedim kızlar birz uzun oldu ama

Günaydın kızlar...

Cuma günü biliyorsunuz kontrolümüz vardı.

Canım oğlum benim 31 haftalıktı ve 2 kiloğram olmuş. Daha önceki kontrollerde hep makat gelişti şuanda dönmüş ve baş geliş pozisyonunda duruyor. Ben zaten hissediyordum.

Çatı kısmımın ağrıdığını söyledim. Vücut kendini doğuma hazırlıyor. Bunlar çok normal merak etme dedi.

Ayrıca bol bol su içmem gerektiğini söyledi.

Çok şükür bugünümüze darısı diğer arkadaşlara olsun.

ay sormaa benmkide 7 oldumu başlıor kalkma saatimiz ya acıkıormu ne kujum benmmm artık 7 de hareket etmezse garip hissediorum kendımı

canım geçmişler olsun ama yat dinlen cok yorulma dinlenmekte iyi geliyodur kendini cok hırpalama

günde 3 lt su içicem kasılma ve sancılar için gözetim altında olucam artık allah herksin yavrusuna saglık versin başına gelmeden anlayamıyosun çok perişan oldum allah kımseye yaşatmasın kaybetme korkusu bile çok kötü rabbim hepimize saglık versin

umutlu geçmiş olsun canım.

Bol bol dinlen kendini yorma...

Allah'ın izniyle bebişlerimiz sağlıklıca doğacaklar....

Günaydın kızlar.
Umutlu canım çok geçmiş olsun.Sabret güzelim inşallah güzel bitecek kendine dikkat et.

Geçmiş olsun umutlu inşallah herşey yolunda gider.. Allah bütün bebişlerimizi zamanında kucağımıza almayı nasip etsin..:Saruboceq:

canım geçmişler olsun ama yat dinlen cok yorulma dinlenmekte iyi geliyodur kendini cok hırpalama

umutlu geçmiş olsun canım.

Bol bol dinlen kendini yorma...

Allah'ın izniyle bebişlerimiz sağlıklıca doğacaklar....

Günaydın kızlar.
Umutlu canım çok geçmiş olsun.Sabret güzelim inşallah güzel bitecek kendine dikkat et.

çok teşekkür ederim arkadaşlar bundan sonra çok dikkat edicem sizlerde dua edin olurmu allah hepinizden razı olsun

Canım gözün aydın.
Oğluşuna da maşallah ne güzel herşey yolundda görünüyor.
Rabbim hepimize böylesini nasip etsin.
İnşallah sonuna kadar da böyle gider.

Sıcak çok sıcak
Sıcak daha da sıcak olucak((((((((((

günaydın kızlar...
umutlu geçmiş olsun canım, inş. herşey yoluna girecek ve bebeğini zamanında kucağına alacaksın çok dikkat et kendine ve bebişine...

Geçmiş olsun umutlu inşallah herşey yolunda gider.. Allah bütün bebişlerimizi zamanında kucağımıza almayı nasip etsin..:Saruboceq:

saol cnm benım hepimiz sag salım alırız bebişlerimizi kucagımıza inşallah temmuz annelerine nazar degdi ben buna inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…