2010 Temmuz Anneleri : )

gözünaydın capricim oğluşun dönmüş ne güzel çok iyi bir haber umarım benim kızımda döner . maşallah kilosuda çok güzel Allahım sağlıkla doğmayı nasip etsin inş.

cnm maşallah bebegine benım bebişimde cuma günü 29+6 di 1.600 olmus doktor gelişimi çok ii dedi o benı mutlu etti okadar üzüntüden sonra allah hepimizin kuzularına saglık sıhhat versin :Saruboceq: bende 3lt su içicem doktor bebegın suyu gayet ii dedi su benım sancım ve kasılmam için inşallah geçer çünkü yok böle bi sancı otururken bile batıyo artık

bizim mahallede de biri var 23.haftada suyu geldi suyun gelişini durdurdular 6 hafta tutabildiler 29 haftalık dogum yaptı bebişi 1.200 gr dogdu 1.5 ay kuvezde kalacak dün ilk anne sütü geçmiş bogazından ilk tuvaletınıde yapmıs kız perişan tabı hastane ev arasında bu arada sezeryan oldu maddi yöndende yıkım 1.5 ay kalacak 30 milyar inşallah hepimizin bebekleri saglıkla zamanında gelir

Kızlar şimdi rastgele geçmişten bir sayfa açtım da merak ettim arama yapmadan size sorayım dedim.

Artvinliye ne oldu? Problem ne bilen var mı?

Canım gözün aydın.
Oğluşuna da maşallah ne güzel herşey yolundda görünüyor.
Rabbim hepimize böylesini nasip etsin.
İnşallah sonuna kadar da böyle gider.

Çok teşekkür ederim canım. Amin inşallah....

gözünaydın capricim oğluşun dönmüş ne güzel çok iyi bir haber umarım benim kızımda döner . maşallah kilosuda çok güzel Allahım sağlıkla doğmayı nasip etsin inş.

Çok sağol canım. inşallah senin kızında döner...

Çok teşekkürler canım. Senin de kuzucuğuna maşallah...

Senin yaşadığın kasılmaları bugün ben de yaşıyorum. Kendimi çok iyi hissetmiyorum bugün.

Su azaltıyorsa sancıyı ben de arttırayım bari...

aranıza daha yeni katılabildim. allah bebişlerimizin sağlıklı bir şekilde doğumunu nasip etsin

Hoşgeldin canım...a.s.

Amin inşallah hepimizin...
:Saruboceq:

capri bende geçmişi okurken gördüm Artvinlinin kızının kalbi durmuş çok üzücü. Rabbim sabır versin inş. oğlunuda sağlıkla zamanında dünyaya getirmeyi nasip etsin.

cnm bol su azaltıyomus evet doktor söledi ama benım agrım çok tuhaf şöle anlatıyım çatı kemiklerim agrıyo yanı ayıptır sölemesi agrı rahım içinde çok huzursuzum oturmak ii gelmiyo yatmak desen öle ben 1 haftadır çekiyorum belkı 1 haftadan fazladır da sesimi çıkarmıyodum cuma günü artık dayanamadım gittim c.teside hastanedeydim yanı allah kımseye yaşatmasın yanı benım sancı durumum ha dogurdum ha dogurucam senın sancın nasıl cnm

capri bende geçmişi okurken gördüm Artvinlinin kızının kalbi durmuş çok üzücü. Rabbim sabır versin inş. oğlunuda sağlıkla zamanında dünyaya getirmeyi nasip etsin.

:1shok::1shok::1shok::1shok:

ayyyyy inanmıyorum yaaa çok çok üzüldüm.

Allah oğluna uzun ömürler versin.

Benim geçen hafta olmuştu doktoruma sordum telaşlanma doğuma hazırlık dedi. Sonra geçer gibi oldu ama bugün tekrar var.

Aynen senin anlattığın gibi çatı kemiğim ağrıyor ve resmen cvajinam dışarı çıkacak gibi.

Benim de yarın iş yerinde son günüm hayırlısıyla 20 mayıs da izne ayrılıcam. Dinlenmem lazım.

evet cnm tek çaresi dinlenmek allah tan işyerınde yarın son günün bol bol dinlen,bol bol su tüket dinlen bebgın ve sen rabbıme emanet olun

evet cnm tek çaresi dinlenmek allah tan işyerınde yarın son günün bol bol dinlen,bol bol su tüket dinlen bebgın ve sen rabbıme emanet olun

Çok sağol canım benim aynen sen de öyle...

Allah bebişlerimizi zamanında, sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin.
:Saruboceq:

CAPRİ NEDEN ERKEN AYRILIYORSUN İZNE SANIRIM 32 HAFTAN HANİ DOĞUMDAN SONRA AZ OLACAK YA BEBEĞİNE BAKMA SÜREN O YÜZDEN MERAK ETTİM BEN DE ZORLANIYORUM ARTIK AMA 31 HAFTAMDAYIM KISMET OLURSA 37 HAFTAYA KADAR ÇALIŞMAK İSTİYORUM YANİ HAZİRANI ÇIKARMAM LAZIM İNŞALLAH RABBİM YARDIM EDER DAYANABİLİRİM KISMET...:ecrin_bebek:

Canım birincisi iş verenim istemedi. İlk başta üzülmüştüm çalışmak istiyordum ama şimdi öyle bir ağırlaştım ki çalış dese de ben çalışmam.

İkincisi artık çok zorlanıyorum. Benim iş yerimle evim farklı şehirlerde ve dolayısıyla yol beni çok yoruyor. Hergün 1 saat gidiş bir saat dönüş mahfoluyorum.

Üçüncü ve benim için en önemlisi benim rahim anomalim olduğu için erken doğum riskim var ve bu nedenle bundan sonra dinlenmem gerektiğini düşünüyorum. en azından 36. haftaya kadar dayanabilelim istiyorum. Tabi Allah hayırlısını versin.

korkma allahın ıznıyle bısey olmaz bende senın cektıgının aynısını 6.ayımda yasadım 3 gun hastanede kaldım durup dururken sancılar basladı aynen senın gıbıydım ılac serum.. vermıstı sonra 20 gun evde dınlendım sureklı yatıs da degıl evde dınlen demıstı dr su anda calısıyorum
sancımı arada hıssedıyorum o zamanda gıdıp dınlenıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…