2010 Temmuz Anneleri : )

Bebeğe bakma konusuna gelince 2 ay doğum sonrası izni+ 1 ay yıllık iznim (geçen sene kullanmamıştım iyiki de kullanmamışım)+ 1 ay da rapor felan alırım diyorum. Toplam 4 ay oldu. Gerekirse zaten ücretsiz izne ayrılıcam. Bu da bebişimin durumuna benim durumuma bağlı...

saol cnm verdigin moral için dinlenmeye çalısıyorum sancılar benı mahvediyo dayanmaya çalısıyorum zamanında ve saglıklı gelir inşallah bebeklerimiz

Artvinli canım çok üzüldüm ya başın saolsun..Rabbim oğluna sağlık versin ve uzuun ömürler versin inş...Şook oldumm..Dualarım seninle cnm..:Saruboceq:
Umutlu sana da çook geçmiş olsun canımm...İnş.biran önce sancıların biter...Hayırlısı ile alırsın inş.bebişini kucağına...

Capricim merhaba...Gözünaydın olsunn çok sevindim ne güzel büyümüş oğluşun...Kendide dönmüş artık iyice doğuma hazırlanıyoruz artık...Uykularım kaçmaya başladı nasıl doğum yapıcaz sağlıcakla alabilecekmiyiz diye düşünmekten...

umutlucum çok geçmiş olsun, bebişinin iyi olmasına çok sevindim, hiç korkma canım gerekirse hastanede yatarsın, tutabildikleri kadar tutarlar bebişini, zaten dr. gayet olumlu konuşmuş. allahım bebişlerimizi zamanında sağsalim kucağımıza almyı nasip etsin hepimize

amanın maşallahhhh büyümüşte doğum için pozisyonunu bile almış. çok sevindim capricim, bakalım bizim kontrolde cmt merak ediyorum çok

aranıza daha yeni katılabildim. allah bebişlerimizin sağlıklı bir şekilde doğumunu nasip etsin

hoşgeldin sevgimert a.s. amin diyorum duana

capri bende geçmişi okurken gördüm Artvinlinin kızının kalbi durmuş çok üzücü. Rabbim sabır versin inş. oğlunuda sağlıkla zamanında dünyaya getirmeyi nasip etsin.

ay çok üzüldüm ben allahım sabır versin, şok oldum resmen

capricim benimde bu hafta son haftam, haftaya alıyorum raporumu, 3 hafta ertelemiştim bitiyo şükür. artık dinlenmek istiyorum bende, çatı bölgesindeki ağrılar için banada dr. normal demişti ama yinede stres yaptırıyor insana o ağrılar dimi.

Herkesee günaydınlar olsun....
Bu sabah iş yerinde elektrikle kesildi o yüzden giremedim siteye kızlar...
Biraz kötü haberler aldım üzüldüm gerçii...
Allah sabırlar versin inş..
Bende 14 mayıstan itibaren doğum iznine ayrıldım ama kendi işimiz olduğu için gelebildiğim yere kadar gelicem inş..yada yarım gün falan idare edicez artık...
Onun haricinde evde temizlik devam ediyor sinirlerim bozuk halde heryer heryer de...
Kızıma sepet beğenmiştim babaannesi onu da aldı çook güzell yaa...Hepsi birden gelicek çok heyecanlıyımmm...

kızlar ya ben bebeğimin hareketlerini çok az hissediyorum biraz önce çikolata yedim ama hala tık yok napim sizce

kızlar ben artvinliden çok etkilendim, moralim çok bozuldu, allahım oğlunu korusun, sağsalim kucağına almyı nasip etsin.

bugün sabahtan beri hiç hissetmedim ay panik bi insan oldum iyice
off bide üzücü haberler duyunca iyice korkuyorum ya Allahım bir an önce sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı.

Sulecik benim bebiş sakız çiğnerken durmuyor daha çok hareketleniyor bir dene istersen...

Umutlu sana da çook geçmiş olsun canımm...İnş.biran önce sancıların biter...Hayırlısı ile alırsın inş.bebişini kucağına...

çok saol cnm

bugün sabahtan beri hiç hissetmedim ay panik bi insan oldum iyice
off bide üzücü haberler duyunca iyice korkuyorum ya Allahım bir an önce sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı.

cnm panık yapma tatlı bişeler ye sessiz bi odaya geç sol tarafına yat rahatla bebişin hareket etmeye başlayacaktır üzme kendinide kuzunuda

Şulecik şu anda uzanır vaziyete geçebilirsen geç sessiz bir ortamda en fazla yarım saat içinde mutlaka tıklar seninki.
Ama çalışıyosun galiba isterr istemez tamamen ona yoğunlaşamıyosun o da oynamıyo annesi.
Bişey yoktur sen merak etme.
Akşam eve gittiğinde yine yuvarlanacak karnında görürsün bak.

Ya kızlar akıntınız oluyo mu?
benim hafta sonu akıntım oldu baya.
Biraz da o bölgenin kemiklerinde bi sızlama.
Sizlerde de oluyomu.
20sinde doktora gidicem bi sorayım bakalım.

Çok teşekkür ederim canım...opuyorumnanaktan

Hiç sorma hiç düşünmemee çalışıyorum ama her geçen gün korkuların artıyor. Biliyorsun çok korkunca tansiyon yükselmeleri felan olduğu için riske atmak istemiyorlar ve epidural de yapmıyorlar. O nedenle kendimi rahat hissetmeye çalışıyorum.

Vallahi artık çalışmak çok çok zor geliyor. Dayanacak gücüm kalmadı diyebilirim. Ağrılar gerçekten çok tedirgin ediyor. İnsan haaa şimdi bişe olacak bişe yaşayacağım diye diken üzerinde duruyor ve öyle hissediyorum. Evde uzanmak dinlenmek zamanımız iyice gelmiş bizim. Neyse hadi sana da az kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…