Ya kızlar akıntınız oluyo mu?
benim hafta sonu akıntım oldu baya.
Biraz da o bölgenin kemiklerinde bi sızlama.
Sizlerde de oluyomu.
20sinde doktora gidicem bi sorayım bakalım.
cnm ben en çok akıntı yüzünden korkmustum zaten 3 gün geldi baya bi iç çamaşırını ıslatıyodu bebegın suyu diye doktorda şüphelendi tabı çatı kemiklerimde agrıyınca korktuk neyse hastanede bi pet koyuldu o pet renk degiştirdi yanı bebegın amniyosıvısı degıldı akıntın nasıl su gibimi yoksa sümüksümü kurudugu yerde beyazlık bırakıyomu benımkı sümüksü hafif su gibi ama kurudugu zaman beyaz bi leke bıakıyodu iç çamasırımda devamlı iç çamasırı degiştiriyodum sen yine de bi sor ccnm
Yok yok benimki o kadar çok değil canım Allahtan.
Akıntı kıvamında su gibi değil ondan da eminim ama normale göre biraz fazla işte.
Bi TİT yaptırayım en iyisi idrar yollarında bişi olabilir.
Selam arkadaşlar.
Benimerak eden ve dualarını eksik etmeyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.Hepinizin herşey gönlünce olsun.Yavrularımızıı sğlıkla alalım kucağımıza inşallah.
Benim durumumdan etkilenmenizi istemiyorum,korkmanızıda.Benim kızım çok rahatsızdı heran bekleniyordu bu durum.Ama anne yüreği işte hiç konduramıyordum hep bir ümit vardı içimde.Ama çok şükürki oğlum çok sağlıklı onun varlığı sağlığı için güçlü olmam lazım,kendimi toparlıycam herşey daha iyi olacak inşallah.Her nekadar beceremezemde gücümü toplayıp daha iyi olucam
merhaba arkadaşlar,
Artvinli arkadaşıma çok üzüldüm...Söylecek bişi bulamıyorum ki..
Umutlu canım çok geçmiş olsun..Bol bol dinlen canım..
Capricim senin adına da çok sevindim..Ne mutlu sana..Allah sağlık versin bütün annelere ve bebişlerine..
selammmm
Artvinliyi yeni okudum Allah sabır versin..Allah diğer bebeğine ömür versin..
Biz de cuma doktordaydık..
Herşey çok iyi gidiyrmuş..
Kısmetse 12 temmuz dahil olmak üzere 12-13-14 temmuzda alabiliriz sezeryana, karar verin dedi..:)sanırım 12 temmuz diycez kısmet..
hoşgeldin deniz!! iyi olmanıza çok sevindim. sen ne zaman izne ayrılıyorsun?
Ya kızlar akıntınız oluyo mu?
benim hafta sonu akıntım oldu baya.
Biraz da o bölgenin kemiklerinde bi sızlama.
Sizlerde de oluyomu.
20sinde doktora gidicem bi sorayım bakalım.
Evet canım ya hepimiz için hayırlısı olsun inş...Sağlıcakla alalım kuzularımızı kucaklarımıza...Çok teşekkür ederim canım...opuyorumnanaktan
Hiç sorma hiç düşünmemee çalışıyorum ama her geçen gün korkuların artıyor. Biliyorsun çok korkunca tansiyon yükselmeleri felan olduğu için riske atmak istemiyorlar ve epidural de yapmıyorlar. O nedenle kendimi rahat hissetmeye çalışıyorum.
hanımlar biz geldik!! nasılsınız?
h.sonu istanbuldaydık, bebek arabasını hallettik ve kızımın odasına sepet beğendik. birkaç da ufak tefek kıyafet aldım. hastane çıkışı aldım 1 takım. eksikleri baya azaldı artık çok şükür. yalnız dönüş yolculuğumuz tam bir felaketti. araçsız hızlı feribotla döndük, dalga çoktu ve hızlı da gitti ilk yarım saat. sürekli zıpladık. ödüm patladı bebeğime bişey olcak diye. kusan kusanaydı. neyseki sağ salim gelebildik. çok stresli geçti ama(
selammmm
Kısmetse 12 temmuz dahil olmak üzere 12-13-14 temmuzda alabiliriz sezeryana, karar verin dedi..:)sanırım 12 temmuz diycez kısmet..
Deniz kızının iyi olmasına sevindim canım sağlıcakla gelsin inş...
Ayyy tarihide belli olmuş yaa...Hayırlısı olsun inş...
sağol canım...amin ..evet sezeryan olacağı için cuma günü doktorum 12 temmuz itibarı ile kısmetse tamamdır dedi...isterseniz 13-14 de olabilir dedi..
15 gün sonra tekrar gidicem 12 temmuz olsun diye bildiricem kısmetse..
hayırlısı..:Saruboceq:
hanımlar biz geldik!! nasılsınız?
h.sonu istanbuldaydık, bebek arabasını hallettik ve kızımın odasına sepet beğendik. birkaç da ufak tefek kıyafet aldım. hastane çıkışı aldım 1 takım. eksikleri baya azaldı artık çok şükür. yalnız dönüş yolculuğumuz tam bir felaketti. araçsız hızlı feribotla döndük, dalga çoktu ve hızlı da gitti ilk yarım saat. sürekli zıpladık. ödüm patladı bebeğime bişey olcak diye. kusan kusanaydı. neyseki sağ salim gelebildik. çok stresli geçti ama(
Selam arkadaşlar.
Benimerak eden ve dualarını eksik etmeyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.Hepinizin herşey gönlünce olsun.Yavrularımızıı sğlıkla alalım kucağımıza inşallah.
Benim durumumdan etkilenmenizi istemiyorum,korkmanızıda.Benim kızım çok rahatsızdı heran bekleniyordu bu durum.Ama anne yüreği işte hiç konduramıyordum hep bir ümit vardı içimde.Ama çok şükürki oğlum çok sağlıklı onun varlığı sağlığı için güçlü olmam lazım,kendimi toparlıycam herşey daha iyi olacak inşallah.Her nekadar beceremezemde gücümü toplayıp daha iyi olucam
selammmm
önümüzdeki hafta 32.hafta içinde oluyorum, o zaman resmen ayrılıcam canım..
sen?
sağol canım...amin ..evet sezeryan olacağı için cuma günü doktorum 12 temmuz itibarı ile kısmetse tamamdır dedi...isterseniz 13-14 de olabilir dedi..
15 gün sonra tekrar gidicem 12 temmuz olsun diye bildiricem kısmetse..
hayırlısı..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?