Benimde akıntım var Misskapris bazen bende ensişeneiyorum acaba akıntımı sumu diye ama umutlunun yazdıklarını okuyunca içim rahatladı en azından...
Evet canım ya hepimiz için hayırlısı olsun inş...Sağlıcakla alalım kuzularımızı kucaklarımıza...
Hoşgeldinn Froyacım...Çok şükür biz iyiyizz...Ne güzel kızına ciciler almışsınız...Ohh iyi günlerde kullansın inş...Acayip rüzgar vardı gerçekten canım..neyse hayırlısı ile gelmişsiniz...
Merhaba arkadaşlar,saat 4 de randevum var.Erken doğum ihtimali ve küvez bulamama riski nedeniyle tekrar hastanede yatabilirim..Döndüğümde güzel haberler alıp güzel haberler vermeyi umuyorum...a.s.
Merhaba arkadaşlar,saat 4 de randevum var.Erken doğum ihtimali ve küvez bulamama riski nedeniyle tekrar hastanede yatabilirim..Döndüğümde güzel haberler alıp güzel haberler vermeyi umuyorum...a.s.
çok sağol papatyacım.
bu arada akıntı için benim doktorum 1 lt suya 1 çay bardağı elma sirkesi ekleyip üzerine oturmamı söyledi. haftada 2-3 kere yap iyi gelir dedi. ben hala deneyemedim ama sizin de aklınızda olsun denemek isterseniz
güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz. hayırlısıyla gıt ve gel güzel haberlere ihtiyacımız var. dualarımız senınle.
Hayırlı haberlerle geeel İNŞAALLAHHH :Saruboceq:
Bugun kızımın park yatagını ve uyku setinide hallettim çokk şükürr.. :sm_cool: çok agırlaşıyorum artık.. önümüzdeki gunlerde dısarı cıkmam olanaksız olucak sanırsam.. malum sıcaklarda bastırdı kafamçokkarıştı
merhaba ayşecim hoşgeldin..güze ve hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm....
hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz ayşecim :ecrin_bebek: yine namık demiremi gitçeksin, yoksa ege üniversitesinemi
Ege üniversitesinde Mert Kazandı yı önerdiler canım..
selammmm
Artvinliyi yeni okudum Allah sabır versin..Allah diğer bebeğine ömür versin..
Biz de cuma doktordaydık..
Herşey çok iyi gidiyrmuş..
Kısmetse 12 temmuz dahil olmak üzere 12-13-14 temmuzda alabiliriz sezeryana, karar verin dedi..:)sanırım 12 temmuz diycez kısmet..
Kızlar benim aslında bugün rahatsız olmamın sebebi çok talihsiz bir haftasonu geçirdim.
Hem cumartesi hem pazar günü ufak çaplı kaza atlattık.
Cumartesi günü tam köşeyi döndük allah'tan daha hızlanmamıştık ara sokaktan aniden bir motorsikletli çıktı eşim aniden fren yaptı ama yine de hafifçe çarptık ve çocuk düştü. Allah'dan bişe olmadı. Ki en önemlisi ani fren yaptığımızdan kötü sonuçlar doğabilirdi ve çok şükür beni kurtaran emniyet kemerim oldu. Öne gidip gelince belim felket ağrıdı bir de emniyet kemerinin alt kısmı karnımın tam alt tarafına baskı yapınca çok ağrıdı. Neyse ki dinlenince geçti.
İkincisi de pazar günü trafik çok sıkışıktı ve bizim 2 önümüzdeki araba ne olduğunu tabi anlayamadık birden fren yaptı. O durdu onun arkasındaki durdu biz durduk ama bizim arkamızdaki duramadı ve maalesef arkadan çarptı. Yine Allah'dan emniyet kemerim takılıydı. Ama cumartesi yaşadıklarımı aynen yaşadım. Hem belim hem karnımın altına oturdu resmen emniyet kemeri... Korkudan ve ağrıdan başladım ağlamaya sonra kendimi şöyle bir dinledim iyiyim içim öyle rahatladı.
Yani anlayacağınız 2 gün üst üste talihsiz olaylar yaşadık. Burda emniyet kemerinin önemini birkez daha anlamış oldum. aman kızlar kemerinizi takmadan asla hareket etmeyin. Yol çok kısa dahi olsa....
herkese selaaam
cumartesi kontrolüm var çok heyecanlıyım sanki ilk kez görücekmişim gibi
ama zaman geçmek bilmiyooo
Ayy benimki de Perşembe ama o da ggelmez şimdi...
Kızlar benim aslında bugün rahatsız olmamın sebebi çok talihsiz bir haftasonu geçirdim.
Cumartesi günü tam köşeyi döndük allah'tan daha hızlanmamıştık ara sokaktan aniden bir motorsikletli çıktı eşim aniden fren yaptı ama yine de hafifçe çarptık ve çocuk düştü. Allah'dan bişe olmadı. Ki en önemlisi ani fren yaptığımızdan kötü sonuçlar doğabilirdi ve çok şükür beni kurtaran emniyet kemerim oldu. Öne gidip gelince belim felket ağrıdı bir de emniyet kemerinin alt kısmı karnımın tam alt tarafına baskı yapınca çok ağrıdı. Neyse ki dinlenince geçti.
İkincisi de pazar günü trafik çok sıkışıktı ve bizim 2 önümüzdeki araba ne olduğunu tabi anlayamadık birden fren yaptı. O durdu onun arkasındaki durdu biz durduk ama bizim arkamızdaki duramadı ve maalesef arkadan çarptı. Yine Allah'dan emniyet kemerim takılıydı. Ama cumartesi yaşadıklarımı aynen yaşadım. Hem belim hem karnımın altına oturdu resmen emniyet kemeri... Korkudan ve ağrıdan başladım ağlamaya sonra kendimi şöyle bir dinledim iyiyim içim öyle rahatladı.
Yani anlayacağınız 2 gün üst üste talihsiz olaylar yaşadık. Burda emniyet kemerinin önemini birkez daha anlamış oldum. aman kızlar kemerinizi takmadan asla hareket etmeyin. Yol çok kısa dahi olsa....
Kızlar ben de randevumu aldım öğlen araasında perşembe günü saat 11:30da oğluşumla randevumuz var:))
benim de 165 çıkmıştı biraz diyet yaptım 110a düştü sonra tekrar tahlil yapıldı 91e düştü. diyetle düşüyor yani merak etme. ama mutlaka diyet yap çünkü bebek iri doğuyor ve seni de gereksiz yere şişiriyor rahatsız ediyor.doktorun diyet verir heralde vermezse internette var 1200 cal diyet yazan diyete uyduğun zaman direk düşüyor. şekeri ve hamurişini kesicen. meyveyi bile sınırlı yicen.meyvesuyu filan şekeri çok yükseltiyor.bir de tarçın ve hibiskus diye bir bitki var aktardan alıp kaynatıp günde 1 fincan içersen şekeri düşürüyor. ama 1 fincanı geçme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?