2010 Temmuz Anneleri : )

normal dogumda tecrube onemlı ben ıcerenkoyde oturuyorum
cınar hastanesınde sıbel hn övduler ona gıdıyorum sımdılık memenunum
hemsıre oldugun ıcın fıkrını almak ıstedım ama o hastaneler bana bıraz uzak bıde fıaytları yuksek
cınar hastanesınde 350 tlmıs normal dogum bıde normal doguma yonlendırme yapılıyorkı ozellerde bu ender goruluyor fakar ınsallah bebek cok ırı olmassa ve sorun cıkmassa normal yaparım

hakkında hayırlısı canım ya nerede ve nasıl rahat olacaksan senın rahatlıgın ve güvenmen herseyden önemli .

Ayyy capricimm çok çook geçmişler oslun cnm yaa...
Allah korumuş gerçekten...İyiki takılıymış emniyet kemerin.Çok önemli gerçekten bende çok dikkat ederim takmaya...Allah beterlerinden korusun inş...

ay canım inşallah iyi haberler alırız merak ediorum hepsinii rabbim yardımcıları olsunnn bende bugun minnişimi görecem iyidir inşallah

hadi canım hayırlı haberlerini bekliyoruz :))

canım çok geçmiş olsunn allahım korktuğumuza uğratmasın. sen suyunu iç hareketlerine dikkat et. dualrım seninle.

oyoyooyo maşallahhhhh maşallaaahhhhh annesi pek güzel bakıyor yavrusuna :)

Merhaba arkadaşlar,saat 4 de randevum var.Erken doğum ihtimali ve küvez bulamama riski nedeniyle tekrar hastanede yatabilirim..Döndüğümde güzel haberler alıp güzel haberler vermeyi umuyorum...a.s.

inşllah canım güzel haberler bekliyoruz :))

çok geçmiş olsun canımmm (( nazar boncuğu tak bi yerinde bulunsun. ben buna çok özen gösteririm.

capricim çok geçmiş olsun
iyi olmanıza çok sevindim bebişin de senin de
bu da benim kulağıma küpe olsun hiç sevmiyorum kemer kullanmayı fenalık basıyo bana ama bundan sonra nolursa olsun kullanıcam Allah korusun hepimizi. :CüvCüv:

capricim geçmiş olsun. Allah korumuş.
ben de mutlaka takıyorum emniyet kemerimi mesafe ne olursa olsun.

Hoşgeldin,

OO süper artık gün seçtirmeye başladılar demek ki :sm_cool: Güzel haber bu...

Ürünün Adı : Chicco Dreams Ana Kucağı
Markası : Chicco
Üretim Yeri : Italya
Markanın ait Olduğu ülke : İTALYA
Kalite Belgeleri : CE

Hitap ettiği Yaş Aralığı : 0ay+

Özellikleri :

Ayıcık şekilli yükseltici yastık;ilk zamanlar geniş ve yumuşak bir yastık daha sonra ise uyku için yumuşak bir destektir.
Işıklı ve melodili oyun paneli
Farklı pozisyonlara getirilebilen sırt dayama bölümü
Titreşim özellikli
Ürünün Ölçüleri : 78cm*43cm*62cm
Ürünün Ağırlığı : 4.1 kg

Temizlenme Özellikleri : Kılıfı çıkarılıp yıkanabilir.

Garanti Süresi : 2 yıl

kızlar az önce netten siparişini verdim sizce nasıl...

Çok güzelmişş. güle güle kullanın!!
fiyatı ne canım?

süperrrrr bayıldım rengi de harika
mutlu günlerde kullanın inşallah opuyorumnanaktan

Lina selam çatı muayenesi olcağını yazmışsın geçtiğimiz sayfalarda..Oldun mu ?Olduysan biraz anlatır mıısn?Zor muydu?
eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…