Ben Özel İstanbul Cerrahi hastanesinde çalışıyorum. Öğrenmek istediğin SGK anlaşmalı bir hastane mi? Yoksa Özel hastane de olurmu ?
Tavsiye edebileceğim; Erdem hastanesinde Emel hanım var, Veya Medipol hastanesine gidebilirsin oradaki doktorun adını şuan hatırlamıyorum.
Olmadı, sen bana semt belirt ben arkadaşlarımdan öğrenirim..
normal dogumda tecrube onemlı ben ıcerenkoyde oturuyorum
cınar hastanesınde sıbel hn övduler ona gıdıyorum sımdılık memenunum
hemsıre oldugun ıcın fıkrını almak ıstedım ama o hastaneler bana bıraz uzak bıde fıaytları yuksek
cınar hastanesınde 350 tlmıs normal dogum bıde normal doguma yonlendırme yapılıyorkı ozellerde bu ender goruluyor fakar ınsallah bebek cok ırı olmassa ve sorun cıkmassa normal yaparım
Kızlar benim aslında bugün rahatsız olmamın sebebi çok talihsiz bir haftasonu geçirdim.
Hem cumartesi hem pazar günü ufak çaplı kaza atlattık.
Cumartesi günü tam köşeyi döndük allah'tan daha hızlanmamıştık ara sokaktan aniden bir motorsikletli çıktı eşim aniden fren yaptı ama yine de hafifçe çarptık ve çocuk düştü. Allah'dan bişe olmadı. Ki en önemlisi ani fren yaptığımızdan kötü sonuçlar doğabilirdi ve çok şükür beni kurtaran emniyet kemerim oldu. Öne gidip gelince belim felket ağrıdı bir de emniyet kemerinin alt kısmı karnımın tam alt tarafına baskı yapınca çok ağrıdı. Neyse ki dinlenince geçti.
İkincisi de pazar günü trafik çok sıkışıktı ve bizim 2 önümüzdeki araba ne olduğunu tabi anlayamadık birden fren yaptı. O durdu onun arkasındaki durdu biz durduk ama bizim arkamızdaki duramadı ve maalesef arkadan çarptı. Yine Allah'dan emniyet kemerim takılıydı. Ama cumartesi yaşadıklarımı aynen yaşadım. Hem belim hem karnımın altına oturdu resmen emniyet kemeri... Korkudan ve ağrıdan başladım ağlamaya sonra kendimi şöyle bir dinledim iyiyim içim öyle rahatladı.
Yani anlayacağınız 2 gün üst üste talihsiz olaylar yaşadık. Burda emniyet kemerinin önemini birkez daha anlamış oldum. aman kızlar kemerinizi takmadan asla hareket etmeyin. Yol çok kısa dahi olsa....
ay canım inşallah iyi haberler alırız merak ediorum hepsinii rabbim yardımcıları olsunnn bende bugun minnişimi görecem iyidir inşallah
kızlar gittim ogün ultrasona girdim ultrasondan sonra nstye baglandım sancı çıktı süreklı sancılar bir tane pet koydular iç çamaşırıma bebegın suyumu normal akıntımı die yarım saat dolaştım onunla bebgın suyu degilmiş şükür idrar testı yapıldı sonuç temız sonra yıne nestye girdim sancı yine var
gece saat oldu 12 doktor dedi serum baglanacak sonra tekrar nst
dedim ne olur çok yoruldum sabah geliyim
sabah saat 8 de gittik hastaneye
nstye baglandım yine sancı yıne çıkınca vajinal ultrason yapıldı rahım duvarı kalın ama kasılmalar sancılar ordada çıktı
serum baglandı 3 saatlık serumu 1 saat içinde hızlı bi şekılde verdiler damardan
tekrar nst yıne agrı çıktı
neyse ilaç verdi
10 gün sonra hastanedeyım yine
ebeyle konustum ebeye dedim rahım duvarım kalın sorun olmaz dedi doktor dedim dediki kasılman sancın böle devam ederse rahım agzını açar
erken dogumun olur
doktora dedim ebe böle söledi evet dogru sölemiş ama korkma sakın dedim olduda dogdu yaşama
şansı nedir
korkma sakın almak gibi bi derdimiz yok durdururuz
içinde son haftasına kadar
için rahat olsun dedi
haber veriyim dedim kızlar birz uzun oldu ama
Günaydın kızlar...
Cuma günü biliyorsunuz kontrolümüz vardı.
Canım oğlum benim 31 haftalıktı ve 2 kiloğram olmuş. Daha önceki kontrollerde hep makat gelişti şuanda dönmüş ve baş geliş pozisyonunda duruyor. Ben zaten hissediyordum.
Çatı kısmımın ağrıdığını söyledim. Vücut kendini doğuma hazırlıyor. Bunlar çok normal merak etme dedi.
Ayrıca bol bol su içmem gerektiğini söyledi.
Çok şükür bugünümüze darısı diğer arkadaşlara olsun.
Merhaba arkadaşlar,saat 4 de randevum var.Erken doğum ihtimali ve küvez bulamama riski nedeniyle tekrar hastanede yatabilirim..Döndüğümde güzel haberler alıp güzel haberler vermeyi umuyorum...a.s.
Kızlar benim aslında bugün rahatsız olmamın sebebi çok talihsiz bir haftasonu geçirdim.
Hem cumartesi hem pazar günü ufak çaplı kaza atlattık.
Cumartesi günü tam köşeyi döndük allah'tan daha hızlanmamıştık ara sokaktan aniden bir motorsikletli çıktı eşim aniden fren yaptı ama yine de hafifçe çarptık ve çocuk düştü. Allah'dan bişe olmadı. Ki en önemlisi ani fren yaptığımızdan kötü sonuçlar doğabilirdi ve çok şükür beni kurtaran emniyet kemerim oldu. Öne gidip gelince belim felket ağrıdı bir de emniyet kemerinin alt kısmı karnımın tam alt tarafına baskı yapınca çok ağrıdı. Neyse ki dinlenince geçti.
İkincisi de pazar günü trafik çok sıkışıktı ve bizim 2 önümüzdeki araba ne olduğunu tabi anlayamadık birden fren yaptı. O durdu onun arkasındaki durdu biz durduk ama bizim arkamızdaki duramadı ve maalesef arkadan çarptı. Yine Allah'dan emniyet kemerim takılıydı. Ama cumartesi yaşadıklarımı aynen yaşadım. Hem belim hem karnımın altına oturdu resmen emniyet kemeri... Korkudan ve ağrıdan başladım ağlamaya sonra kendimi şöyle bir dinledim iyiyim içim öyle rahatladı.
Yani anlayacağınız 2 gün üst üste talihsiz olaylar yaşadık. Burda emniyet kemerinin önemini birkez daha anlamış oldum. aman kızlar kemerinizi takmadan asla hareket etmeyin. Yol çok kısa dahi olsa....
selam kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Aaaa ilk defa duydum böyle birşeyi normal suya dimi ısıtma falan varmı buharınamı yoksa..
selam kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selammmm
Artvinliyi yeni okudum Allah sabır versin..Allah diğer bebeğine ömür versin..
Biz de cuma doktordaydık..
Herşey çok iyi gidiyrmuş..
Kısmetse 12 temmuz dahil olmak üzere 12-13-14 temmuzda alabiliriz sezeryana, karar verin dedi..:)sanırım 12 temmuz diycez kısmet..
Ürünün Adı : Chicco Dreams Ana Kucağı
Markası : Chicco
Üretim Yeri : Italya
Markanın ait Olduğu ülke : İTALYA
Kalite Belgeleri : CE
Hitap ettiği Yaş Aralığı : 0ay+
Özellikleri :
Ayıcık şekilli yükseltici yastık;ilk zamanlar geniş ve yumuşak bir yastık daha sonra ise uyku için yumuşak bir destektir.
Işıklı ve melodili oyun paneli
Farklı pozisyonlara getirilebilen sırt dayama bölümü
Titreşim özellikli
Ürünün Ölçüleri : 78cm*43cm*62cm
Ürünün Ağırlığı : 4.1 kg
Temizlenme Özellikleri : Kılıfı çıkarılıp yıkanabilir.
Garanti Süresi : 2 yıl
kızlar az önce netten siparişini verdim sizce nasıl...
Çok güzelmişş. güle güle kullanın!!
fiyatı ne canım?
Ürünün Adı : Chicco Dreams Ana Kucağı
Markası : Chicco
Üretim Yeri : Italya
Markanın ait Olduğu ülke : İTALYA
Kalite Belgeleri : CE
Hitap ettiği Yaş Aralığı : 0ay+
Özellikleri :
Ayıcık şekilli yükseltici yastık;ilk zamanlar geniş ve yumuşak bir yastık daha sonra ise uyku için yumuşak bir destektir.
Işıklı ve melodili oyun paneli
Farklı pozisyonlara getirilebilen sırt dayama bölümü
Titreşim özellikli
Ürünün Ölçüleri : 78cm*43cm*62cm
Ürünün Ağırlığı : 4.1 kg
Temizlenme Özellikleri : Kılıfı çıkarılıp yıkanabilir.
Garanti Süresi : 2 yıl
kızlar az önce netten siparişini verdim sizce nasıl...
sağol canım birçok ürün inceledim bu model daha çok hoşuma gitti.süperrrrr bayıldım rengi de harika
mutlu günlerde kullanın inşallah opuyorumnanaktan
SELAM KIZLARRRR opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?