Ürünün Adı : Chicco Dreams Ana Kucağı
Markası : Chicco
Üretim Yeri : Italya
Markanın ait Olduğu ülke : İTALYA
Kalite Belgeleri : CE
Hitap ettiği Yaş Aralığı : 0ay+
Özellikleri :
Ayıcık şekilli yükseltici yastık;ilk zamanlar geniş ve yumuşak bir yastık daha sonra ise uyku için yumuşak bir destektir.
Işıklı ve melodili oyun paneli
Farklı pozisyonlara getirilebilen sırt dayama bölümü
Titreşim özellikli
Ürünün Ölçüleri : 78cm*43cm*62cm
Ürünün Ağırlığı : 4.1 kg
Temizlenme Özellikleri : Kılıfı çıkarılıp yıkanabilir.
Garanti Süresi : 2 yıl
kızlar az önce netten siparişini verdim sizce nasıl...
Sağol canım. İnşallah hepimiz aldıklarımızı iyi günlerde kullanırız. Sağlıklı zamanında doğar hepsi inşallah...:Saruboceq:çok güzelmiş canım mışıl mışıl uyusun bebişin içinde
Sağol canım. İnşallah hepimiz aldıklarımızı iyi günlerde kullanırız. Sağlıklı zamanında doğar hepsi inşallah...:Saruboceq:
Markanın ait Olduğu ülke : İTALYA
Kalite Belgeleri : CE
Hitap ettiği Yaş Aralığı : 0ay+
Özellikleri :
Titreşim özellikli
Ürünün Ölçüleri : 78cm*43cm*62cm
Ürünün Ağırlığı : 4.1 kg
Temizlenme Özellikleri : Kılıfı çıkarılıp yıkanabilir.
Garanti Süresi : 2 yıl
kızlar az önce netten siparişini verdim sizce nasıl...
ipek böcüğü arkadaşım ben chiconunmagic mama sandalyesini aldım iki fonkyonlu hem ana kucağı hem mama sandalyesi 0yaştan itibaren bir incele i,stersen
meraba kızlare nasılsınız ben biraz iyiyim.oglumda artık kendini topluyor yavaş yavaş.şi 2güne taburcu olucak inşallah.rahmim cok agrıyor kac gündür.dikişlerim hala acıyor.sizler nasılsınız?
meraba kızlare nasılsınız ben biraz iyiyim.oglumda artık kendini topluyor yavaş yavaş.şi 2güne taburcu olucak inşallah.rahmim cok agrıyor kac gündür.dikişlerim hala acıyor.sizler nasılsınız?
selam kızlar :sm_cool:
geçtiğimiz cuma doktordaydık. bir türlü yazamadım.
kızım 1400gr olmuş. gelişiminde sorun yok herşey iyi gidiyor dedi doktorumuz.
tabii birde minişimizi gördük. bizden iyisi yok hihoyyyt
hepimizinki hep iyi olsun inşallah
:Saruboceq:
Tşkr ederim caımcok güzel güle güle kulansın
slm canımmm opuyorumnanaktanslm tatlım...yerimseniben
slm hayat-tımm kujum zor du yada kolaydı diyemiyeceğim çnk dr bir sonra ki sefere kontrol edelim dedi kaydirigubbakcemile3Lina selam çatı muayenesi olcağını yazmışsın geçtiğimiz sayfalarda..Oldun mu ?Olduysan biraz anlatır mıısn?Zor muydu?
eyvahedigeldismile
Epeyden beri hiç rüyamda bebiş falan görmiyordum dün gece gördüm çok mutlu oldum tabiki 5 kg doğurmuşum kaydirigubbakcemile3rüya işte emziriyordum çok güzel bebekti top gibiydi...guclubacismile
Senden de iyi haberler geldi, iyi şeyler duymak insanı mutlu ediyor Maşallah kızınainşallah hep böyle yolunda gider.
270 e aldım canım ama çok güzel kademeli tam yatıyor 3 ay oldu biz alalı kullananlar hep memenun[/QUOTE]
Oyy oyy maaşallah annesi inş.rüyandaki gibi bir bebişin olur...Epeyden beri hiç rüyamda bebiş falan görmiyordum dün gece gördüm çok mutlu oldum tabiki 5 kg doğurmuşum kaydirigubbakcemile3rüya işte emziriyordum çok güzel bebekti top gibiydi...guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?