2010 Temmuz Anneleri : )

çok güzelmiş canım mışıl mışıl uyusun bebişin içinde

Epeyden beri hiç rüyamda bebiş falan görmiyordum dün gece gördüm çok mutlu oldum tabiki 5 kg doğurmuşum kaydirigubbakcemile3rüya işte emziriyordum çok güzel bebekti top gibiydi...guclubacismile

Markanın ait Olduğu ülke : İTALYA
Kalite Belgeleri : CE

Hitap ettiği Yaş Aralığı : 0ay+

Özellikleri :

Titreşim özellikli
Ürünün Ölçüleri : 78cm*43cm*62cm
Ürünün Ağırlığı : 4.1 kg

Temizlenme Özellikleri : Kılıfı çıkarılıp yıkanabilir.

Garanti Süresi : 2 yıl

kızlar az önce netten siparişini verdim sizce nasıl...[/QUOTE]

cok güzel güle güle kulansın

ipek böcüğü arkadaşım ben chiconunmagic mama sandalyesini aldım iki fonkyonlu hem ana kucağı hem mama sandalyesi 0yaştan itibaren bir incele i,stersen
Sağol canım. İnşallah hepimiz aldıklarımızı iyi günlerde kullanırız. Sağlıklı zamanında doğar hepsi inşallah...:Saruboceq:

meraba kızlare nasılsınız ben biraz iyiyim.oglumda artık kendini topluyor yavaş yavaş.şi 2güne taburcu olucak inşallah.rahmim cok agrıyor kac gündür.dikişlerim hala acıyor.sizler nasılsınız?

selam kızlar :sm_cool:
geçtiğimiz cuma doktordaydık. bir türlü yazamadım.
kızım 1400gr olmuş. gelişiminde sorun yok herşey iyi gidiyor dedi doktorumuz.
tabii birde minişimizi gördük. bizden iyisi yok hihoyyyt
hepimizinki hep iyi olsun inşallah
:Saruboceq:

cok güzel güle güle kulansın[/QUOTE]
Tşkr ederim caım

ipek böcüğü arkadaşım ben chiconunmagic mama sandalyesini aldım iki fonkyonlu hem ana kucağı hem mama sandalyesi 0yaştan itibaren bir incele i,stersen

bakayım nasılmış...Kaça aldın...

meraba kızlare nasılsınız ben biraz iyiyim.oglumda artık kendini topluyor yavaş yavaş.şi 2güne taburcu olucak inşallah.rahmim cok agrıyor kac gündür.dikişlerim hala acıyor.sizler nasılsınız?

canım biz iyiyiz seni sormalı???
maşallah sana da oğluna da... Allah tez zamanda sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah.
en kısa zamanda da dikişlerin geçer inşallah canım, kıyamam. :teselli:

Ohhh çok şükür senden iyi haber aldıkça seviniyorum..:lepi:İnşallah daha da iyi olacak bu çektiğin sıkıntıları bebişin unutturacak sana emin ol...

oyacım çok sevindim demek 2 günün kaldı oğluşunu eve götürmene, maşallah canım. sen ağrılarını dr. a sordunmu, olurmuymuş böyle ağrılar

maşallah canım bebşine, kocaman olmuş yaramaz :ecrin_bebek:

cok güzel güle güle kulansın
Tşkr ederim caım

bakayım nasılmış...Kaça aldın...[/QUOTE]270 e aldım canım ama çok güzel kademeli tam yatıyor 3 ay oldu biz alalı kullananlar hep memenun

Senden de iyi haberler geldi, iyi şeyler duymak insanı mutlu ediyor Maşallah kızına inşallah hep böyle yolunda gider.

slm tatlım...yerimseniben
slm canımmm opuyorumnanaktan
çok güzelmiş alığın RABBİM EN İYİ ZAMANLARINDA SAĞLIKLA KULLANDIRMAYI NASİP ETSİN DİLERİM

Lina selam çatı muayenesi olcağını yazmışsın geçtiğimiz sayfalarda..Oldun mu ?Olduysan biraz anlatır mıısn?Zor muydu?
eyvahedigeldismile
slm hayat-tımm kujum zor du yada kolaydı diyemiyeceğim çnk dr bir sonra ki sefere kontrol edelim dedi kaydirigubbakcemile3
ama bende ki korkuyu fark etmiş olucak ki bu kararın en doğru karar olduğunu anladı kaydirigubbakcemile3

Epeyden beri hiç rüyamda bebiş falan görmiyordum dün gece gördüm çok mutlu oldum tabiki 5 kg doğurmuşum kaydirigubbakcemile3rüya işte emziriyordum çok güzel bebekti top gibiydi...guclubacismile

canım ne kadar güzel bir rüyaydı tahmin edebiliyorum
çnk ben de bebişimi gördüm benimde bebişim topluymuş öyle tatlıydı ki uyandığımda kucağımda görmek istemiştimmm :asigim:

oyacım inşallah bebeğini yakında kucağına alıcaksın sağlıklı ya çok şükür önemli olan o

canım sen güzel haberler verdıkce daha iyi oluyoruz . aman iyi olunda gec gelsın hıç problem degıl sen de kendını cok yorma evde sana daha cok ihtiyacı olucak dinlenmeye calış bıraz

B][/QUOTE]270 e aldım canım ama çok güzel kademeli tam yatıyor 3 ay oldu biz alalı kullananlar hep memenun[/QUOTE]

Aldığın bumuydu...Bunun fiyatı 257.00 TL

chico magic yaz canım ozaman çıkıcak bu onun bir alt modeli sanırım
270 e aldım canım ama çok güzel kademeli tam yatıyor 3 ay oldu biz alalı kullananlar hep memenun[/QUOTE]

Aldığın bumuydu...Bunun fiyatı 257.00 TL[/QUOTE]

Oyy oyy maaşallah annesi inş.rüyandaki gibi bir bebişin olur...

merhaba Oyacım...Biz iyiyiz çok şükür seni merak ediyordum...Taburcu olacağınıza çok sevindim hayırlısı ile evinize yerleşirsiniz inş..inş.senin acılarında en kısa zamanda geçer...

Selam Nazoo..Amanınn maaşallah kuzucuğuna annesii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…