2010 Temmuz Anneleri : )

meraba kızlare nasılsınız ben biraz iyiyim.oglumda artık kendini topluyor yavaş yavaş.şi 2güne taburcu olucak inşallah.rahmim cok agrıyor kac gündür.dikişlerim hala acıyor.sizler nasılsınız?

merhaba canım benimmm
oğlunun iyi olmasına çok çok sevindim çok şükür RABBİME :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
annem emzirdikçe rahim kendini toparlar yukarıya çeker gibi bir his olur diyor du senin de ağrıların çekilme şeklinde mi gülümm...
bir de çok mu dikiş attılar sana senağlama

[COLOR="DarkSlateBlue"arkadaşlarım hamileliğimde bazen sinirlenip herşeyi kafama takıyorum sizede böyle şeyler oluyomu[/COLOR]birde lohusalıkta olucakmış böyle şeyler çok şükür eşimle henüz tartışmadık ama

evet canım bu birde yakından görsen okadar güzelki bunu almanı tavsiye ederim canım hem bebek yerde olmuyor kademeli bu asansörlü gibi istersen sparişini değiştir mümkünse
angelnrcn bide 274,65 tl olan

o önündeki tepsi kaldırılabiliyor birde en alt kademeye iniyor tam yatıyor önünde oyuncakları var
evet canım bu birde yakından görsen okadar güzelki bunu almanı tavsiye ederim canım hem bebek yerde olmuyor kademeli bu asansörlü gibi istersen sparişini değiştir mümkünse

meraba kızlare nasılsınız ben biraz iyiyim.oglumda artık kendini topluyor yavaş yavaş.şi 2güne taburcu olucak inşallah.rahmim cok agrıyor kac gündür.dikişlerim hala acıyor.sizler nasılsınız?

Canım iyi olmana cook sevindimmm opuyorumnanaktan agrılarında en kısa zamanda geçer ıNŞAALLAH.. oğluşunla evinize gecersınız hayırlısıylaa:Saruboceq:
Herşey çook gusel olucak.. güzel düşünelim güzel olsunn :teselli:

o önündeki tepsi kaldırılabiliyor birde en alt kademeye iniyor tam yatıyor önünde oyuncakları var

Zaten bu markanın ürünleri çok güzel ve kullanışlı oluyor aldığımı değiştirememde ilerki aylarda bundan da alabilirim..Senin bebişte iyi günlerde kullansın canım....

tatlım bende şimdi okuyunca araştırdım fiyatlar hep 300 civarı, sen hangi siteden alışveriş yapıyosun acaba

slm kızlar 31hafta 2 günlük hamileyim c.tesi doktora gidecem 32 hafta dolmuş olacak acaba nst ye bağlanacakmıyım

teşekkür ederim arkadaşım sende bebişinle iyi günlerde kullan canım:1hug:
Zaten bu markanın ürünleri çok güzel ve kullanışlı oluyor aldığımı değiştirememde ilerki aylarda bundan da alabilirim..Senin bebişte iyi günlerde kullansın canım....

canım ben civciv bebeden 3 defa alışveriş yaptım hiç bir sorun yaşamadım çarşamba verdin siparişi diyelim cuma elinde oluyor havalede yüzde yedi indirim yapılıyor en son yani piyasadan pahalı alman mümkün değil istediğin ürün hangisi ise o geliyor ana kucağı falan düşünüyorsan chico magici öneririm hem ana kucağı hem mama sandalyesi
tatlım bende şimdi okuyunca araştırdım fiyatlar hep 300 civarı, sen hangi siteden alışveriş yapıyosun acaba

o siteyide açamadım burdan ( ama akşam evde bakıcam, hoşuma gitti benimde aldığın sandalye, güle güle kullanın canım, mama sandalyesi mutlaka alıcaz e almışken böyle fonksiyonel bişey almak çok mantıklı

kızlar doğum doktorlarınızdan memnunmusunuz bizim doktor devlet hastanesinin doktoru geçende tahliller için gitmiştik 1 saate 50 hastaya baktı eşime dedim bizim doktor işini biliyor diye çok güldü:)

teşekkür edrim canım diyorumki böyle güzel ürünler duyduğumuzda paylaşırsak birbirimize faydalı olmuş oluruz

kızlar doğum doktorlarınızdan memnunmusunuz bizim doktor devlet hastanesinin doktoru geçende tahliller için gitmiştik 1 saate 50 hastaya baktı eşime dedim bizim doktor işini biliyor diye çok güldü:)

memnunum canım ben.
bizimkide doğum evinde doktor aynen senin dediğin gibi oluyor hastanede beklerken şahit oldum.
kaydirigubbakcemile3

memnunum canım ben.
bizimkide doğum evinde doktor aynen senin dediğin gibi oluyor hastanede beklerken şahit oldum.
kaydirigubbakcemile3

inan muaynahanede dakika bile kalmıyosun onbeş yimi saniye tabi iyice konuşmak istiyorsan özeline gitmen gerekiyor bizde özeline gidiyoz ayda 100 lira oradada 20 dakika bakıyor

nst zor değilmiş canım 20 dakika sırt üstü yatıyosun ama ben her doktora gittiğimde heyecanlanıyorum iyi haber duyucakmıyım diye
slm kızlar 31hafta 2 günlük hamileyim c.tesi doktora gidecem 32 hafta dolmuş olacak acaba nst ye bağlanacakmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…