meraba kızlare nasılsınız ben biraz iyiyim.oglumda artık kendini topluyor yavaş yavaş.şi 2güne taburcu olucak inşallah.rahmim cok agrıyor kac gündür.dikişlerim hala acıyor.sizler nasılsınız?
angelnrcn bide 274,65 tl olan
evet canım bu birde yakından görsen okadar güzelki bunu almanı tavsiye ederim canım hem bebek yerde olmuyor kademeli bu asansörlü gibi istersen sparişini değiştir mümkünse
meraba kızlare nasılsınız ben biraz iyiyim.oglumda artık kendini topluyor yavaş yavaş.şi 2güne taburcu olucak inşallah.rahmim cok agrıyor kac gündür.dikişlerim hala acıyor.sizler nasılsınız?
o önündeki tepsi kaldırılabiliyor birde en alt kademeye iniyor tam yatıyor önünde oyuncakları var
evet canım bu birde yakından görsen okadar güzelki bunu almanı tavsiye ederim canım hem bebek yerde olmuyor kademeli bu asansörlü gibi istersen sparişini değiştir mümkünse
İzmir market fiyatları uygun bide 12 taksittatlım bende şimdi okuyunca araştırdım fiyatlar hep 300 civarı, sen hangi siteden alışveriş yapıyosun acaba
İzmir market fiyatları uygun bide 12 taksit
Zaten bu markanın ürünleri çok güzel ve kullanışlı oluyor aldığımı değiştirememde ilerki aylarda bundan da alabilirim..Senin bebişte iyi günlerde kullansın canım....
Senden de iyi haberler geldi, iyi şeyler duymak insanı mutlu ediyor Maşallah kızınainşallah hep böyle yolunda gider.
tatlım bende şimdi okuyunca araştırdım fiyatlar hep 300 civarı, sen hangi siteden alışveriş yapıyosun acaba
canım ben civciv bebeden 3 defa alışveriş yaptım hiç bir sorun yaşamadım çarşamba verdin siparişi diyelim cuma elinde oluyor havalede yüzde yedi indirim yapılıyor en son yani piyasadan pahalı alman mümkün değil istediğin ürün hangisi ise o geliyor ana kucağı falan düşünüyorsan chico magici öneririm hem ana kucağı hem mama sandalyesi
o siteyide açamadım burdan( ama akşam evde bakıcam, hoşuma gitti benimde aldığın sandalye, güle güle kullanın canım, mama sandalyesi mutlaka alıcaz e almışken böyle fonksiyonel bişey almak çok mantıklı
kızlar doğum doktorlarınızdan memnunmusunuz bizim doktor devlet hastanesinin doktoru geçende tahliller için gitmiştik 1 saate 50 hastaya baktı eşime dedim bizim doktor işini biliyor diye çok güldü:)
memnunum canım ben.
bizimkide doğum evinde doktor aynen senin dediğin gibi oluyor hastanede beklerken şahit oldum.
kaydirigubbakcemile3
slm kızlar 31hafta 2 günlük hamileyim c.tesi doktora gidecem 32 hafta dolmuş olacak acaba nst ye bağlanacakmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?