2010 Temmuz Anneleri : )

inan muaynahanede dakika bile kalmıyosun onbeş yimi saniye tabi iyice konuşmak istiyorsan özeline gitmen gerekiyor bizde özeline gidiyoz ayda 100 lira oradada 20 dakika bakıyor

özeline gittiğimiz için şanslıyız gerçekten ....
doktor daha neyin var demeden bir ultrason bir kan bir idrar deyip eline bi kağıt tutuşturup gönderiyor insanları.... hepsi de aynı bunların :)

sen devlet hastanesindemi yapıcaksın doğumu nasip olursa ben devlette yapıcam özel oda 100 liraymış bir haftalık ücret zaten okadar kalmıyorsun bizim burada bir özel hastane var canım altınolukta oturuyorum ben 2 milyar istedi ssk lıysan o fiyat çok geldi bize başkada özel yok burada
özeline gittiğimiz için şanslıyız gerçekten ....
doktor daha neyin var demeden bir ultrason bir kan bir idrar deyip eline bi kağıt tutuşturup gönderiyor insanları.... hepsi de aynı bunların :)

2 milyar çok gibi geliyor bana istanbulda 700 eyapan yer varmış sezeryanı

daha konuşmadık doktorumuzla ama neden olmasın yapabilirim devlettede.

ben 10 yaşımdan beri her yazımı altınolukta geçiririm birden sen yazınca hoş oldum yani :))) dedemlerin yazlığı varda orda...
en son 4 sene önce gittim. çok özledim oraları....
2 milyar civarı oluyor ama bizede 1-2 yer o civarda fiyat verdi.
edremitte mi yapacaksın doğumunu?

evet canım altınoluğa gelirsen tanışırız umarım biz çarşıya yakın yağcılarda oturuyoruz canım hastane konusunda kızkardeşim gibi yapmak istemiyorum sezeryana özelde çok para verdi evlenirke takılan altınları bozdu ama onlar daha zor günler için bence bir sezeryana 2 milyar verilmez hem devlette aynı olanağı sunuyor hem medikana da yaptı inan bana okadar ilgilenmediler hani ilgilenilsin diye özele gidiliyorsa serumlar falan bitiyordu gelip değiştirmediler nevresimleride kirlenince bakmadılar hep ben gidip söyledim hemşirelere 2 milyar yüz vermişti oda 20dakika sürdü sezeryan zaten

eğer gelecek olursam mutlaka haber veririm. ama malum bu yaz biraz zor gözüküyor :)))
bizim yazlık da garajın orda.
bakalım hayırlısıyla hem devleti hem özelleri bir araştırayım duruma göre ikisi de olabilir benim için bir sakıncası yok....

kızlar bizim bebişin tekmeleri hep alt kısımda normalmi sizinkiler nasıl

Bende istanbuldayım.Burada herşey olduğu gibi hast.dr.çok çok pahalı.

Artık kontrollerim haftada 1 e düştü,100 ödeyecekmişim,düşünsenize ayda 400 tutuyor.
Doğum durumumdan dolayı ünv.hast.olacak,belki orada ücret olmayacak ama dr.ekstra isteyebilir.
Eğer dopumum özelde olsaydı,orayada 2 milyar ödeyecektim.
Rabbim yavrularımıza sağlık versin,bu devirde doğum yapmakta çok maliyetli bence

Allah yardımcın olsun canım her anlamda...
sağlıcakla gelsin bebişlerin de gerisi her türlü halledilir....
doğum yapmanın maliyetli olduğu konusunda sana sonuna kadar katılıyorum..

Canım bebeğin duruşuyla alakalı hareketleri.Benimde hareketler hep üst bölgede yani midemin üstünde tepiniyor,kıvrılıyor,ayaklarda aşağıda hareket halinde.Benim oğlum ters duruyor,doğum pozisyonu almadı dah.

Canım 1 kere gittiğinde 10 gun kontrol süresi yokmu:uhm: ayda 400 nedemek yaa çıldırmış bunlarrrlmaz:

ben genelde göbek deliğinin çevresinde hissediyorum, yukarda da oluyor bazen, sanırım kafası aşağıda olduğundan, seninki nasıl duruyodu canım son muaynde

artvinlicim herhafta gitsende para ödemiyosun dr. a ayda 1 kere, diğerleri kontrol, ben öyle biliyorum ama bence sen onu bi araştır ne demek ayda 400 ya sadece muayneye, çok fazla bence tatlım

Allah yardımcın olsun canım her anlamda...
sağlıcakla gelsin bebişlerin de gerisi her türlü halledilir....
doğum yapmanın maliyetli olduğu konusunda sana sonuna kadar katılıyorum..

Amin canım,rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Bence dr.anne babanın hassas olduğu konu olunca,fırsattan yararlanmak istiyorlar.

benimde genelde hareketler hep alt kısımda.. akşamları yukarıda oluyor.. a.s göbegımden hareketlerını izleye biliyorum ara ara :asigim:

ALLAHIM hayırlısıyla bebeişlerimize kavustuur bizi :Saruboceq:

Canım 1 kere gittiğinde 10 gun kontrol süresi yokmu:uhm: ayda 400 nedemek yaa çıldırmış bunlarrrlmaz:

Bende sizin gibi biliyordum arkadaşlar.Bugün eşim aldı randevuyu,sekreter bayana sormuş biz artık haftada gelicez ne ödeyecez diye,normal muayene 150 ,sizden 100 alırız demiş.Birde ben en son cuma gittim 150 verdim,birde yarın çağırdı yarında 100 alıcakmış.
Bende anlamadım dr.soracam gidince sekretere pek güvenemiyorum.

maşallah güzel kızımıza.. ikimizinde 74 günü kaldı.. ben daha bu ay gitmedim önümüzdeki hafta cuma randeum var o zamana kadarda 30 haftalık olur. çok özledim minikkuşumu :asigim:

Amin canım,rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Bence dr.anne babanın hassas olduğu konu olunca,fırsattan yararlanmak istiyorlar.

kesinlikle sana katılıyorum bir daha bebişim olursa eğer böyle sazan gibi herşeye atlamıcam bide dr lar ilk bebek olduğunu ve anne babanın konularda tecrübesiz olduğunu anlayınca resmen enayi yerine koyuyorlar. klava:

canım ben herşeyi buradan forumdan öğreniyorum bebeğin pozisyonunu doktor söylemedi ama bu defa gittiğimde herşeyi not alıp sorucam sanırım başı üst tarafta tekmeler şimdiye kadar hep aşağıdaydı mesaneye yakın yani doğum pozisyonu değil normalmi acaba:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…