inan muaynahanede dakika bile kalmıyosun onbeş yimi saniye tabi iyice konuşmak istiyorsan özeline gitmen gerekiyor bizde özeline gidiyoz ayda 100 lira oradada 20 dakika bakıyor
özeline gittiğimiz için şanslıyız gerçekten ....
doktor daha neyin var demeden bir ultrason bir kan bir idrar deyip eline bi kağıt tutuşturup gönderiyor insanları.... hepsi de aynı bunların :)
2 milyar çok gibi geliyor bana istanbulda 700 eyapan yer varmış sezeryanı
sen devlet hastanesindemi yapıcaksın doğumu nasip olursa ben devlette yapıcam özel oda 100 liraymış bir haftalık ücret zaten okadar kalmıyorsun bizim burada bir özel hastane var canım altınolukta oturuyorum ben 2 milyar istedi ssk lıysan o fiyat çok geldi bize başkada özel yok burada
daha konuşmadık doktorumuzla ama neden olmasın yapabilirim devlettede.
ben 10 yaşımdan beri her yazımı altınolukta geçiririm birden sen yazınca hoş oldum yani :))) dedemlerin yazlığı varda orda...
en son 4 sene önce gittim. çok özledim oraları....
2 milyar civarı oluyor ama bizede 1-2 yer o civarda fiyat verdi.
edremitte mi yapacaksın doğumunu?
slm kızlar 31hafta 2 günlük hamileyim c.tesi doktora gidecem 32 hafta dolmuş olacak acaba nst ye bağlanacakmıyım
evet canım altınoluğa gelirsen tanışırız umarım biz çarşıya yakın yağcılarda oturuyoruz canım hastane konusunda kızkardeşim gibi yapmak istemiyorum sezeryana özelde çok para verdi evlenirke takılan altınları bozdu ama onlar daha zor günler için bence bir sezeryana 2 milyar verilmez hem devlette aynı olanağı sunuyor hem medikana da yaptı inan bana okadar ilgilenmediler hani ilgilenilsin diye özele gidiliyorsa serumlar falan bitiyordu gelip değiştirmediler nevresimleride kirlenince bakmadılar hep ben gidip söyledim hemşirelere 2 milyar yüz vermişti oda 20dakika sürdü sezeryan zaten
Bende istanbuldayım.Burada herşey olduğu gibi hast.dr.çok çok pahalı.
Artık kontrollerim haftada 1 e düştü,100 ödeyecekmişim,düşünsenize ayda 400 tutuyor.
Doğum durumumdan dolayı ünv.hast.olacak,belki orada ücret olmayacak ama dr.ekstra isteyebilir.
Eğer dopumum özelde olsaydı,orayada 2 milyar ödeyecektim.
Rabbim yavrularımıza sağlık versin,bu devirde doğum yapmakta çok maliyetli bence
kızlar bizim bebişin tekmeleri hep alt kısımda normalmi sizinkiler nasıl
Artık kontrollerim haftada 1 e düştü,100 ödeyecekmişim,düşünsenize ayda 400 tutuyor.Doğum durumumdan dolayı ünv.hast.olacak,belki orada ücret olmayacak ama dr.ekstra isteyebilir.
Rabbim yavrularımıza sağlık versin,bu devirde doğum yapmakta çok maliyetli bence
Artık kontrollerim haftada 1 e düştü,100 ödeyecekmişim,düşünsenize ayda 400 tutuyor.
Doğum durumumdan dolayı ünv.hast.olacak,belki orada ücret olmayacak ama dr.ekstra isteyebilir.
Allah yardımcın olsun canım her anlamda...
sağlıcakla gelsin bebişlerin de gerisi her türlü halledilir....
doğum yapmanın maliyetli olduğu konusunda sana sonuna kadar katılıyorum..
Canım 1 kere gittiğinde 10 gun kontrol süresi yokmu:uhm: ayda 400 nedemek yaa çıldırmış bunlarrrlmaz:
ben genelde göbek deliğinin çevresinde hissediyorum, yukarda da oluyor bazen, sanırım kafası aşağıda olduğundan, seninki nasıl duruyodu canım son muaynde
artvinlicim herhafta gitsende para ödemiyosun dr. a ayda 1 kere, diğerleri kontrol, ben öyle biliyorum ama bence sen onu bi araştır ne demek ayda 400 ya sadece muayneye, çok fazla bence tatlım
selam kızlar :sm_cool:
geçtiğimiz cuma doktordaydık. bir türlü yazamadım.
kızım 1400gr olmuş. gelişiminde sorun yok herşey iyi gidiyor dedi doktorumuz.
tabii birde minişimizi gördük. bizden iyisi yok hihoyyyt
hepimizinki hep iyi olsun inşallah
:Saruboceq:
Amin canım,rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Bence dr.anne babanın hassas olduğu konu olunca,fırsattan yararlanmak istiyorlar.
ben genelde göbek deliğinin çevresinde hissediyorum, yukarda da oluyor bazen, sanırım kafası aşağıda olduğundan, seninki nasıl duruyodu canım son muaynde
artvinlicim herhafta gitsende para ödemiyosun dr. a ayda 1 kere, diğerleri kontrol, ben öyle biliyorum ama bence sen onu bi araştır ne demek ayda 400 ya sadece muayneye, çok fazla bence tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?