2010 Temmuz Anneleri : )

artvinli arkadaşım bebeğine ve sana öncelikle sağlıklı uzun ömür dilerim bende ilkbebeğimi düşük yaptım ondan 7 sene sonra şimdi hamile kaldım evet canım biz altınoluktayız burada bir özel var oda 2 milyar istiyor sezeryana tabi ben orada yapmıycam canım

Canım saolasın iyi dileklerin için.Benimde bu 4.hamileliğim arkadaşım.2 düşüğüm var,1 de sezeryan doğumum var,bebeklerimi kaybettim.Yani geçmişim pek içacıcı değil.

Burdada öyle hast.çok pahalı çok uçuk,hele özel muayene ücretleri uçmuş durumda.

denizcim senin adına sevindim ve heyecanlandım günde kesmişsiniz hayırlı olsun :Saruboceq: peki 12 temmuzda bebiş tam olarak kaç haftalık oluyor ?

Canım Allah kısmet ederse sanırım 39.haftanın içinde olucam o tarihte..

hadi hayırlısı denizcim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
hani diyolar ya 1 gün bile fazla kalsa anne karnında bebek için iyi diye. acaba diyorum 14'ünü seçsen :kedi:

haklısın orası öyle ama sezeryan olunca 1-2 güne bakılmıyor canım..zaten gelişiminni büyük ölçüde tamamlamış olacak Allah kısmet ederse..

Bakalım daha kesin birşey de yok.Ben doktor ne derse onu yapmak istiyorum aslında..

hayırlısı nasılsa öyle olsun..:Saruboceq:

Capri geçmiş olsun..
Ayşeçınar umarım herşey yolunda gider.

Oya, bebişin ve senin iyi olmana sevindim..

maşallah güzel kızımıza.. ikimizinde 74 günü kaldı.. ben daha bu ay gitmedim önümüzdeki hafta cuma randeum var o zamana kadarda 30 haftalık olur. çok özledim minikkuşumu :asigim:
merhaba canım opuyorumnanaktan
ya ne kadar az geliyor 74 yazınca onu fark ettim şimdi...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

bende bu hafta tekrar gidicem başka bir doktora. benim doktorumda 4 boyutlu yok. bitmeden hamilelik kızımı bir göreyim öyle de... tabii inşallah yüzünü gösterir kuzucum...

kontrolünden sonra sende yaz mutlaka hayırlı haberlerini duyalım güzelim... a.s

galıba cogumuz aynı zamanlarda doguracagız
bana 27 temmuz dedıler ama bebek ıırı oldugu ıcın 33 temmuzda olabılır dedıler bakalım agrı ne zaman gelırse gıdıp dogururum artık
bence sık ultrasona gırmeyın bı dr cok ultrasona gırmek bebegı hıperaktıf yapar dedı korktum valla
oyuzden ayda 1 kere gıdıyorum
gecen defa test sonucun gostermeye 2 defa gıttım ama ulrtasona gırmedım bu yuzden baktırsam ucretsızde bakıyolardı cunku muayene ucretı ılk 10 gun odenmıyor benım gıttıgım hastanede
bıde gıttıgım hastanede 2 gun once normal dogurmus bı bayan gordum gezıyodu ve de drundan memnunda onu gorunce rahatladım
sızde bı sorun yoksa normal dogurun bence kızlar daha cabuk toparlanılıyor ve zayıfanılıyor
bızım bı akrabamız sezeryan oldu 2. yı normal olma ıstıyor o anı yasamak ıstıyorum dıyor
ben agrsı sızıdan hıc korkmuyorum sadece fazla dıkıs atılmasını ıstemıyorum tek takıldıgım konu bu

canım ben de aynı senin gibi düşünüyorum
ama dikiş atılmadan yapılan normal doğum da pek duymadım
artık tüm normallerde dikiş oluyo malesef
ama ben ona da razıyım
doğumdan korkmuyorum da dikişten korkuyorum desem yeridir

Günaydın kızlar...

Bugün hem sevinçli hem hüzünlüyüm.

Bugün son günüm iş yerindeki ama sizlerden de maalesef ayrı kalıcam.

herkese günaydın bu hafta ben de evdeyim .sonrası resmi izin olacak zaten..işleri ayarladık eve geldik..hayırlsı...

günaydın kızlar..

izinler başlamış, haftayada bende artık evdeyim inşallah, capricim eve net bağlatırsınız belki ayrı kalmazsın bizden, özleriz biz senii

günaydın kızlar..

izinler başlamış, haftayada bende artık evdeyim inşallah, capricim eve net bağlatırsınız belki ayrı kalmazsın bizden, özleriz biz senii

Günaydın canım...

Aslında tam anlamıyla ayrı kalmayacağız akşamları fırsat bulursam eşimin telinden bağlanır size yazarım. Şu vınnnlardan alıcam ama henüz ayarlama yapamadım.

Ne kadar olursa olsun burda gün boyu takip ediyordum. O açıdan ayrı kalmak dedim.

herkese günaydın bu hafta ben de evdeyim .sonrası resmi izin olacak zaten..işleri ayarladık eve geldik..hayırlsı...

Günaydın canım...

Hadi gözün aydın. Bundan sonra bol bol dinlenir kendimize zaman ayırırız. Eksiklerimizi daha rahat tamamlarız. :dance::dance::dance:

Aynı zamanda sen oğluşunla daha çok zaman geçiriceksin.
zemuszemus

günaydınlaaarrrrrrrrr :))) caprican nete alışkın olunca insan yokluğunda bir acayip oluyor (

günaydınlaaarrrrrrrrr :))) caprican nete alışkın olunca insan yokluğunda bir acayip oluyor (

Günaydın canım....

Ben netten ziyade sadece bu form için sizler için eve net almak istiyorum. O kadar çok alıştım ki haber alamazsam çatlarım.
:roflol::roflol:

günaydın şekerlerrr....
ya caprii alsana eve net çok lazım oluck bebek doğuncada herhangi bir sorunda ne yapman gerektiğini araştırman için kandır kocişi gel aramızaa ..
ohhh denizcim sende ayrılmışsınnn .... oğlunla zman geçirmn iyi olur aslındaa darısı bizim izinlere

günaydın kızlar..

günaydın kızlarrr

günaydın canımmm

bende çok mutluyum oğluşumu gördüm dün biraz toparlanmışşş çok şükür ama doktorumuz çoook yoğundu malesefff nst ye girdim ilk defa artık her hafta oluckmış

Günaydın fıstıklar(Fındıklar mı desem?kaydirigubbakcemile3)
Güzel bir gün diliyoruz oğlumun teyzoşları,
Deniz izne ayrılmışsın ohhh keyfini sür bacım.
Capri biz de senden haber almazsak çatlarız be bacım.
al evine şu neti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…