Bende istanbuldayım.Burada herşey olduğu gibi hast.dr.çok çok pahalı.
Artık kontrollerim haftada 1 e düştü,100 ödeyecekmişim,düşünsenize ayda 400 tutuyor.
Doğum durumumdan dolayı ünv.hast.olacak,belki orada ücret olmayacak ama dr.ekstra isteyebilir.
Eğer dopumum özelde olsaydı,orayada 2 milyar ödeyecektim.
Rabbim yavrularımıza sağlık versin,bu devirde doğum yapmakta çok maliyetli bence
artvinli arkadaşım bebeğine ve sana öncelikle sağlıklı uzun ömür dilerim bende ilkbebeğimi düşük yaptım ondan 7 sene sonra şimdi hamile kaldım evet canım biz altınoluktayız burada bir özel var oda 2 milyar istiyor sezeryana tabi ben orada yapmıycam canım
denizcim senin adına sevindim ve heyecanlandım günde kesmişsiniz hayırlı olsun :Saruboceq: peki 12 temmuzda bebiş tam olarak kaç haftalık oluyor ?
hadi hayırlısı denizcim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
hani diyolar ya 1 gün bile fazla kalsa anne karnında bebek için iyi diye. acaba diyorum 14'ünü seçsen :kedi:
merhaba canım opuyorumnanaktanmaşallah güzel kızımıza..ikimizinde 74 günü kaldı.. ben daha bu ay gitmedim önümüzdeki hafta cuma randeum var o zamana kadarda 30 haftalık olur. çok özledim minikkuşumu :asigim:
galıba cogumuz aynı zamanlarda doguracagız
bana 27 temmuz dedıler ama bebek ıırı oldugu ıcın 33 temmuzda olabılır dedıler bakalım agrı ne zaman gelırse gıdıp dogururum artık
bence sık ultrasona gırmeyın bı dr cok ultrasona gırmek bebegı hıperaktıf yapar dedı korktum valla
oyuzden ayda 1 kere gıdıyorum
gecen defa test sonucun gostermeye 2 defa gıttım ama ulrtasona gırmedım bu yuzden baktırsam ucretsızde bakıyolardı cunku muayene ucretı ılk 10 gun odenmıyor benım gıttıgım hastanede
bıde gıttıgım hastanede 2 gun once normal dogurmus bı bayan gordum gezıyodu ve de drundan memnunda onu gorunce rahatladım
sızde bı sorun yoksa normal dogurun bence kızlar daha cabuk toparlanılıyor ve zayıfanılıyor
bızım bı akrabamız sezeryan oldu 2. yı normal olma ıstıyor o anı yasamak ıstıyorum dıyor
ben agrsı sızıdan hıc korkmuyorum sadece fazla dıkıs atılmasını ıstemıyorum tek takıldıgım konu bu
günaydın kızlar..
izinler başlamış, haftayada bende artık evdeyim inşallah, capricim eve net bağlatırsınız belki ayrı kalmazsın bizden, özleriz biz senii
herkese günaydın bu hafta ben de evdeyim .sonrası resmi izin olacak zaten..işleri ayarladık eve geldik..hayırlsı...
günaydınlaaarrrrrrrrr :))) caprican nete alışkın olunca insan yokluğunda bir acayip oluyor(
günaydın kızlar..
izinler başlamış, haftayada bende artık evdeyim inşallah, capricim eve net bağlatırsınız belki ayrı kalmazsın bizden, özleriz biz senii
günaydınlaaarrrrrrrrr :))) caprican nete alışkın olunca insan yokluğunda bir acayip oluyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?