bende çok mutluyum oğluşumu gördüm dün biraz toparlanmışşş çok şükür ama doktorumuz çoook yoğundu malesefff nst ye girdim ilk defa artık her hafta oluckmış
günaydın deniz dinlenip kendine zaman ayıracak olman çok güzel adına sevindim cnm...herkese günaydın bu hafta ben de evdeyim .sonrası resmi izin olacak zaten..işleri ayarladık eve geldik..hayırlsı...
günaydın fantastika,ben de senin gb haftaya izine başlıyorum çok yoruldummmgünaydın kızlar..
izinler başlamış, haftayada bende artık evdeyim inşallah, capricim eve net bağlatırsınız belki ayrı kalmazsın bizden, özleriz biz senii
günaydın kızlarrr
günaydın canımmm
bende çok mutluyum oğluşumu gördüm dün biraz toparlanmışşş çok şükür ama doktorumuz çoook yoğundu malesefff nst ye girdim ilk defa artık her hafta oluckmış
günaydın tombul kelebekler opuyorumnanaktan
Doğumdan sonra açıcağım ilk konu 2010 Temmuz Anneleri Nasıl zayıflıyorrrr .....
esm_ckr ......... 6 ay geçti ama kilo veremiorrrr anammmmmmmmmmmmmm
allah korusunnnn
kaç kg aldın sen canım
Doğumdan sonra açıcağım ilk konu 2010 Temmuz Anneleri Nasıl zayıflıyorrrr .....
esm_ckr ......... 6 ay geçti ama kilo veremiorrrr anammmmmmmmmmmmmm
allah korusunnnn
Günaydın kızlar...Bende kiloya takıntılıyım hayırlısıyla doğursamda bir forma girsem diye bakıyorum böyle hiç hoşuma gitmiyor tombul tombul...Artık hep beraber zayıflarız inşallah...
tombul kebelek sensünnnn .............................
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay hakkatennn tombiş oldummmm kollar basenlerrr :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: ve elevit +demir devamm ne olcek benm sonummm
Valla ben de son tahlilde 10 kilo almış bulunmaktayım.
ama allaha şükür sadece koca bir karın var.Ve memişler aldı azıcık da(Onlar da çok küçüktü tam kıvama ggeldiler:))
Popo büyümedi Allahtan oğlan annesi olmanın şansı sanırım.
Ama daha 2 ay var bakalım sonumuz ne olacak?
asıl şimdi bu son 2 ayda boğazımıza dikkat etmemiz lazım, ben de 15 kg yi geçmek istemiyorum...
canm yaaa elevit ve demir hapı bni atom bombası gibi gezdiriyorrr yani ciddi anlamda kilo yapıor yoksa boğazlı biri değilim
kuju benmkide erkek bebek ama benm yapımda basen vardı zayıf oldukum için belli olmuyordu en ufak kiloda çıkıorlardı şimdi hamiş olunca toto değilde basenler gösterdiler kendilerini demek senin basen problemin yok ne güzel boyum uzun diee kilo belli olmuor sadece basenler çıkıor oda iğrenç bir görüntüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?