2010 Temmuz Anneleri : )

bende çok mutluyum oğluşumu gördüm dün biraz toparlanmışşş çok şükür ama doktorumuz çoook yoğundu malesefff nst ye girdim ilk defa artık her hafta oluckmış

maşallah canımmm. ben hiç nst ye girmedim henüz ama birdahaki kontrole isterler sanırım :)

herkese günaydın bu hafta ben de evdeyim .sonrası resmi izin olacak zaten..işleri ayarladık eve geldik..hayırlsı...
günaydın deniz dinlenip kendine zaman ayıracak olman çok güzel adına sevindim cnm...
günaydın kızlar..
izinler başlamış, haftayada bende artık evdeyim inşallah, capricim eve net bağlatırsınız belki ayrı kalmazsın bizden, özleriz biz senii
günaydın fantastika,ben de senin gb haftaya izine başlıyorum çok yoruldummm
az bir zaman kaldı tadını çıkarmak istiyorum..

günaydın esma... nst ye günleri denk getirmeye çalışsak ne güzel olur bi yanda senin dum dum bumm bumm bi yanda benim,hem şimdiden kaynaşsınlar veletler..dimi canım arkadaşım...

Yaa kızlar bugün bizim sayfa mı yavaş yoksa bende net mi yavaş?
ıki saatte yyenileyyemiyor sinir oldum
CADIARZU

günaydın tombul kelebekler opuyorumnanaktan

tombul kebelek sensünnnn .............................
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay hakkatennn tombiş oldummmm kollar basenlerrr :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: ve elevit +demir devamm ne olcek benm sonummm

Doğumdan sonra açıcağım ilk konu 2010 Temmuz Anneleri Nasıl zayıflıyorrrr .....

esm_ckr ......... 6 ay geçti ama kilo veremiorrrr anammmmmmmmmmmmmm
allah korusunnnn

kaç kg aldın sen canım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 acı soru şekerim...
ya inan 60 lamı 62 ilemi başladım hatırlamıorummm ama şuan 75 kilom 15 kilo yada 13 kilo ve malesefff demir ve elevite devam edicem sanırım 20 kiloyla bitiricemmm işin kötüsüü basenler yayıldııı :):):) onlar vermek en zoru

Doğumdan sonra açıcağım ilk konu 2010 Temmuz Anneleri Nasıl zayıflıyorrrr .....

esm_ckr ......... 6 ay geçti ama kilo veremiorrrr anammmmmmmmmmmmmm
allah korusunnnn

Günaydın kızlar...Bende kiloya takıntılıyım hayırlısıyla doğursamda bir forma girsem diye bakıyorum böyle hiç hoşuma gitmiyor tombul tombul...Artık hep beraber zayıflarız inşallah...

Günaydın kızlar...Bende kiloya takıntılıyım hayırlısıyla doğursamda bir forma girsem diye bakıyorum böyle hiç hoşuma gitmiyor tombul tombul...Artık hep beraber zayıflarız inşallah...

Ay İnşallah ama benm kilo vermem için bol bol yürümem şart basen oldu bende ühühü baldırlar maşallahhh :):):) :roflol: :roflol:

Valla ben de son tahlilde 10 kilo almış bulunmaktayım.
ama allaha şükür sadece koca bir karın var.Ve memişler aldı azıcık da(Onlar da çok küçüktü tam kıvama ggeldiler:))
Popo büyümedi Allahtan oğlan annesi olmanın şansı sanırım.
Ama daha 2 ay var bakalım sonumuz ne olacak?

ewet bende bir tombul kelebegim kaydirigubbakcemile3 kılolar verilir takma şekercim

kuju benmkide erkek bebek ama benm yapımda basen vardı zayıf oldukum için belli olmuyordu en ufak kiloda çıkıorlardı şimdi hamiş olunca toto değilde basenler gösterdiler kendilerini demek senin basen problemin yok ne güzel boyum uzun diee kilo belli olmuor sadece basenler çıkıor oda iğrenç bir görüntüüüü

asıl şimdi bu son 2 ayda boğazımıza dikkat etmemiz lazım, ben de 15 kg yi geçmek istemiyorum...

canm yaaa elevit ve demir hapı bni atom bombası gibi gezdiriyorrr yani ciddi anlamda kilo yapıor yoksa boğazlı biri değilim

ben hamileligin başında 12 kıloyla bitiririm hamileligi ne olacak yaww dedim şimdi 13.5 kılo aldım 50 kılodan 63.5 e çıktım şimdi 18 kıloyla bitirmeye duacıyım hani 12 kıloyla bitirme hayalleri kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canm yaaa elevit ve demir hapı bni atom bombası gibi gezdiriyorrr yani ciddi anlamda kilo yapıor yoksa boğazlı biri değilim

neyse artık bebişler sağlıklı olsun da kilolar verilir :) anladığım kadarı ile genel olarak çoğumuz 15-20 kg arası bu işi bitireceğiz.. sonrasında hepimiz kolaylıkla veririz bence , dal gibi oluruz yine...

Ohhh boyun uzunmuş işte ne güzel.
Boşver yaa uzun boylularda kilo bile güzel duruyor.
Valla ben kısayın minyon fındık gibi bişeyim:))
Yuvarlacık oluverdim.
ama bi arkadaşım var okulda oğlu 2,5 yaşında şimdi taş gibi.
Kendime onu örnek alıyorum.
Ben de taş anne olucam demmeki ki olunuyomuş.
Fıstık gibi hatunlar yanımızda bebişlerimiz ayyy çok güzel olucak ben buna eminim.
Benim annemde hala ufak tefek bi kadın 3 çocuktan sonra.Ki artık menapoza da girdi yani.
Genlerden yana da şanslıyım galiba biraz.
İnşallah boğaza da dikkat edersem ben kendime 1 yıl veriyorum 1 yıl sonra taş olurum taşşşşşşşşşşşşşşaklinialirimsmile

Günaydınnlarr herkese....
herkes iyidir inş...
benim biraz sinirlerim gergin...
Evim halaa toparlanmadı kafayı yicem...
Sinirlerim bozuluyor iyice...
Akıl veren çokta icraata gelince çıt yok kimsede...
Allahım ne olur hayırlısı ile bir toplanayım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…