2010 Temmuz Anneleri : )

Ccanım ev mi taşımıştınız siz.
Yaa sinirlenme yavaş yavaş gün gün halledersiniz.
Ben çok taşınan bi insan olarak bilirim onun stresini ama merak etme eninde sonunda toplanaccak ha 5 gün olmaz da belki 15 gün olur.
Biraz rahat olamayı öğrrenmeliyiz anne olucaz.
Bebişler gelince evler genelde dağınık olmayacak mı zaten?

hayırlısıyla doguralımda.. temmuz annelerı fıstık olacak topiği acarıss:jeyyar: delikafadulden

Kızlar gusel bir söz okudumda sizinle paylaşayım ..

Annenin
hakkı Allah’ın hakkından sonra gelir. Çünkü o kerem sahibi, senin
cenini ona emanet etti. Onun bedeninde sana şekil verdi. Taşımak için
de ona huzur ve kabiliyet verdi. O da seni kendisine bağlı bir parça
gördü. Allah’ın takdiri bağlı olanı ayırdı. Hak binlerce sanat ve fen
yarattı, böylece anne de seni sevgiyle kuşattı.” (alıntı)

Yok canım ya eve taşımadık tadilat yapıyoruz evde...
Ev taşısaydık daha kolay olurdu belki işimiz.Böyle olunca yok usta bekle yok bir sürü aksilik...Normal olarak sinirlerim bozuluyor...İnsanlarda yardım edeceğine sürekli muhalefet oluyorlar o daha çok yoruyor beni...Ağlıyorum artıkk herşeye...İşte bir rahat olabilsemmeyvahedigeldismile

Zeymuran cnaım çok güzelmiş gerçekten ya....Ne kadar kutsal annelik...
Bak şimdii olmadı ama bu moral bozukluğunun üzerine şifa gibi geldi gözyaşlarımı tutamıyorumsenağlama

kızlar gögüslerinizde koyulaşma siyahlaşma oldumu etrafında ne kötü bi durum bu ya :umursamaz:

Zeymuran cnaım çok güzelmiş gerçekten ya....Ne kadar kutsal annelik...
Bak şimdii olmadı ama bu moral bozukluğunun üzerine şifa gibi geldi gözyaşlarımı tutamıyorumsenağlama

Canım her şey hallolur, sen canını sıkma.. bir an önce taşınma işini halledersin İNŞAALLAH :teselli:

Analık gercekten cok kutsall.. ALLAHIN hakkından sonra gelır ananın hakkı diyor.. ötesi varmı :asigim:

merhaba arkadaslar
ben soyle bıse duydum dogurmadan 1-2 ay once memelerın uclarına alkol kolanya falan suruyolarmıskı arada bı hergun degıl meme uclarını sertlestırıp emzırırken catlamasını onluyormus duyan ve uygulayan varmıı sonuc ne oluyor çagla şıkel yapmısta tv de anlatıyordu
bıde ben ıse baslamayı dusunuyorum ama acaba dogurduktan soramı baslasam uzun suredır ıssızdım
1-2 hafta önce iş görüşmesi yapmıstım tekrar arasammı yoksa 1-2 ay bekleyıp dogurduktan soramı baslasam
ısyerı yarım saatlık otobusle gıtme uzaklıgında karar veremedım işdede ihtıyacım var aslında

Canım benım gögüs uclarım kap kara oldu.. kafamçokkarıştı çok tuhafıma gıdıyor.. bugune kdr cok acık renkti..

bende beyaz tenlıyım çok tuhafıma gidiyo bu durum inşallah rengi eskı halıne döner çünkü hiç hoş durmuyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende beyaz tenlıyım çok tuhafıma gidiyo bu durum inşallah rengi eskı halıne döner çünkü hiç hoş durmuyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Yaa fazla bakma canım moralini bozma boşver.
Hepimiz aynı hallerdeyiz.
Benimkilerde kocaman ve etraflar kara.
amaaaaaaaaaaan ne yapalım yahu.

Bnde çok beyaz tenliyimmm bendede oldu hafif kararma çok kararmadı ama bende sefmedimm ehehehe

ÇOK ÇOK ÇOK GÜZELMİŞ...TEŞEKKÜREDERİM ARKASIM BİZİMLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN.. senağlama

papatyacım sıkma canını tadilat biticek sonunda çok da güzel olucak eminim sonra boş yere üzülmüşüm diceksin. iyisi mi sen keyfine bak şeker nasılsa herşey hallolucak opuyorumnanaktan

Yaa fazla bakma canım moralini bozma boşver.
Hepimiz aynı hallerdeyiz.
Benimkilerde kocaman ve etraflar kara.
amaaaaaaaaaaan ne yapalım yahu.

Bnde çok beyaz tenliyimmm bendede oldu hafif kararma çok kararmadı ama bende sefmedimm ehehehe

annemde bebek emdikçe rengi açılır dedi inşallah öle olur kaydirigubbakcemile3

Çok güzel canım cidden göz yaşlarımı tutamadım.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…