2010 Temmuz Anneleri : )

Amaaan doğurunca da bakıcı problemimiz çıkacak.
Az önce tenefüste arkadaşlar konuşuyodu nasıl sorunlaaaar yaşamışlar.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

kızlar gögüslerinizde koyulaşma siyahlaşma oldumu etrafında ne kötü bi durum bu ya :umursamaz:

malesef canım bende de oldu eskiye göre çok tuhaf görünüyo, ilk fark ettiğimde koyu renk giyindiğim için elbisenin boyası sanmıştım kaydirigubbakcemile3
nasıl keselendim gitmesi için anlatamam...

memeuclarını koyulasıp sertlesmesı ıyı ımıs yazımdada belırttım ama cvp yazmadınız
özellikle sertlessın dıye alkol ve kolanya suruyorlarmıs bılmıyorum dogrumu ucunu yakmazmı acaba

malesef canım bende de oldu eskiye göre çok tuhaf görünüyo, ilk fark ettiğimde koyu renk giyindiğim için elbisenin boyası sanmıştım kaydirigubbakcemile3
nasıl keselendim gitmesi için anlatamam...

komikmiş elbise boyası kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

memeuclarını koyulasıp sertlesmesı ıyı ımıs yazımdada belırttım ama cvp yazmadınız
özellikle sertlessın dıye alkol ve kolanya suruyorlarmıs bılmıyorum dogrumu ucunu yakmazmı acaba

cnm hiç duymadım araştırmak lazım kolonya alkol sonuçta yakabilir yada başka bi zararı olabilir :sm_confused:

papatyacım sıkma canını tadilat biticek sonunda çok da güzel olucak eminim sonra boş yere üzülmüşüm diceksin. iyisi mi sen keyfine bak şeker nasılsa herşey hallolucak opuyorumnanaktan

İnş. canımm o günleri bekliyorum bende inş..

Kızlar nasılsınız şuanda ege ünv hastanesinde yatıyorum kaç gündür yazamadım merak etmeyinn diye yazıyorum 3gündür burdayım daha doğum olmadı heran olabilir diye bırakmıyorlar beni size yine yazmaya çalışırım heğinizi öpüyorum bu arada oyadan haber varmı herkesler iyimi

canım oyanın bebeği iileşiormuş kendide iimiş 2 gun sonra çıkıcaz demiş seni merak ediorduk sendende ii haberler aldık çok şukurrr
nasıl gidiorr canım bebek nasıl şimdii

Çok iyi yapmışsın Yakamoz saol haber verdiğin için...Dualarımız seninle canım inş..hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın...Bizlerde iyiyiizz...

Kızlar inşallah hiç kayıp yaşamadan güzelce kapatırız doğum topicimizi.
ıçim bi tuhaf oldu.

Kızlar bişi sorucam.
Soğuk buhar makinası alıcakmısınız bebğinizin odasına.
Kimisi çok iyi oluyor dityo.
Kimisi kendi kendine mikrop ürretiyo diyo.
Ben ne yapacağıma karar vermedim yaa.

hayırlısı olsun canım.bilmiyorumkismile..kendine dikkat et..

hayırlısıyla, hayırlı zamanda kucağına alırsın inş.:Saruboceq:

Kızlar bişi sorucam.

8 yaşındaki oğlum için 2 senedir kışın kullanıyoruz..faydası oluyor ...
bebeği bilemicem.

Offf burda çok kötü yağmur başladııı kapkara oldu heryer....

Eveeeet annemle konuştum o da aynısını söyledi Bursa yine delirmiş.
Bu arada Bursalılar neden şampiyonluğumuzu konuşmadık hiç.
Hepimizi tebrik ediyorum
Hava burada da bozmak üzere.
19 mayısta tüm yurt yağışlı görünüyor.
.

Kızlar bişi sorucam.

Yakamoz canım dualarımız seninle canım..Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde alıcaksın bebeğini kucağına inşallah..

Canımcım bende aldım buhar makinasını...Bebekler özellikle kaloriferli evlerde solunum sıkıntısı yaşayabiliyor,hatta bizlere bile iyi geliyor..Geçen kış kendim için aldım çünkü sürekli burnum kanıyordu havanın kuruluğundan çok şükür geçtiğimiz kış yaşamadım..

kıslarrrr selammmm

ben bi rüya gördüm :)) rüyamda ikiz bebeklerim vardı biri erkek biri kız bulut kağan için aldığımız elbiseler vardı üzerlerinde :) ikisini bir arada taşıyorduk bucağımızda sonra ağladılar birini eşim birini ben aldım kucağıma. oğlumun gözleri ela kızımın gözleri yeşildi. o ara uyanmışım.

Merhaba hastanedeyim.Laptopum da yanımda..Sizlerden ayrı kalmayacağım...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…