- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
kızlar gögüslerinizde koyulaşma siyahlaşma oldumu etrafında ne kötü bi durum bu ya :umursamaz:
malesef canım bende de oldu eskiye göre çok tuhaf görünüyo, ilk fark ettiğimde koyu renk giyindiğim için elbisenin boyası sanmıştım kaydirigubbakcemile3
nasıl keselendim gitmesi için anlatamam...
memeuclarını koyulasıp sertlesmesı ıyı ımıs yazımdada belırttım ama cvp yazmadınız
özellikle sertlessın dıye alkol ve kolanya suruyorlarmıs bılmıyorum dogrumu ucunu yakmazmı acaba
papatyacım sıkma canını tadilat biticek sonunda çok da güzel olucak eminim sonra boş yere üzülmüşüm diceksin. iyisi mi sen keyfine bak şeker nasılsa herşey hallolucak opuyorumnanaktan
Kızlar nasılsınız şuanda ege ünv hastanesinde yatıyorum kaç gündür yazamadım merak etmeyinn diye yazıyorum 3gündür burdayım daha doğum olmadı heran olabilir diye bırakmıyorlar beni size yine yazmaya çalışırım heğinizi öpüyorum bu arada oyadan haber varmı herkesler iyimi
Kızlar nasılsınız şuanda ege ünv hastanesinde yatıyorum kaç gündür yazamadım merak etmeyinn diye yazıyorum 3gündür burdayım daha doğum olmadı heran olabilir diye bırakmıyorlar beni size yine yazmaya çalışırım heğinizi öpüyorum bu arada oyadan haber varmı herkesler iyimi
Kızlar bişi sorucam.
Soğuk buhar makinası alıcakmısınız bebğinizin odasına.
Kimisi çok iyi oluyor dityo.
Kimisi kendi kendine mikrop ürretiyo diyo.
Ben ne yapacağıma karar vermedim yaa.
Offf burda çok kötü yağmur başladııı kapkara oldu heryer....
Kızlar bişi sorucam.
Soğuk buhar makinası alıcakmısınız bebğinizin odasına.
Kimisi çok iyi oluyor dityo.
Kimisi kendi kendine mikrop ürretiyo diyo.
Ben ne yapacağıma karar vermedim yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?