2010 Temmuz Anneleri : )

aaaaa papatya alemsin yani
ben çok mesudum havadan dolayı
hatta diyorum ki haziran ve temmuzu da şöyle yağışlı ve serin geçirseydik
sonra güneş açsın bebişler ısınsın aklinialirimsmile

hayır olsun canım
ayy çok imrendim şimdi ben de görmek istiyorum bebeğimi

Merhaba hastanedeyim.Laptopum da yanımda..Sizlerden ayrı kalmayacağım...opuyorumnanaktan

oh oh ne güzel zemuszemus

hayır olsun canım

kız yakamoz hangi odadasın bakayım ? kaç numaradasın ? ben de egedeyim kaydirigubbakcemile3

hehehe iki kklı aynı hastandede demekki hade buluşun kaynaşın bizede birbirinizden haber verin

Capricim,çok geçmiş olsun...:çok üzgünüm:

Çok saçma geldi bana..Zaten göğüs ucu için kremler var..Hamilelikte kullanılan..Alkollü kolonyayı sürmeye gerek yok..bebek ağzını sürüyor oraya..tehlikeli bence...
nst zor değilmiş canım 20 dakika sırt üstü yatıyosun ama ben her doktora gittiğimde heyecanlanıyorum iyi haber duyucakmıyım diye

Zor değil mi ?:bbo: değil 20 dakika 5 dakika sırt üstü dursam çok kötü hissediyorum,bayılacak gibi oluyorum ben..bu yüzden nst yan yatarak bağlanıyor hep bana...

hehehe iki kklı aynı hastandede demekki hade buluşun kaynaşın bizede birbirinizden haber verin

keşke fırfır dolaşabilsem ama hastanede sadece wc ye kalkıyorum odamda..gezmek,tozmak yasak..kesin yatak istirahati...:çok üzgünüm:

keşke fırfır dolaşabilsem ama hastanede sadece wc ye kalkıyorum odamda..gezmek,tozmak yasak..kesin yatak istirahati...:çok üzgünüm:

ya sen bugunlerini çoook arıcaksınnn şekerimmm iki bebikle uğraşırken 9 ay yattın anniş diceklerrr hadi şimdiii uyumak yok diceklerrr tadını çıkarr şeker..

ne biliym canım banada öyle dediler belki kaygılanmıyım diye demişlerdir

ya sen bugunlerini çoook arıcaksınnn şekerimmm iki bebikle uğraşırken 9 ay yattın anniş diceklerrr hadi şimdiii uyumak yok diceklerrr tadını çıkarr şeker..

Tatlım evet hep yatıyorum ama hastane ortamında uyuyabilmek pek kolay değil...

Merhaba hastanedeyim.Laptopum da yanımda..Sizlerden ayrı kalmayacağım...opuyorumnanaktan

Ah canım,sen çok sabırlı bir annesin,Uzaktan anlaşılmıyor belki ama seni çok iyi anlıyorum.Kaç aydır evde olmak yatmak hepsi sabır işi.Hep duamdasın,azkaldı kuzularını alınca kucağına hepsini unutacaksın,herşeye değecek onların kokusu.opuyorumnanaktan

kızlar size daha öncede anlatmıştım alt katta komşum var sen bu aralar hiç merdiven silmiyorsun demişti 7 yıllık komşum hep beni gördüğünde şu yemeyi bu yemeyi yapıcam der bir tabak yukarıda hamile var diye götürmez hiç çocuğu olmamış zaten geçen gün kahve içiyomuş beş dakika sende gel dedi meğerse kahve bahane merdiven konusunu açtı yine bende dayanamadım dedimki eşim dediki kamuran ablan merdivenlere kafayı taktı senin moralini bozar ona kapıyı açma dedi dedim bozuldu eskiden kırıcı olmıyım diyodum ama hep insanın üstüne geliyorlar ses çıkarmadığında

ohhhhhhhhh iyi etmişsinnn gerzekmi ne bu halde merdivenmi silicenn töbe töbeee silsin yerıne insanlık öldümüüü yada temizlikçi tutsunlar ne kadarsa her daire versin manyakk karı sıkma canını

Canım o kadından uzak dur .. o seni kıskanıyor sanırım.

ohhhhhhhhh iyi etmişsinnn gerzekmi ne bu halde merdivenmi silicenn töbe töbeee silsin yerıne insanlık öldümüüü yada temizlikçi tutsunlar ne kadarsa her daire versin manyakk karı sıkma canını

saol canım bir şey söylemiyim diyosun üstüne geliyolar insanın

Canm o kadın problemli bence ve seni kıskanıyor..Yani benimde komşularım var hepsi arar canın bişi istiyor mu diye..Bu nasıl insan allah aşkına...
Uzak dur yaaa muhattap olma o kadınla...Ayyyyyyyyyyy sinir oldum resmen yaaaaaaaaa klava:

evet canım haklısın eşinle mutlusun bu defada komşu problemli çıkıyor insanı sinir edicek bir şeyler oluyor mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…