kıslarrrr selammmm
ben bi rüya gördüm :)) rüyamda ikiz bebeklerim vardı biri erkek biri kız bulut kağan için aldığımız elbiseler vardı üzerlerinde :) ikisini bir arada taşıyorduk bucağımızda sonra ağladılar birini eşim birini ben aldım kucağıma. oğlumun gözleri ela kızımın gözleri yeşildi. o ara uyanmışım.
Merhaba hastanedeyim.Laptopum da yanımda..Sizlerden ayrı kalmayacağım...opuyorumnanaktan
kıslarrrr selammmm
ben bi rüya gördüm :)) rüyamda ikiz bebeklerim vardı biri erkek biri kız bulut kağan için aldığımız elbiseler vardı üzerlerinde :) ikisini bir arada taşıyorduk bucağımızda sonra ağladılar birini eşim birini ben aldım kucağıma. oğlumun gözleri ela kızımın gözleri yeşildi. o ara uyanmışım.
Kızlar nasılsınız şuanda ege ünv hastanesinde yatıyorum kaç gündür yazamadım merak etmeyinn diye yazıyorum 3gündür burdayım daha doğum olmadı heran olabilir diye bırakmıyorlar beni size yine yazmaya çalışırım heğinizi öpüyorum bu arada oyadan haber varmı herkesler iyimi
Merhaba hastanedeyim.Laptopum da yanımda..Sizlerden ayrı kalmayacağım...opuyorumnanaktan
Çok saçma geldi bana..Zaten göğüs ucu için kremler var..Hamilelikte kullanılan..Alkollü kolonyayı sürmeye gerek yok..bebek ağzını sürüyor oraya..tehlikeli bence...merhaba arkadaslar
ben soyle bıse duydum dogurmadan 1-2 ay once memelerın uclarına alkol kolanya falan suruyolarmıskı arada bı hergun degıl meme uclarını sertlestırıp emzırırken catlamasını onluyormus duyan ve uygulayan varmıı sonuc ne oluyor çagla şıkel yapmısta tv de anlatıyordu
bıde ben ıse baslamayı dusunuyorum ama acaba dogurduktan soramı baslasam uzun suredır ıssızdım
1-2 hafta önce iş görüşmesi yapmıstım tekrar arasammı yoksa 1-2 ay bekleyıp dogurduktan soramı baslasam
ısyerı yarım saatlık otobusle gıtme uzaklıgında karar veremedım işdede ihtıyacım var aslında
nst zor değilmiş canım 20 dakika sırt üstü yatıyosun ama ben her doktora gittiğimde heyecanlanıyorum iyi haber duyucakmıyım diye
hehehe iki kklı aynı hastandede demekki hade buluşun kaynaşın bizede birbirinizden haber verin
keşke fırfır dolaşabilsem ama hastanede sadece wc ye kalkıyorum odamda..gezmek,tozmak yasak..kesin yatak istirahati...:çok üzgünüm:
Capricim,çok geçmiş olsun...:çok üzgünüm:
Çok saçma geldi bana..Zaten göğüs ucu için kremler var..Hamilelikte kullanılan..Alkollü kolonyayı sürmeye gerek yok..bebek ağzını sürüyor oraya..tehlikeli bence...
Zor değil mi ?:bbo: değil 20 dakika 5 dakika sırt üstü dursam çok kötü hissediyorum,bayılacak gibi oluyorum ben..bu yüzden nst yan yatarak bağlanıyor hep bana...
ne biliym canım banada öyle dediler belki kaygılanmıyım diye demişlerdir
ya sen bugunlerini çoook arıcaksınnn şekerimmm iki bebikle uğraşırken 9 ay yattın anniş diceklerrr hadi şimdiii uyumak yok diceklerrr tadını çıkarr şeker..
keşke fırfır dolaşabilsem ama hastanede sadece wc ye kalkıyorum odamda..gezmek,tozmak yasak..kesin yatak istirahati...:çok üzgünüm:
kızlar size daha öncede anlatmıştım alt katta komşum var sen bu aralar hiç merdiven silmiyorsun demişti 7 yıllık komşum hep beni gördüğünde şu yemeyi bu yemeyi yapıcam der bir tabak yukarıda hamile var diye götürmez hiç çocuğu olmamış zaten geçen gün kahve içiyomuş beş dakika sende gel dedi meğerse kahve bahane merdiven konusunu açtı yine bende dayanamadım dedimki eşim dediki kamuran ablan merdivenlere kafayı taktı senin moralini bozar ona kapıyı açma dedi dedim bozuldu eskiden kırıcı olmıyım diyodum ama hep insanın üstüne geliyorlar ses çıkarmadığında
kızlar size daha öncede anlatmıştım alt katta komşum var sen bu aralar hiç merdiven silmiyorsun demişti 7 yıllık komşum hep beni gördüğünde şu yemeyi bu yemeyi yapıcam der bir tabak yukarıda hamile var diye götürmez hiç çocuğu olmamış zaten geçen gün kahve içiyomuş beş dakika sende gel dedi meğerse kahve bahane merdiven konusunu açtı yine bende dayanamadım dedimki eşim dediki kamuran ablan merdivenlere kafayı taktı senin moralini bozar ona kapıyı açma dedi dedim bozuldu eskiden kırıcı olmıyım diyodum ama hep insanın üstüne geliyorlar ses çıkarmadığında
ohhhhhhhhh iyi etmişsinnn gerzekmi ne bu halde merdivenmi silicenn töbe töbeee silsin yerıne insanlık öldümüüü yada temizlikçi tutsunlar ne kadarsa her daire versin manyakk karı sıkma canını
Canım o kadından uzak dur .. o seni kıskanıyor sanırım.
Canm o kadın problemli bence ve seni kıskanıyor..Yani benimde komşularım var hepsi arar canın bişi istiyor mu diye..Bu nasıl insan allah aşkına...
Uzak dur yaaa muhattap olma o kadınla...Ayyyyyyyyyyy sinir oldum resmen yaaaaaaaaaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?