2010 Temmuz Anneleri : )

komşuna de ki..ben merdiven silme özürlüyüm.hafızamı kaybettim hamile kalınca..tek kendi evimi temizlemeyi hatırlıyorum...sırnaşık şey sempatiksalakcinni

komşularının kıymetini bil canım ne demişler ev alma komşu al

komşuna de ki..ben merdiven silme özürlüyüm.hafızamı kaybettim hamile kalınca..tek kendi evimi temizlemeyi hatırlıyorum...sırnaşık şey sempatiksalakcinni

komşu değil kaynana kaçta yatıp kaçta kalktığımızı bilir telefon konuşmalarımızı dinler ilk evlendiğimizde yatak odası olaylarını merak etmişti kaç kere tersledim kapıya gelme dedim anlamıyo kadın yine aynı yine aynı

gecmıs olsun ayse ve caprı
bence sızı kıskanan kısıyle karsılasmamakta fayda var nazar mazar olmasın dıye
bızımde komsuyla apartmanda karsılastım komsusuna z y sarma göturuyodu gordum ınsan 1 tabakta hamıle gordu deyıp getırır ama ıste herkes ınce fıkırlı degıl ben olsam ve o hamıle olsa gordu dıye gotururdum
gercı cok canım cekmedı ama dusunmustur sanmıstım yanılmısım
8 hafta sonra cogumuz dogurmus olcaz dımı ınsallah

benim anneannem de kim ne zaman eşi ile ilk geceyi yaşamış,nikahtan ne kadar sonra yaşamış merak ederdi..tersledim tabi..anneanne manane dinlemem öyle özel konulara burun sokuldu mu..:dilcikar:

evet canım zaten insan hamileyken çok hasas oluyor birde çevrende böyle densiz insanlar olursa çok zor işimiz bizimki ile karşılaşmamak mümkün değil omutlaka hayalet gibi çıkar karşına

geçen gün metroda bana yer vermediler , daha önce de otobüste aynı şeyi yaşadım. klava:
ben zaten sevmem bana yer verin der gibi bakmayı ama yine de zor oluyor artık yolculuk eskisi gibi değil.
birde burası izmir olacak sözde , eskiden böyle değildi...
hiç utanmıyorlar genç genç insanlar.. klava:

boşver canımcım ya millette insanlık kalmamış

nazocum hergün duş alıyorum artık üzerimde bir ağırlık oluyor ogitsin diye sen nasılsın

birde canım bazen hiçbirşey yapmak istemiyor çabuk yoruluyorum zaten yemek işi beni sıkıyor dün evi süpüğrüp sildim balkonları yıkadım güzel yemek yapan olsa akşamları hazır oturup yesek

nazocum hergün duş alıyorum artık üzerimde bir ağırlık oluyor ogitsin diye sen nasılsın

canım son 2 gündür bir sinir harbi içerisindeyim. belli bir sebebimde yok çok şükür herşey yolunda ama geldi bana gelenler kafamçokkarıştı
bende duştan sonra ciddi rahatlıyorum.

göğüs ucuna kolonya sürmeyi doğum koçu ve ebe Ayşe Öner de öneriyor.
ama emzirirken değil, şimdiden yapmak gerekliymiş.
bu şekilde emzirme sırasında oluşabilecek hassasiyeti engelleyebilirmişiz.
ben 1 haftadır filan yapıyorum.

canım son 2 gündür bir sinir harbi içerisindeyim. belli bir sebebimde yok çok şükür herşey yolunda ama geldi bana gelenler kafamçokkarıştı

ah sorma canım bir sinir bende herşeye sinir oluyorum eşime kızıyorumbir konu anlatıyorum ertesi gün hatırlamıyo sen beni dinlemiyormusun diyorum birde benden çok naz yapıyo bir görsen

aman hormonlarla ilgiliymiş çevremizdekilerde biraz hasas olmalı bize karşı kızkardeşimde istanbulda diyorki sen bebek olunca görüceksin hiç uyuyamıycaksın eşinde sende ya bide ağzınızdan hayırlı bir laf çıksın dimi

göğüs ucu kremi varken gerek yok bence..o kremlere de hamilelik öncesi başlanıyor,silmeye gerek kalmadan emzirilebiliyor bebişler..

insanlarda bayılıyor yani baştan daha böyle konuşup moral bozmaya ...
kötü niyetli değildir illakide işte alınacağımız varya zaten herşeye alınıyoruz...
ben bu hormonları bir yakalarsam var yaaaa klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…