2010 Temmuz Anneleri : )

ben de kötü niyetli değildirler diye düşünüyordum ama bazıları cidden kötü niyetli.
-kaç kilo aldın?
-normal mi o kadar alman?
-daha fazla gibi görünüyorsun.
illaki herkesin de bir tanıdığı vardır 5-6 kilo ile doğuma girenalsanaalsanasmile

sanki doğumdan sonra kendileri vericek kilolarıaklinialirimsmile

kilo muhabbeti beni de çok bunaltıyor.
birde zaten fil gibi hissediyorum kendimi. densiz densiz konuşanlara çakıveresim geliyor elimin tersi ile kötükedihüso

Hava çok kapalı,
ben de okuldan geldim uyudum güzel güzel,
Oğluşumun maşallahı var hiç durmuyo bugün çok kıpırdak,
Öğlen canım yemek yemek istememişti,
Bi muz bi bardak da süt içip okula gitmiştim,
Gelince de uyuduk uykudan feci aç kalktım bi yesim bi yedim sormayın:)))
Umarım bebişim kilo alıyodur,tombiş tombiş istiyorum Allahın izniyle.

kizlar bakiyorum da bugun gogus ucu kreminden bahsetmissiniz.Ben henuz almadim ama daha simdiden surup hazirlik yapmak istiyorum, ne alsam acaba,oneriniz var mi.

kizlar bakiyorum da bugun gogus ucu kreminden bahsetmissiniz.Ben henuz almadim ama daha simdiden surup hazirlik yapmak istiyorum, ne alsam acaba,oneriniz var mi.

38.haftadan önce göğüs uçlarınıza bişey sürmemenizi hatta hiç göğüs uçlarınızı ellememenizi öneririm. oksitosin hormonu salgılanır ve rahimde kasılma yapar. ben doktoruma sormuştum ne zaman göğüs ucu kremi sürücem diye 38. haftadan sonra dedi. sebebi de 38. haftadan sonra doğum olsa da bebek tamamlanmış oluyor.

ayrıca karnınızı çok fazla okşamak ta oksitosin salgılatırmış o da rahimde kasılma yaparmış. ama ben gene de arada okşuyorum bebeğimi:)

dün ayaklarım davul gibi şişmişti doktorumu aradım ayaklarım çok şişti önereceğiniz bişey var mı dedim o da hemen idrar tahlili yaptırın ve tansiyonunuza baktırın dedi. bugün hastaneye gittim tahlil yaptırdım neyse bişey çıkmadı ama dönüşte işe gitmek için taksiye binecektim düz yolda yürürken dengemi kaybettim düştüm dizimi incitim çok moralim bozuldu hala yanlız başıma hallediyorum bu işleri diye düşüyorum bi kaldıran yok yanımdan 2 tane başörtülü pardesülü kadın geçti dediler aa hamile kadın düştü ve tam dibimden geçtiler gittiler bi elini tutayım da kaldırayım demediler. sonra annemi çağırdım izmirden ctesi gelecek inşallah artık hiçbişeyi halledemiyorum çok ağırlaştım. geceleri de uyuyamıyorum tansiyonum da düşük böyle Allaha emanet geziyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…